Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



10:01
20.04.2024
Събота
18.191.5.239


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » Метафората на ръката

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Метафората на ръката

Сега ще ви дам споменатата метафора, която може да ви помогне... защото най-смешното е, че в клетъчната структура на собствената ви биология има ориентири за начините, по които е организирана Вселената! Искаме от вас да си представите, че можете да задавате въпроси на клетките на собствената си ръка. Колкото и странно да ви изглежда, те ще бъдат в състояние да ви отговарят с духовна мъдрост, както и с биологична точност... и да ви разкрият истината. И така, можете да попитате ръката си:

Коя си ти?

"Ние сме твоята ръка... специалист. Аз съм механик и обслужвам цялото." (Забележете използването на "аз" и "ние"; това е важно.)

На кого принадлежиш?

С пълното съзнание, че дланта с пръстите принадлежат на цялата ръка, нейните клетки ви отговарят: "Аз не принадлежа на ръката; аз посреднича на цялото. Защото без мен цялото не би могло да се храни лесно. Щеше да му бъде трудно дори да става или да сяда. Всичко, което е добро за него, е добро и за мен."

Кой е твоят ръководител? Кой е шефът?

"Нямаме такъв. Защото всичко, което е добро за цялото, е добро за ръката. Няма бунтове, защото вътре в организма съществува само любов и равновесие и уместен поляритет между частите."

Кой те е създал?

"На клетъчното и атомното ниво на моята структура е енергията. Ние не сме били винаги ръка. Някой ден ще престана да бъда ръка... а после, може би, някой ден отново ще стана ръка. Енергията е неунищожима, следователно аз винаги съм била и винаги ще бъда тази енергия. Цялото не се променя, а броят на частите винаги остава един и същ."

Това са думи на собствената ви ръка! Доста мъдри за ръка...

Щастлива ли си?

"Да. Ние имаме взаимоотношения на любов с околните части. Не съществува нищо негативно, никакво недоволство и нищо неуместно. Ние сме балансирани (или винаги в процес на уравновесяване)."

Тогава бихте могли да зададете на ръката един подвеждащ въпрос, например:

Разкажи ми за борбата вътре в теб!

... (С пълното съзнание за защитните системи в собственото ви тяло и за предназначението на антителата и имунните битки, и за борбата, която са ви казвали, че бушува във вените ви.) Но ръката продължава да ви се усмихва и казва: "Уместно е за човешкото тяло да се разхожда свободно по Земята сред болести и микроби... и сред бактерии, които проникват в тялото, което може да изглежда странно. Но съвсем уместно балансираното тяло притежава защитните механизми да ги неутрализира, да превърне отрицателното в положително, да се ребалансира, да ги асимилира. Това изобщо не е борба. Това е трансформация, уместна балансираща асимилация. Изобщо няма битка. Аз съм в мир."

Това са въпроси, задавани на собствената ви биология, и отговорите, които тя наистина би ви дала. Това са и отговорите, които щяхте да получите, ако попитахте частите (групите от същества) на Вселената от центъра навън. Защото йерархията не отразява по-малкото или по-голямото, а само организацията към съзидателната цел (която ще връща обратно към себе си, включвайки всичко в центъра). А сега стигаме до "кой... и защо".

Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 1307 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/4
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.191.5.239          Събота          20.04.2024, 10:01