Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



17:49
23.04.2024
Вторник
18.191.228.88


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » "Не мисли като човек"

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

"Не мисли като човек"


Ченълинг от 19-ти юли

Дел Мар, Калифорния

Група на Светлината на Крион

 Поздравления! Аз съм Крион. Не се страхувай от това ново чувство, партньоре мой, защото идвам при теб с по-голяма интензивност от преди. Казвам на всички вас, събрани сега на това място (и които четете тези редове), че това е сладко време, защото аз знам кои сте вие и вие знаете кой съм аз. Една от повтарящите се теми на Крион е да ви казваме, че сте сърдечно обичани, и да говорим сериозно, когато ви наричаме воините на светлината, и в церемония и подготовка за това време ви почитаме. Уважаваме ви за присъствието ви на това място (и четенето на това послание) в този момент... за това, че предприехте пътуване, за да седнете пред Духа, когато всъщност Духът е този, който седи пред вас! Дори докато ви говоря сега, водя със себе си легиони от същества, които са дошли "на прага" и ви обичат. Не се заблуждавайте кои са те, защото те са тук, за да ви служат и помагат, и идват от обич към вас. Те идват, за да може Духът да седне в краката ви и да ви информира за атрибутите на новата енергия. Идват, за да седнат в краката ви и да ви кажат как можете да я използвате. Как можете да се изцелите, как можете да удължите живота си, как можете да постигнете мир. Не се страхувай от новото чувство, партньоре мой.

Тази стая е заобиколена от един плътен конус и всички присъстващи човешки същества (и читателите) могат да го почувстват, ако пожелаят. И докато сте тук на това плътно място, което ние наричаме любов, можете да приемате през областта на третото си око "третия език". Дори ако предпочетете да се отпуснете и да не слушате повече английските думи оттук нататък, можете да ги прочетете по-късно, защото е факт, че те трябва да се запишат. Сега искаме да ви говорим на езика, който разбирате най-добре. Тази вечер ще се случат много неща между Духа и вас, ако го позволите... които включват много повече от говорния език. Пречисти ума си, партньоре мой, защото онова, което ще последва, е важно. Остави сладостта на Духа да изпълни това място.

Събраните тук (и тези, които четат посланието) са обичани безмерно... повече, отколкото можете да си представите. Защото вие, скъпи мои, сте избрали трудния път и ние ви почитаме за това тази вечер, под формата на превод и информация, която ще ви бъде от полза. Молим ви да сте наясно за какво става въпрос. Ще говорим за енергията - каква беше, каква е сега - и указанията как да я използвате.

Старата енергия: Като продължение на информацията, представена в същата тази стая миналия месец (19 юни), ще направим преглед каква беше доскоро енергията. Вие се намирате в линейна времева рамка, стъпка по стъпка, и такава беше и енергията. Спомняте ли си, когато бяхте деца и нямахте отговорност за къщата? Когато родителите ви излизаха, те оставяха някого да наглежда дома... или пък изобщо не излизаха, но вие не носехте отговорност. Същото беше и в доскорошната стара енергия, само допреди няколко ваши земни години. Виждате ли, тогава вие не притежавахте в себе си пълната същност на това "кои сте". В урока, макар да бяхте частици от Бог, които вървят по Земята, правилата и нивото на просветление повеляваха, че не сте в състояние да поемете цялата си същност.

Ченълинг: Когато седяхте пред медиум по онова време, той трябваше да напуска и да преотстъпва своята човешка същност, за да позволи на Духовното същество да влезе и да заговори. Това беше тежко за човека, защото го състаряваше преждевременно. Освен това го изтощаваше прекомерно... но въпреки това човекът се съгласяваше на подобен ченълинг, правеше го, защото беше част от договора му. Съществата влизаха и разговаряха с вас от другата страна на воала, после си отиваха и човекът се връщаше в тялото си. Това беше единственият начин за осъществяване на ченълинг.

Общуване с Духа: Във вашите общувания с Духа вие не носехте отговорност. Бяхте като малки деца. Духът идваше при вас в линеен модел и ви информираше какво щеше да бъде и какво щеше да се случи. Духът идваше и ви даваше правилата, които да спазвате и да следвате... и вие го правехте.

Съ-творение: Не ви се позволяваше да съ-творявате. Чудесата се подреждаха предварително и макар тези действия да бяха отговор на молитвите ви, Духът ги подготвяше предварително. Информираха ви, че те ще се случат, за да можете да се приготвите и да знаете какво да изпитвате по време на събитието и как да имате "готовността" да ги приемете. Тогава Духът ги създаваше за вас (голяма част от тази подготовка не се осъзнаваше на човешкото ниво на мислене).

Подобно на детето, което оставаше в къщата, от вас не се очаквате да правите нищо за себе си. Но Духът беше там и вие признавахте Духа. Това беше старата енергия и вие многократно сте чели за нея. Пак повтарям, едва през последните 50 години на тази енергия се позволи да се промени бавно... но каква промяна е това! Дори докато ви говоря сега, легионите, които доведох със себе си, са тук до вас. Това е ново! Те са тук в подкрепа на новата енергия и на вашата нова сила, която сами си заслужихте!

Каква е новата енергия? Всъщност това е трудната за обяснение част. Цялата причина за посещението на Крион и за времето, което прекарвам тук, е да пренастроя мрежата така, че да позволи вашата наскоро спечелена сила. В хода на това послание ще ви го обясня по-подробно.

Скъпи мои, това обяснение може да бъде сложно. Задачата на Крион и договорът на моя партньор са да се опитаме да го опростим през оставащото време. Вие имате ограничителен отпечатък, който не ви позволява да проумеете дори най-обикновеното време такова, каквото действително е. Имате ограничителен отпечатък, който блокира разбирането за това как е възможно нещо да няма начало и край. Как тогава може да се очаква да разберете собствения си дуализъм... фактът, че сте разделени на две? Има част от вас, която не живее (във вас) сега. Съществува част от вас, която е наречена Висш Аз, която се съхранява другаде. Така беше и в старата енергия, само че тези същности се съхраняваха на различни места. Сигурно си спомняте, че по-рано споменах къде са били тези места, защото те бяха в свещените храмове. Сега се съхраняват в самата система на мрежата.

Сега, в новата енергия, когато вземате същността, която представлява "вас", и съчетаете вашия дуализъм от мястото, където се съхранява сега, и го преместите в собствената си физическа личност, вие всъщност се "включвате" в мрежата. Енергията на собствената ви същност, която е вашият Висш Аз, се представя като течна светлина, която се влива в човешката ви обвивка, докато вие поемате вашата сила, когато получите позволение да го направите и започнете да черпите от енергията на мрежата. Нима е толкова чудно, че аз съм тук, за да подпомагам този процес? За вас това е трудна концепция, да повярвате, че действително има част от вас, която не се намира вътре във вас, но е така. Колкото по-голямо просветление си позволявате и създавате, толкова повече черпите от мрежата.

Важно е да знаете какво става в системата на мрежата: тук съществува поляритет, който може би не ви е известен. В онази част на вашия континент, която наричате четирите ъгли, съществува важно хранилище, което представлява женския поляритет. Черпенето от него се осъществява с по-висока стойност, отколкото от мъжкия поляритет, който се намира от другата страна на планетата, на изток. Хората под областта на четирите ъгъла усещат осезателно тегленето, защото когато черпите от него за вашето ново просветление и сила, настъпва временно неравновесие. Като хранилище за енергия сега ви се позволява да зареждате собствената си човешка същност от вашия Висш Аз... да позволите на светлината да се влее във вас и да станете "същество от светлина". Нима е чудно, че онези под мрежата се чувстват дискомфортно? Защото тя постоянно се променя и варира. Жените в района го усещат по-силно от мъжете. Мъжете от другата страна на планетата в района на мъжкия поляритет, от който се черпи енергия, го усещат по-остро от жените. И така, новата енергия ви разрешава да черпите сила от тези области, защото точно това ви се дава сега. Точно това ви се позволява да правите в проявлението и точно това ви се позволява да правите в лечението.

Новата енергия: Следователно в новата енергия детето си е отишло. Вие сте изпълнени с отговорността, която сега е ваша. Спомняте ли си първия път, когато вашите родители ви възложиха отговорността за къщата... и излязоха? Изведнъж почувствахте сериозност, каквато не притежавахте досега. Изведнъж почувствахте отговорност, каквато не познавахте преди. Вие като дете нямахте представа какво ставаше, докато приемахте новата сила... но я усещахте. Това е ключът, скъпи мои: поради ограничителния ви отпечатък не мога да ви обясня какво се случва, за да удовлетворя желанието на вашия мозък, който търси логиката, но вие можете да го почувствате. Когато почувствате какво става, може да поискате още и то ще се случи. Накрая ще стане лесно за разпознаване.

Ченълинг: Сега ченълингът е различен... все едно чувате този, който седи пред вас сега, буден и потвърждаващ постъпващата информация, което прави канализираната информация по-ясна. Благодарение на това Духът може да ви посещава индивидуално... и да ви обича индивидуално, благодарение на това. Нима в миналото не сте знаели, че Духът ви обича? Съмнявам се. Сега процесът е двупосочен. Вие обичате ли Духа? Сега можете да го признаете открито в мислите си, защото Духът наистина ви обича. Позволете това да бъде двупосочно общуване, защото сега сте отговорни за това.

Общуване с Духа: Във вашите общувания с Духа нещата са доста по-различни... и това ще улесни обяснението какво се случва. Слушайте внимателно, скъпи мои, защото това е важно. Общуването вече не е линейно. Ето какво е: когато станете сутрин, съставяте ли предварителен списък, който гласи: "постави краката си на пода... отиди в другата стая... завий на дясно или на ляво"? Правите ли списък как да облечете дрехите си? Не. Използвате собствената си интуитивна човешка сила на избора да направите тези неща... решения в момента, когато са необходими. Завивате на ляво или на дясно, решавате да преминете от едно място на друго, без да ви е необходима нечия помощ. Е, обърнете внимание: такъв е сега начинът, по който Духът ще работи с вас, защото вие сте сътрудничеща частица от Бог. Докато вървите през живота, отговорите ви се дават чрез вашия Висш Аз тогава, когато имате нужда от тях, а не предварително. Неудобно ли е за вас? ... Да. Трябва да "почувствате" какво е това, за да свикнете и да започнете да го уважавате. Поемете отговорността за него (свикнете да получавате отговорите тогава, когато се нуждаете от тях като възрастен, а не така, както детето получава предварително информация.)

Съ-творение: Колкото до вашето съ-творение, сега притежавате силата (както описах миналия месец) да творите за себе си. Докато преди не можехте, сега можете да проявите в живота си нещата, от които се нуждаете: изобилие, докато сте тук, изцеление, докато сте тук, чудеса и "магия", докато сте тук. Някои от вас се съмняват дори докато чуват (или четат) тези думи; такъв е вашият отпечатък. Отворете сърцето си за тази идея, защото тя е ваша.

Имплантът: Докато сте тук, позволете ми да поговоря за импланта, защото дори членовете на тази група имат въпроси по темата. Задават се въпроси като: Как да разберете, че сте получили импланта? Как да поискате импланта? Кога ще го получите? Имате ли го сега? Ето ги и отговорите:

Намерението е всичко! Скъпи мои, поискате ли веднъж импланта, няма връщане назад... виждате ли, в този момент вече го имате. Въпреки че може да има известен преходен период, през който се извършва процесът, самото намерение е предпоставка за пристигането му. Следователно не можете да задавате въпроса "имам ли го"? Все пак онова, което ще ви кажа сега и което ще последва, ще ви помогне да проумеете какво да правите с него. Симптомите за пристигането му остават същите (както бяха описани): ярки сънища, периоди на тъга или депресия. Но както спомена по-рано тази вечер моят партньор, вие сте съвършено различни. Всеки един от вас притежава различен времеви цикъл; всеки един от вас е дошъл от различно място. Много от читателите произхождат от различни култури. Все пак най-важното е, че някои от вас имат страхотни кармични атрибути, а други нямат почти никакви. Имплантът е "неутрализаторът" на кармата. Това е причината да сте тук, да повишите вибрацията на планетата, като "преодолеете кармата", за да продължите напред с работата. Нищо не повишава вибрацията на планетата по-бързо от изискването на неутрален имплант, защото тогава кармата се неутрализира толкова сигурно, колкото ако я бяхте преживяли лично. На онези от вас с оставаща тежка карма ще им бъде много по-трудно през преходния период, отколкото на другите, които почти са се освободили от нея. Някои от вас ще получат импланта и дори няма да разберат, че това се е случило! А други ще преминат през период на жалеене.

В процеса (на получаването на импланта) някои от вас ще изгубят негативните кармични атрибути и те дори ще им липсват! Съществува драма и вие сте свикнали с нея (макар да не ви е била от полза). Как да разберете, че сте получили импланта? Огледайте се за отпаднала карма между вас и другите човешки същества, с които имате близки взаимоотношения. Вижте как те се отнасят към вас. Усещате ли проблемите с останалите членове на семейството ви? Усещате ли кармата във взаимоотношенията ви? Когато поискате неутрален имплант, тези кармични атрибути започват да се неутрализират. Когато се неутрализират, настъпва загуба и онези от другата страна на кармата ще я почувстват колкото и вие, макар да не съзнават какво се е случило. Това е ключът... и така ще разберете, че имплантът е налице.

Възможно е да попитате: щом получа неутралния имплант, какво следва? Това е нова информация: вие сте направили човешкото предположение, че смяната на водачите ви става само веднъж. Знайте следното: щом изтеглите вашата същност от мрежата и се превърнете в светло същество, вашите водачи ще се сменят периодично до края на живота ви. Това няма да бъде винаги неприятно; често пъти ще бъде радостно събитие. То е част от израстването ви. То е част от причината ние (Духът) да сме тук. То е част от причината толкова много от нас да са на служба при вас. За всеки един от вас има цяла армия от същества на служба, които стоят отстрани и очакват да откриете просветлението си в степента, в която искате да го приемете.

Сега ще ви дам основните елементи или АБВ-то на новата енергия и нейното приложение. Междувременно ще ви дам един пример... и една притча. Първата точка в списъка е нещо, което сигурно ще запомните веднага, защото ще ви прозвучи някак смешно: Не мисли като човек!

Не мисли като човек: Как да стане това, ще попитате вие, след като сте човеци? Прекалено ли е да ви помоля да мислите така, както мисли Духът? Сигурно е така. Но дали е прекалено, все пак, да ви помоля да прегледате вашите човешки мисли? Сигурно не е. Представете си следното: вие сте на пътя и се движите бързо. Пътувате към отсрещната страна на долината и с пълна уместност сте помолили Духа да съ-твори това пътуване с вас. Интуитивно знаете, че е било подходящо и правилно да сътворите това нещо за себе си; и затова сте го създали. На пътя сте, но съществува един проблем: по-рано на пътя е имало мост към отсрещната страна на долината, но от известно време той липсва. Все пак вие продължавате по пътя с пълното съзнание, че мостът го няма.

Не мисли като човек. Какво би си помислил човекът в този момент? Човекът прави предположения. Мостът го няма; следователно "ще умра". Мостът не може да се построи отново достатъчно бързо... нямаше го, когато снощи минах оттук!" Предположението е, че човекът очаква мостът да бъде същият както преди, построен от други хора, от бетон и стомана, на същото място. "Моята кола не би могла да премине, ако няма мост." Правите предположението, че вашето превозно средство не може да лети. Не мисли като човек! Мисли като Дух. Когато Духът съ-творява с вас, се случват много неща, за които нямате никаква представа.

Не правете никакви промени по пътя, водени от страх, е втората от трите инструкции. Вижте, ако разсъждавате като човек, вие ще се страхувате. "Какво означава това?", може да попитате вие. Означава следното: вие сте на планетата на свободния избор, затова тук не съществува никакво предопределение; можете да правите каквото решите. Но всеки път, когато правите нещо неуместно (извън сферата на вашето съ-творяване с Духа), вие създавате карма. И така, ако се страхувате и мислите като човек, какво бихте направили? Възможно е да завиете наляво или надясно по пътя си, заобикаляйки моста, който мислите, че не е там. Възможно е да решите да спрете. Имайте предвид, че ако направите това, пак ще породите карма! Хм, възможно е да кажете: "Аз имам неутрален имплант." Да, но Духът отговаря: "Сега пак имаш карма." Току-що я създадохте. Виждате ли как става? Не правете промени по пътя на съ-творението от страх. Не мисли като човек.

Поемете отговорност за пътуването. Слушайте внимателно, защото това е третият важен елемент. Ако мислите като човек и се страхувате като човек, вие няма да имате доверие и ще упреквате Духа за всичко, което може да ви се струва като негативна ситуация. "Ето ме на пътя, устремен към смъртта си! Дух, ти ме измами! Дух, ти ме предаде! Сигурно ще се разбия в урвата долу." Ако поемете отговорност за пътуването, тогава Духът не може да ви "причини" нищо. Вие сте Духът! Вие съ-творявате по пътя, мислите като Духа... безстрашни, знаейки, че там, където някога се е издигал мостът, ще го замени нещо друго, без да правите предположения какво ще е то.

Докато се приближавате към долината, изведнъж виждате през себе си точно това, което си мислехте: мостът наистина още липсва. Хората не биха могли да го постоят отново за един ден. Да, но какво още виждате? На пътя има други хора, които ви махат и сочат да завиете към едно място, което не сте виждали досега... и там се издига нов мост! Мост, за чието построяване е била необходима цяла година! Мост, който е бил в строеж много преди да сте го поискали или да ви е бил необходим! По-широк е, отколкото очаквахте. Има лампи, които да осветяват пътя нощем, и ви превежда до другата страна на долината по-бързо, отколкото старият мост. През цялото време на строежа е бил извън видимост и се показва едва сега... когато ви е най-необходим.

Ако разберете тази притча, ще проумеете какво има за вас Духът в тази нова енергия. Времето на Духа не е линейно! Скъпи мои, ние изграждаме отговорите преди вашите въпроси! Ние съ-творяваме, преди да поискате. Можем да го правим в пълна уместност, защото нашето време не е като вашето. Пак повтарям, не бъркайте това с предопределението. Вие сте на планетата на свободния избор, но ние имаме предимството да знаем "предварително" какво ще ви потрябва във вашето линейно време. Сега е налице подготовката за онова, което ще съ-творите и проявите утре... за изцеленията, за изобилието, което се задава към вас, за партньорствата, които са на една ръка разстояние от вас. Вече е започнала подготовката на творения сред вас, за които все още нямате понятие.

Пътуването: Сега искам да ви поведа на едно пътуване и с това ще приключим сеанса. Искам да ви отведа на едно топло място преди десетки хиляди земни години. Това се случва през есента на това топло място... близо до Средиземно море, навътре от града, който наричате Газа. Тук намираме един човек, проснат на земята, който се кланя в праха. Той седи пред вестител на Духа. Вестителят сияе ярко... като огън. Човекът е онзи, когото наричате Авраам, и вие трябва да го познаете чрез канализираните писания от древността. Духът говори на Авраам, но той се преструва, че нищо не чува. Когато Духът си тръгва, Авраам става и продължава да върши работата си, сякаш нищо не е чул, с надеждата Духът повече да не се връща. Един ден по-късно Духът отново го посещава и той отново се оказва проснат в праха. Защото виждате ли, в онова време и на онова място на Земята в най-старата енергия, Духът се явявал на хората по доста различен начин и затова те се страхували от Него, но всичко това било уместно. Този път Авраам изслушал и чул посланието, и то порило в сърцето му страх. Духът казал на Авраам, че трябва да вземе своя любим син Исаак, роденият по чудо от заспалото семе на неговата полусестра Сара... неговият избран син, неговият прекрасен син. Духът му казал, че трябва да отведе момчето на едно възвишение и да го принесе в жертва.

Авраам бил съкрушен, но се боял от Духа; виждате, че Духът е съвсем истински за Авраам. Той многократно бил виждал чудеса и знаел, че трябва да се подчини. Не е ли ирония, че ви водя на пътешествие в стара енергия, за да ви дам нагледен пример за новата? Ще видите сходствата на вярата и човечността и в двете.

Авраам бил с натежало сърце, но повикал двама млади слуги и се отправили към възвишението, което наричали Мория. Трябвало да пътуват няколко дни, докато стигнат до Мория. През цялото време Авраам мислел и се страхувал... "Моят любим син, плод на чудото, роден от заспалото семе на моята полусестра Сара, дойде тук само за да бъде принесен в жертва." И ридаел.

Тридневното пътуване нагоре по възвишението Мория не било физически трудно, но било бавно поради възрастта на Авраам, който по онова време бил надхвърлил стотната си година, равнозначна на 60-годишна възраст във вашата култура. Авраам предвождал групата, така че другите да не виждат сълзите, в които бил облян. Той си говорел безмълвно и стискал юмруци: "Господи, защо ме предаде? ... Защо моят чуден син, роден от многообичната ми Сара? ... Как е възможно това?" А Духът му отвръщал: "Аврааме, ти си сърдечно обичан... Аврааме, не мисли като човек... Аврааме, не се бой от предстоящото." Въпреки че Авраам се страхувал от Духа, той същевременно Го обичал и му вярвал. Затова известно време бил силен, а на втория ден оставил по-младите да водят нагоре по планината.

Третият ден бил най-трудният, защото Авраам отново се замислил над онова, което ставало, и си представял как ще отнеме живота на сина си. Хрумнало му да се хвърли от скалите, но знаел, че Духът няма да го позволи... или поне щял да спаси живота му, за да се върне на същото място със същото натежало сърце и да научи отново същия урок. В този момент Авраам мразел най-силно живота си и копнеел да го прекрати. Бил подписал своя договор и Духът го знаел. А Духът казал: "Аврааме, скъпи мой, не мисли като човек. Изпълни предстоящото с радост."

Авраам стигнал до мястото, където Духът му бил казал да отиде, но се срамувал от онова, което щял да направи, затова помолил двамата си помощници да останат на място, от което се виждал олтара за жертвоприношения. Мислите на Авраам отново се изпълнили със страх и видения как остриета пронизва гърдите на сина му. Затова се уверил, че само той и Бог ще видят какво ще се случи. На олтара синът му, който бил на девет години, попитал къде е жертвеното животно и Авраам му отвърнал хладнокръвно, че той е жертвата. Исаак послушно се покатерил с готовност върху олтара, защото обичал баща си и му имал пълно доверие.

Историята разказва, че в последния възможен момент, когато ножът бил изваден, а ритуалните слова били изговорени, Духът се явил на Авраам и казал: "Аврааме, твоята вяра заслужава уважение, родът ти ще бъде велик, а за доверието ти към Духа векове наред ще се разказват истории." И тогава се появил един овен за истинското жертвоприношение, а Исаак бил пощаден.

Ако Авраам беше разбрал истинската роля на Духа, той никога не би допуснал човешката му същност да вземе превес. Пак ви казвам, че Духът няма да ви даде змия, когато създавате ябълка. Не е в съзнанието на Духа да погажда номера на човека, нито да мами човека, нито да предава човека. Ние ви подкрепяме с любов. Това не се е променило откакто свят светува, но вашата способност да го разберете се е променила. Сега притежавате пълната сила да направите нещо, което Вселената никога не е предполагала, че ще се случи; да съ-творявате, докато сте в урок, и пак да запазите вашия отпечатък. Сега разполагате с много повече от Авраам, но трябва да се научите да го използвате.

Скъпи мои, предупреждението на любовта е, че трябва да вярвате на духа така, както вярвате на себе си. Не губете време в предположения и страх, докато съ-творявате заедно с нас. Освободете се от човешките си черти и повярвайте, че съществуват решения, за които не бихте могли да знаете, защото това е нашата част от договора. Тази вечер тук е блажено място, място, където по различни начини са се трансформирали много неща. Бъдете спокойни за следващите стъпки по пътя си и използвайте вашата сила за него.

Така е.

Крион
Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 1765 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.191.228.88          Вторник          23.04.2024, 17:49