Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



04:18
29.03.2024
Петък
44.222.104.49


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » Притчата за катранената яма - Анализ

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Притчата за катранената яма - Анализ

Прегледайте тази кратка притча, която съдържа някои от най-ясните отговори за действието на неутралния имплант. В нея Крион поставя хората в яма с катран, "мръсни от главата до петите, неспособни да се придвижвате бързо от едно място на друго, понеже катранът е гъст."

Това сме ние в нормалния живот в старата енергия, оковани от старите кармични уроци, придвижваме се както можем, като мъкнем със себе си целия този товар. Тогава Крион ни дава пет думи, които са част от неговия космически хумор. Той казва: "Това е вашето въображаемо състояние." Това е неговият начин да напомни на всички нас, че земното преживяване не е действителност и че нашият дуализъм е илюзия. Истинската Вселена е онова, което преживяваме, когато не сме тук.

В притчата "магическият инструмент от Бог" е имплантът. Щом приемете импланта, изведнъж катранът престава да полепва по вас и вие вървите неопетнени и чисти. Това е силна отпратка как се отразява имплантът върху вас (както беше канализирано от Крион през 1992 г.). Вече не сте закрепостени към кармичните договори и можете да вървите напред към свързване с вашия Висш Аз и към окончателно извисяване (статут на завършено обучение). Освен това Крион споменава между другото, че ние сме "съ-творили" магическия инструмент. Чакай малко! Аз мислех, че магическият инструмент е дар от Бог, може да кажете вие. Крион отново иска да ни напомни, че той ни нарича "частици от Бог, които вървят по Земята в урок". С други думи, ние сме Бог.

След това той ни описва как се разхождаме в това състояние, без катранът да се докосва до нас, което показва, че се е неутрализирала не само нашата карма, но и кармичните връзки с онези, които са имали възможността да взаимодействат с нас. Това, естествено, е предметът на притчата, да ни покаже, че нашето решение поражда промени в много по-голям мащаб.

Той продължава с описание какво се случва с околните. Това е изключително важно и аз се надявам вие, читателите, не само да го "схванете", но и да го обясните на другите, защото това е постоянният въпрос за импланта.

Ще загубим ли спътниците си в живота, децата, работата си и т. н., ако приемем импланта? Чуйте какво казва притчата: "Е, мислите ли, че останалите няма да ви обръщат внимание, докато се разхождате свободно, без катранът да ви докосва или да полепва по краката ви?" Първото нещо е, че всички ще забележат, че вие сте различни, но вместо да ви отхвърлят, те ще направят обратното. Околните ще наблюдават как живеете вие и ще откликнат. Някои ще искат същото и ще попитат какво се е случило с вас, а някои ще се радват, че сте се променили. Колкото до спътниците в живота и децата, те първи ще видят промяната и ще бъдат най-учудени какво се е случило, за да се превърнете изведнъж в толкова уравновесен човек!

Когато човек се балансира духовно, физически и умствено, се случва нещо забавно: всички искат да бъдат ваши приятели! Те разпознават, че сте специални, и по никакъв начин не се чувстват застрашени от вас. Виждате ли как ще се отрази това върху вашата работа, брак, приятелство или поколение (без да ги унищожава)? Единствените, които ще бъдат засегнати, са онези, които са ядосани, че сте се променили... и повярвайте ми, приятели, те са хората, които и без това не ви искат наоколо.

Когато всичко бъде казано и направено, дори да сте единственият, който приеме импланта, десетки хора около вас ще бъдат повлияни от избора ви. Това е част от начина, по който Духът използва индивидуалния избор на човешките същества, за да създава енергия, която ще облагодетелства мнозина. Сигурно виждате движещите сили на този процес и наистина разбирате, че имплантът е много по-важен, отколкото изглежда на пръв поглед.

Лий Каръл
Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 1148 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.222.104.49          Петък          29.03.2024, 04:18