Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



11:16
19.04.2024
Петък
3.138.200.66


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » Земята се променя

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Земята се променя


"Вашият сигнал за събуждане"

Ченълинг от 10 февруари

Дел Мар, Калифорния

Група на Светлината на Крион

Поздравления! Аз съм Крион от магнитната служба. Поздравления, Просветлени същества. Поздравления, съмняващи се. Знам кои сте вие, но всички сте еднакво обичани. Нека отделим само минута за настройването на стаята към енергията на любовта, която трябва да бъде предадена тази вечер посредством третия език и ще придружава цялата информация, която ще получите на вашия език.

За всеки един от вас в тази стая има поне по двама други с него. Те ви държат за ръка и ви обичат и ви гледат, и ви молят да изразите намерение да продължите напред в живота си. Почувствайте родителската грижа на Духа и на вашия Висш Аз, докато приемате информацията тази вечер. Почувствайте, че не сте сами. Дори да се затворите в някой килер, пак няма да сте сами.

Повтарящата се тема на Крион в Духа, скъпи мои, в тази нова енергия е, че вие сте Воините на Светлината. Вие сте онези, на които служим с любов. Ние сме тук заради онова, което направихте вие. Ние сме на служба при вас. Ние ви обичаме.

Предстои една добра новина. Тази вечер искаме да ви кажем (както на тези от вас в стаята, така и на онези от вас, които четат или слушат тези думи), че вие ще наброите хиляди; защото това, което се представя тази вечер, е нова информация и вие си я заслужихте. Информация, която ще бъде осмивана от някои представители на собствената ви вяра, но някой ден присмехулниците може да дойдат при вас, треперещи от страх, и да поискат да научат онова, което знаете вие за ставащото наоколо. Обърнете внимание, защото е възможно да сте в състояние да им помогнете.

Ченълингът тази вечер ще бъде отговор на въпроса, отправен към Крион малко след Новолунието на миналия месец. Въпросът беше добър, но разкрива как разсъждавате като човеци.

Въпросът е следният: "Крион, няколко дни след вечерта, когато седяхме пред теб в ченълинг, пред Духа, Земята се разтърси яростно не много далеч от същото това място. Имаше загуби на човешки живот; имаше повредено имущество; имаше голям страх. Защо не ни каза? Казваш, че ни обичаш така, както ни обича Духът. Казваш, че сме частици от Бог, но не каза нищо за земетресението. Как е възможно да седиш пред нас," продължава въпросът, "и да мълчиш за нещо толкова важно в живота ни?"

Скъпи мои, Крион и Духът, и посланията от Великия Централен Източник не разговарят с групи. Духът говори на индивидите и на сърцата. А отговорите тази вечер на зададения въпрос ще говорят на индивидите и на сърцата, така че да не се страхувате от нещата, които се случват. Ще имате пълното разбиране, че с промените на Земята ще получите промени в силата, че те са пропорционални, движат се заедно. Дава се едно, за да може да стане друго. Не бива да изпитвате страх от тези неща, а ще бъдете спокойни за тях, защото ще разбирате онова, което става.

Нека Крион тази вечер да ви разкаже за земетресенията... за метеорологичните промени, малко за селскостопанските промени и за магмата на Земята. Това, за което говорим сега, докато Духът разговаря със сърцето ви, не го казваме, за да породим страх, а за да ви съобщим добри новини! Когато приключим, ще разберете добрите новини.

Вашата Земя се променя. Тъкмо затова съм тук, защото бях повикан буквално от вас самите, в новата енергия, да осъществя тези промени. Земята се подготвя за Статута на завършено обучение, скъпи мои; за Любовта и Изобилието, за Мира, за вратата към другото измерение. И всичко това ще се случи, съсредоточено около следващите осем години. Неща, които е било невъзможно да се случат за 100 или 200 години, ще се случат сега.

Миналото новолуние седяхме пред вас и ви разказвахме за ускоряването на новата енергия. И ето ни пак тук с новината, че процесът е започнал. Онези от вас, които са наясно как се получават земетресенията, ще проумеят как са свързани те с двигателя на магнитното поле, защото магнитното поле се генерира от поляритета на двигателя между земното ядро и Слънцето. И когато Крион започне да настройва магнитните мрежи, ще се случат и други неща. Това не може да е изненада за никой от вас.

Казвали сме ви, дори в ченълинга отпреди година и половина, перифразирано: "Че ако не искаш да се намокриш, не бива да живееш на брега на реката." Вие сте избрали да живеете на места, където се намират известни дефекти на Земята. Говоря на присъстващите в тази стая. Ако това поражда страх, тогава трябва да ги напуснете. Буквално, съветът на Духа отпреди една година беше да се преместите на по-хладно място. Това не е зашифровано послание. Точно е. Ако се страхувате от района си, трябва да го напуснете. Защото, скъпи мои, земните пластове ще продължат да се разместват и то още повече! Освен това Земята ще се раздвижи в райони, където никога не сте предполагали, че това е възможно. Онези, които смятат, че живеят в пълна безопасност в средата на вашия континент Америка, там, където се отглежда пшеницата, Земята ще се раздвижи и там. Хората във вашата пустинна област поглеждат към вас по крайбрежието и казват: "Не искам да живея там; Земята не е стабилна." Тяхната също ще се раздвижи под краката им! От територията е. Вижте, Земята е в процес на изграждане!

Сега ще говоря за времето. Учените, които се занимават с метеорология, ще ви кажат, че през последния месец са се случили удивителни съвпадения, пораждайки голямо застудяване, което е крайно необичайно. Те вземат под внимание нещата, които очакваха от въздушния поток, от облачната покривка, и казват, че "съвпаденията" са се подредили с невероятна точност, за да предизвикат едно много необичайно събитие... почти арктическо време. Да видим какво ще кажат те за "нещата", когато удивителните съвпадения се повторят, потретят и така нататък. Ще трябва да измислят друга история. Ще видим какво ще направят. Да, вашето време ще продължи да се променя. Подгответе се.

Имаме един съвет към онези, които обработват земеделските райони. Скъпи мои, запомнете: вие сте отговорни за изхранването на населението на вашия континент. Това никога няма да се промени, защото така трябва да бъде. Но ще има райони, където по-рано сте отглеждали зърно, и то вече няма да расте там. А вие няма да знаете защо. Ще има други райони, които никога не са били подходящи за отглеждането на каквото и да било, и те ще станат плодородни. Духът отдава почит на онези, които се занимават с отглеждането на храната на вашия континент, за онова, което са започнали. Онези, които продължават да намират начини за съхраняване на Земята, да контролират природосъобразно вредителите, които иначе биха унищожили реколтата, ще получат двойно и тройно изобилие. С други думи, онези, които са се научили да използват природните ресурси на Земята, за да постигнат това, ще бъдат възнаградени.

Сега да поговорим за магмата, вътрешната течност на Земята, защото ще виждате все повече от нея. Съвсем разумно е, дори да не сте учен, да знаете следното: щом магнитната мрежа се променя и Земята се размества и нагъва, щом времето се променя, ще има промени и в ядрото. В резултат на това ще изригват вулкани; в океана ще се появят нови острови; възможно е сега да се активизират доскоро спящи вулкани, а възвишения, които винаги сте смятали просто за планински върхове, да се превърнат в кипящи вулкани.

Не казваме тези неща, за да пораждаме страх, защото човешката наука ще прогнозира много от тези събития и вие ще можете да се преместите навреме. Така че те няма да предизвикат страх. Страх ще изпитват само онези, които нямат представа какво става и възприемат тези неща като негативни. Кармичен атрибут на планетата на този етап е да се генерира подобен страх. В този момент намерението на Духа е да създаде мир в сърцата ви чрез познание за онова, което се случва. Вижте, пак повтарям, Земята е в процес на изграждане.

Това е равнозначно на човешката ситуация, при която преустройвате дома около себе си. Отделяте една или две стаи, в които да живеете по време на ремонта. Знаете какво ще бъде, че ще има шумове, тропане, разтърсване, дразнители и неудобства, докато не приключи. И едва го понасяте. Но когато ремонтът свърши и вие влизате в помещенията, о, мирише на чисто, енергията е нова, носи се усещане за изобилие, за обновление. Същото ще се случва, скъпи мои, на вашата планета през следващите осем години. Това е причината Крион да е тук: да ви посети, да направи подобренията и да ви предаде информацията за вашата нова сила.

Вие не сте жертви на тези промени. Пак ще го повторя. Ролята на жертвата не е част от живота ви. Има хора, дори в тази стая, които смятат, че животът им е преобърнат с краката нагоре, че те са жертви на вълните на планетата. Те не разбират своята нова сила. Тя стои пред тях, отделена със съвсем тънка хартиена преграда, с цялата уместна любов, очакваща да се отдаде. Необходимо е единствено намерение. Повтарящата се тема на Крион е да ви помоли да изкажете намерение към Духа. Вземете силата си! Заявете, че имате духовни водачи, и ги признайте. Помолете Духа за съ-творяване на онова, което ви е необходимо. А част от необходимото е умението да искате и да се свържете с вашия Висш Аз, за да бъдете на правилното място и в точното време. Това е решаващо! Защото Духът никога няма да застане пред вас и да ви каже да се обърнете наляво или да се обърнете надясно. Това зависи от вас. Това е вашата нова сила - да знаете, а не ние да ви казваме.

Следващата информация притежава потенциала да породи голям страх. В този момент ви молим наистина да почувствате Любовта на Духа. Тази информация трябва да се приеме цялостно и да се изслуша внимателно... защото е удивително добра новина.

Нека ви разкажа за едно планирано събитие. Нека ви разкажа за едно астрономическо събитие. Нека ви разкажа за един тъмен, застрашителен скален къс в космоса, които някои наричат астероид, други наричат метеор (разликата се състои в нрава на огъня). Скалният къс, с диаметър приблизително един километър, си има име; име, известно на всички универсални същества. Известен е като "скалата на смъртта". Произнася се Мирва. Това черно нещо е определено да падне върху един континент на Земята през следващите осем години. Според сценария то трябва да предизвика гигантски облак от прах и същевременно да унищожи земята наоколо. Събитието, известно като Мирва, трябваше да сложи край на вашата планета. И имаше причини това да се случи. Облакът прах щеше да предизвика ефекта на глобалното затопляне. Ледът на полюсите щеше да започне да се топи. Повишеното налягане на водите, които щяха да залеят големи площи от Земята, щяха да повишат водните нива на океаните и да предизвикат завъртане на оста на планетата, която щеше да се обърне. Излишно е да казвам, че всички вие щяхте да загинете. Мирва наближаваше.

По-рано съм ви споменавал кога пристигнах за пръв път, че Крион е пристигнал през 1989 година и имаше три години подготовка, преди да можем да започнем да ви предаваме послания през 1992 г. Освен това канализирахме информацията, че поддържащата група на Крион се намира в орбитата на Юпитер (дъгата на орбитата на Юпитер около Слънцето). А-ха, скъпи мои, има голяма шега и ирония в онова, което ще ви кажа сега. Учени, слушайте внимателно: вие познавате математическото съотношение и връзка на орбитата на Юпитер (около вашето Слънце) към пътя на астероидите в елипсата около вашето Слънце. Следователно знаете защо сме избрали Юпитер. Вероятно дори присъстващите в тази стая вече се досещат.

Нашата задача през трите години, докато бяхме тук във вашата слънчева система, преди да започнем да ви предаваме информация, бе да неутрализираме изцяло и напълно Мирва. А сега седя пред вас... и се радвам на факта, че Мирва, "смъртоносната скала" с диаметър 1 километър, вече е на парчета. В това няма нищо тайнствено; има данни и прецедент на онова, което се случи с Мирва, защото вашите учени са го наблюдавали и преди по пътя на други астероиди. Вижте, това беше великолепно подреждане на множество съвпадения. (Крион се смее.) Ще трябва да попитате вашите метеоролози какво се е случило; изглежда, че те разбират от съвпадения. Нямаше нищо, което бихте могли да наречете мистично. Когато пристигнахме, ние задействахме самите неща, които знаехме, че трябваше да се случат. Вие си го заслужихте! Заслужихте си това.

Мирва вече не съществува. И така, въпреки че скалните късове все още са на път да пресекат вашата планета през следващите 8 години, те са по-малко на брой, а курсът им беше променен. В зависимост от нивото на енергията на тази планета в този момент те може изобщо да я пропуснат. Ако някой от тях падне, ще порази само място с диаметър стотина метра. Нещо, което ще предизвика страх, но не и планетарен катаклизъм.

Това е информацията, която искаме да ви дадем, подробностите. Вашите учени ще разберат. Те ще ви дадат обясненията. Няма да бъдат тайнствени или мистични; ще бъдат математически точни. Така обича да работи Духът.

Скъпи мои, виждате ли колко сте важни? Осъзнавате ли какво сте постигнали? Цялата тази работа в отговор на изпитването на Земята през 1987 г., когато през осмия месец бяхте попитани и измерени: "Готови ли сте?" И за огромна изненада на Духа отговорът беше: "Да!" Вибрацията на планетата се беше повишила до точка, при която знаехме, че сте променили целия поляритет на Духа!

Така, Мирва вече я няма. А събитието, което наричахме Мирва, няма да се състои. Нека сега да обсъдим как се отразява това върху картата на индианците Хопи и да изясним какво се е случило с по-новата карта, създадена от вашия философ Нострадамус. Вече ви казахме, че картата Хопи е точна. Запомнете това, скъпи мои: казахме ви още, че всички пророчества са 100 процента точни за момента на тяхното предаване... защото те представляват енергийното ниво на онова, което се очаква в онзи момент.

Картата Хопи е удивителна. Там се съдържа информация, която е изумителна за вас. Но не е информацията, която вие смятате, че е. Защото онази част от нея, която беше канализирана, относно водата, която залива земята ви, се съобразява с Мирва. А аз ви казвам, че Мирва вече я няма. Следователно новините са още по-добри от тези, които показва картата Хопи, и вие можете да игнорирате повечето очертания на водата. Още по въпроса само след миг.

Сигурно се питате как е възможно един стар канал да има по-добра информация от един по-нов медиум? Защото Нострадамус живя едва преди 400 години и също канализира Мирва. И ви каза, че очертанията на нашия континент ще се покрият с вода поради същите причини, които посочих тази вечер, когато ви разказах какво трябваше да се случи. Но вижте, през последните 500 години от земното ви съществуване вашето съзнание се гмурна надолу. Вие използвахте дадената ви технология за отрицателни, вместо за положителни цели, за вреда, вместо за полза. Затова Духът очакваше, че Земята ще бъде унищожена, че експериментът ще приключи и поляритетът ще се промени значително от досегашния.

Такава беше епохата на Нострадамус. И когато той канализира онова (Мирва), той знаеше какво щеше да се случи през следващите няколко века. И в тази информация той представи енергията (на своето време). Можете да я отхвърлите; тя не е точна. Защото вие променихте нещата; дори през последните 50 години от съществуването си тук, на тази планета. Затова картата Хопи повишава възможността си да бъде по-точна от тази на Нострадамус.

Но онези места на картата Хопи, които са наистина изумителни, са точните местонахождения на петте портала на вашия континент, които ще стават точки за общуване с другите измерения. Тези портали са изцяло и напълно точни. Това са местата, на които може да се построи Храмът. Това са местата за комуникиране с останалия Космос. Мнозина от вас ще доживеят да видят началото на това общуване. Все добри новини. Наистина добри новини. Мирва вече не е "скалата на смъртта".

Вие си го заслужихте! Знайте кои сте вие! Изправете се с почести, макар отпечатъците и имплантите да не ви позволяват да разберете напълно какво се е случило. Новината е добра!

Сега ви даваме отговора на въпроса: "Защо аз? Защо е необходимо да понеса цялото това страдание и да живея в страх? Защо трябва да ми се случва лично на мен в този момент? Защо не можеше просто да ни кажеш какво ще се случи и ние да се махнем навреме?" Позволете ми да ви обясня. Имаше един човек на име Джо. Джо беше добър човек и водеше добър живот във вашата култура, на вашия континент. Джо водеше спокоен живот, защото обожаваше самодоволството, въпреки че не го знаеше. Вижте, Джо не обичаше промените. А в изобилното общество, в което живееше, Джо беше успял да създаде семейство и да живее добре, защото успяваше да нагоди "вътрешното" към "външното". Затова се чувстваше удовлетворен. И години наред Джо живееше, като нагаждаше "вътрешното" към "външното".

Ето защо Джо смяташе, че е балансиран. Всяка сутрин Джо се будеше по едно и също време и вечер лягаше да спи по едно и също време. Всяка година Джо и семейството му отиваха на ваканция на едни и същи места. Джо имаше рафтове, с които много се гордееше, където съхраняваше документите си. Всеки път, когато плащаше някое задължение, Джо поставяше квитанцията на лавицата. Всеки път, когато Джо правеше снимки на близките си, чрез вашата технология за тези неща, той ги поставяше на рафта... пласт след пласт, които показваха дълги години еднаквост за Джо. Вижте, Джо го биваше в оцеляването. Щом беше в състояние да нагоди "вътрешното" към "външното", Джо беше щастлив.

И тогава връхлетяха магнитните бури, бурите на Духа в новата енергия. Имаше вода; имаше студ; имаше горещина. Земята се тресеше и всички неща по лавиците на Джо изпопадаха на земята и той се изплаши, защото промяната беше голяма. И той видя, че за известно време "вътрешното" нямаше да е в тон с "външното".

Въпреки това Джо, който беше последователен човек, хукна да помага на съседите си, преди да помогне на себе си. И цели три дни им помага, защото те бяха в по-голяма нужда от него. Когато приключи, той се върна в собствената си къща при семейството си. Джо осъзна нещо: беше се запознал с хората, които бяха живели до него през целия му живот. Научи имената им и видя лицата им. Видя, че много приличат на него. Осъзна, че ги обича, че съществува другарство, че си помагаха взаимно. Джо видя, че всеки един от тях имаше подарък за него, нещо, което той не очакваше: някакво знание, някакво прозрение, прегръдка... любов. И Джо осъзна колко години беше изгубил, без да разбира или да познава съседите си. Джо се почувства някак променен от това. Знаеше, че иска да ги види отново и се уговори с тях.

Джо се зае със задачата да разчисти собствената си бъркотия. Всички неща, които бяха на лавиците, бяха паднали на пода. Странно, но Джо откри, че изхвърля повечето от нещата, които бяха там, и подреди на лавицата само една малка част от вещите, които стояха там по-рано. Нещо, което в началото го озадачи, но после се изясни, беше че всички неща на пода изглеждаха еднакви. Година след година, дори броят на квитанциите беше еднакъв; само датите се бяха променяли. Джо разгледа снимките, докато ги вдигаше и ги подреждаше на лавицата. Единствената разлика беше, че лицето му беше остарявало на снимките. Тогава Джо осъзна какво се беше случило; той беше прекарал по-голямата част от живота си в самодоволство, в страх от промяната и без да живее пълноценно. Джо осъзна, че беше пропуснал страшно много, че беше пропуснал много любов. Той осъзна, че еднаквостта и самодоволството не бяха добри неща; че страхът не беше добро нещо. Изведнъж Джо осъзна, че се беше променил.

И така, той събра членовете на семейството си, за да им разкаже за промяната, за да не се страхуват от случилото се, и да им каже, че ще се справят с помощта на съседите и на самия него. И Джо дори заяви на близките си, че следващият път, когато се случи подобно нещо, те щяха да отидат в църквата (което означава, че следващия път е ред на църквата). (смях)

Вижте, скъпи мои, Джо получи сигнал за събуждане. Това е вашият "сигнал за събуждане". Неговият (на Джо) живот трябваше да бъде разтърсен, за да чуе сигнала "Събуди се!" и да види какво става наоколо. Това беше службата на Духа, да прави такива неща. А водачите на Джо се зарадваха, че той намери различна светлина, която да гледа... и тя не беше тази на страха. Защото страхът е вашата човешка природа, вашият отпечатък и вашият имплант. Предназначен е да бъде променен (предназначен да бъде трансформиран). Предназначен е да бъде преодолян. Тук е, за да го промените; не е тук, за да ви измъчва.

Има просветлени, дори в тази стая, които нямат нужда от разтърсване. Но има и такива, които се нуждаят от него. Духът прави това с пълна почит и любов. Да не го направи би било извращение; да ви остави на мястото, където се намирате, без "зов за събуждане" не би било нито правилно, нито уместно, нито любящо.

Задават въпроса: "Дух, защо не ни каза тези неща предварително? Поне ни кажи кога (тези неща) ще се случат, за да можем да се преместим и да не ги преживяваме." Скъпи мои, онези от вас, които задават този въпрос, все още не разбират: повишаването на вибрацията на същата тази планета се предизвиква от кармата, от "преодоляването" на кармата. С други думи, страхът, резултатът от ставащото, е действието, необходимо за повишаване вибрацията на планетата. Може да е изненада за вас, но вашият Висш Аз може да се намеси по всяко време чрез интуицията и да ви каже да се отдръпнете.

Именно това имаме предвид, когато ви молим да изразите намерение: да се свържете с вашия Висш Аз, да оставите онази частица от Бог да ви заговори на ухо и да ви каже: "Може би е време да се преместиш. Може би е време да завиеш наляво или надясно"... да се научите да зачитате гласа, да позволите на вашите водачи да ви водят и да се съобразявате със съветите, така че да избягвате несгодите, докато ние пренастройваме вашата планета и ви изпращаме "сигнал за събуждане". Това е вашата нова сила и ние ви приканваме да я вземете!

Ако не беше така и ако ви казвахме предварително за тези неща, тогава можехме просто да вдигнем воала, да включим светлините и да ви пуснем да си отидете у дома! Това не би било уместно. Вие все още сте в урок. Това все още е планетата Земя, единствената планета на свободния избор. Тези думи трябва да отекнат в ума ви, с почест!

Сега ми позволете да ви разкажа как Духът възприема вашето бъдеще, истинския начин, по който се прави, за да не се обърквате от привидната енигма в ченълингите. От една страна, Духът ви казва, (че вие) имате уговорена среща със скалата на смъртта, която сега е разбита. Разказва ви за събития, които предстоят и ще се случат или може да не се случат.

Това предсказва вашето бъдеще, нали? От друга страна, Духът ви казва, че никой не може да предскаже бъдещето ви. То зависи от вас. То лежи в ръцете ви. Кое тогава е вярно? Къде се съдържа истината, бихте попитали вие?

И двете са верни! Ето как става: Духът е подредил част от вашето бъдеще, неща, като факта, че вие можете да съществувате единствено в измерението, което наричате трето. Не можете да съществувате в никое друго измерение; това е измерението на урока за вас. Не можете да промените това.

Планетарните аспекти на небесните тела около вас... тях не можете да ги промените. Те са подредени от Духа. Но вашият път сред тези неща зависи от вас. Ето един пример: представете си за момент, че виждате пред себе си железопътни релси. Духът е положил релсите. Духът знае къде отиват те. Духът знае къде ги пресичат други релси. Аха, но няма влак, а само релси. Тогава Духът ви дава влак. Вие сте влакът и Духът ви оставя сами и казва: "Можеш да не пътуваш по тези релси. Ние знаем къде отиват те. Освен това знаем какво ще ги пресече, но ти имаш контрол над твоя влак. Можеш да го караш по-бавно или по-бързо, да смениш цвета му, следователно да промениш вибрационната му стойност. Освен това можеш да го оставиш да се потопи в отчаяние, където може да спре. Можеш да го унищожиш. Можеш да го направиш по-хубав. Можеш да го усъвършенстваш. Всички тези неща са изцяло в твоя сила."

И така, сега можете да разберете как Духът може да ви разкрива определени неща по пътя. Но зависи от вас, които се возите във влака, да промените нещата, които са във ваша власт. Следователно сега можете да разберете как бъдещето е начертано от Духа по определени начини, но въпреки това вие го контролирате по други.

Сега стигаме до част от този ченълинг, която може изобщо да не разберете. Скъпи мои, отново ви молим да почувствате любовта, която се предава тази вечер чрез третия език. Не се заблуждавайте кой стои пред вас тази вечер. Това е Духът от Великото Централно Слънце. Това не е едно Същество, което преди е живяло на вашата планета и се връща, за да ви съветва. Вие получавате същата информация, от същия източник, както всички човеци в хода на историята. Същият Дух на Авраам и Моисей е пред вас сега. Почувствайте любовта, която е ваша, почитта, която е ваша. Седите пред Духа.

Един от вас е изцелен, дори докато говорим, защото е изразил намерение. Останалите го обмислят. Все още има един, който се съмнява. Почувствайте почитта и знайте, че сте обичани еднакво, независимо от това какво смятате, че става в този момент.

Сега Духът иска да ви разкаже как възприема живота, човешкия живот, а това е трудно. Ще ви кажа защо е трудно: понеже отпечатъкът ви е много силен. Единственото, което знаете, е оцеляването. Идвате на Земята с една-единствена цел: да останете живи! И само за това мислите. За това сте предназначени и то е правилно и уместно! И все пак, не това е начинът, по който Духът възприема живота ви.

Това има множество следствия и е сложно, но нека ви дам един пример защо е възможно да не разберете следващите думи. Представете си, че сте много, много гладни. Не сте яли от една седмица; умирате от глад. Буквално животът ви е в опасност, ако не намерите храна. Повечето от вас в тази култура никога не са се чувствали по такъв начин. Но някои разбират какво имам предвид.

Всичко, каквото правите и наяве, и насън, е свързано с мисълта за храна: да я намерите, да я изядете и да оцелеете. Сега си представете, че изведнъж се озовавате в голяма аудитория и професорът там ви дава изискани кулинарни рецепти за ястия! Голямата вероятност е да не запомните нито една от тези рецепти, защото единственото, за което сте в състояние да мислите, е как да си набавите храна.

Вашият отпечатък по отношение на човешкия ви живот е почти същият. Духът зачита факта, че особено във вашата култура го цените много високо. Това е уместно, защото гарантира оцеляването ви.

Запомнете това, скъпи мои: че още преди да пристигнете тук, е имало планова среща, където вие сте планирали уместен живот и уместна смърт. Всичко, което възприемате като ужасни, трагични, негативни неща, е планирано лично от вас. Тук влиза и онова, което бихте сметнали за смърт при злополука, дори на деца. Вижте, когато не сте тук, плановите срещи се правят с уважение и с любов, и с мъдростта на Божественото съзнание. Едно дете може да се съгласи да дойде и да остане дете, единствено за да умре уместно за кармата на родителите си. Вижте, стават много такива неща. Следователно няма нищо случайно; и всяка смърт, дори груповата, е уместна... известна на вас и най-вече на вашия Висш Аз.

Представете си, че решите да поставите пиеса и всички присъстващи в тази стая решат да научат някаква роля в тази пиеса. Ще има герои, ще има и подлеци, а някои от вас дори ще изберат да умрат на сцената като част от историята.

След успешното поставяне на пиесата, вероятно ще организирате тържествено събиране на актьорите, където ще да цари голямо веселие. Ще обсъждате как е минало представлението и колко добре сте се представили. Но в никакъв случай няма да порицаете подлеца, нито пък ще поздравите героя, нито пък ще преживявате ужасна трагедия за онези, които са умрели на сцената. Схващате ли значението на тези думи? Духът не възприема смъртта ви така, както я приемате вие.

Има доказателство за това във вашите древни ченълинги, дори в книгата, която наричате Библия. Ще се изненадате, ако прочетете историята на Йов, защото той е бил пример за останалите човеци. Духът допуснал убийството на жена му; някои казват, че било дело на Бог. Духът допуснал смъртта на децата му. Духът допуснал изобилието му да му бъде отнето.

Това бил Йов, силно вярващ в Бога човек. Йов се превърнал в пример, защото неговата вяра останала твърда и той разбирал и почитал Духа такъв, какъвто бил. Колко трагично, бихте казали вие, че Бог е допуснал нещо толкова ужасно, само за да даде пример. Вие не разбирате ума на Духа и отпечатъкът ви пречи да го проумеете.

Разказвам ви всичко това, за да разберете как Духът възприема живота. Но ви го казвам и за да проумеете, че нещата са се променили. Нещата, които са се променили, са следните: ние искаме, наред с ускоряването на новата енергия през следващите осем години и с нещата, които ще се случат, вие да се запазите.

Ако пожелаете, времената за натрупването на смърт, прераждане и нова карма ще останат в миналото... защото вече не вършат работа. Нещата се движат много по-бързо, отколкото досега. Ние искаме да останете, да се свържете с вашия Висш Аз. Молим се да имате много, много дълъг живот. Копнеем в тялото ви да станат чудеса и по тази причина ви дадохме знанието за поляритета. Скъпи мои, ние искаме да останете!

Чуйте тези думи, сред всички други тази вечер. Че макар Духът да изглежда безразличен към смъртта и прекъсването на живота, той не е безразличен към сърцето ви. Ние разбираме какво носи вашата карма и как функционира страхът. Желаем изцеление за вас. Копнеем всеки един, който чува този глас и чете тези думи, да разбере, че чрез намерението може да остане тук.

Някои, които вече са предприели необходимите стъпки, са били чудотворно излекувани. Това е документирано. То ще се случва отново и отново, докато мнозинството от вас, които се съмняват, схванат картината. Ние искаме да останете.

Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 1344 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 1
20.04.2009
1. Бонд (Бонд) [Материал]
Ако притежавате просветление и знаете какво става, и искате да сте част от големия план, тогава желанието ни не е да бъдете премазани от скала... или да се удавите в наводнение. Искаме да останете. Още довечера протегнете ръце към водачите си и уловете техните ръце.
Скъпи мои, накрая ще ви разкажа за още една настройка, вълнуващата настройка на 23 април (1994). Датата 23 април може да дойде и да отмине, без нищо да се почувства, но това е денят на едно от най-удивителните настройвания към картата Хопи, защото ще позволи отварянето на портала между измеренията.

Вие сте удостоени с честта и привилегията на настройка, която най-сетне ще позволи общуването с другите измерения. Ще се извърши настройка, която ще послужи като катализатор, така че когато порталите бъдат окончателно реализирани и построени, да разберете значението на това постижение.

Има хора, които все още не проумяват измеренията. Те не разбират, че вие живеете в третото измерение и това е всичко, което възприемате около себе си. На планетата има хора, които ще правят преценки - за живота, за духовността, за Духа и за самата любов - въз основа единствено на онова, което виждат. Но все пак тук има много повече от онова, което виждате.

Онова, което виждате, е само това, което ви е позволено да възприемате, докато сте в урок. Това, което се случва в момента в този ченълинг, се осъществява между измеренията, защото Крион и Духът живеят във всички измерения едновременно.

Аз като Крион имам привилегията да бъда постоянно с моя партньор. Въпреки че това не е споменавано досега, Крион не се появява веднъж в месеца. Крион живее с медиума. А енергията на Крион ще остане с него и с неговия Висш Аз толкова дълго, колкото иска той, толкова дълго, колкото той е в целостта на момента. Когато наруши това условие, тя ще отлети от него.

Наблюдавам го, докато гледа онова, което обикновено наричате телевизия. Когато намери някоя програма, която му харесва, остава там с часове. И това е единственото нещо, което вижда; за него единствената действителност е историята на тази програма. Е, ако му кажа на него или на другите около него, че каналите от двете страни на този, който той гледа, не съществуват, те биха възразили, защото знаят, че има много, много канали. Въпреки че от тях не се вижда нищо! Те не се появяват като сенки до канала, който гледа. Вижте, те се крият, защото той не е настроен на тях.

Скъпи мои, вие сте настроени на канала (измерението) на числото 3, но около вас има много други измерения, които са също толкова активни, също толкова реални. Това е информацията, която искаме да покажем на вашата наука, така че учените да разберат как функционира и да я използват.

Тази вечер Духът приключи с ченълинга и информацията. Духът не е приключил с вас! Напуснете това място с чувството, че сте обичани. Има ли нещо в тялото ви, което не е наред? Хайде да го прогоним.
Почувствайте как енергията на любовта се влива през теменната ви чакра. Почувствайте как ви залива Духът. Не позволявайте да ви обхваща страх от тези неща, защото те са заблуди... които очакват, очакват вашето чудо. Проумейте тези неща, докато Крион седи в краката ви, готов да отмие всяко едно с любов.
Така е.
Крион

Крион иска да знаем, че ако звездният играч на играта изпадне в омая и застине неподвижно в благоговение пред своите съотборници, играта никога няма да бъде изиграна, още по-малко спечелена. Ние трябва да събираме информация като инструмент за собствените си действия. Никога не бива да изучаваме членовете на поддържащата ни група до такава степен, че да прекъснем собственото си развитие.

Лий Каръл

:

Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.138.200.66          Петък          19.04.2024, 11:16