Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



14:07
20.04.2024
Събота
3.138.116.20


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » Още за Магнетизма

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Още за Магнетизма

От писателя...

Радвате ли се, че четете приложението? Това обикновено е доста суха материя, но в този случай нашето Приложение съдържа много ценна информация и прозрения за работата на Крион. Това приложение не прави изключение.

Трябва някъде да направя "обобщение" на тази книга, с пълното съзнание, че най-новата информация от Крион трябва да е в Книга Трета. Дори докато пиша тези редове, ме делят само седмици от предаването на тази книга на печатницата. Все пак смятам, че отново съм призван да споделя част от новата информация и да се спра на някои от опасностите на ежедневния магнетизъм.

През месец май 1994 г. Крион изнесе изключително важен жив сеанс пред групата в Дел Мар. Дел Мар беше "домашната стая" за Крион, но това беше последното живо събитие за тази област, тъй като възнамерявахме да пътуваме и да провеждаме живи ченълинги по пътя. Това щеше да позволи на останалите големи градове да почувстват енергията на Крион от първа ръка... и да включи някои много специални хора във влиянието на целебната сила на Крион, така че да могат да осъществят договорите си. (Това може да прозвучи малко странно, но е част от инструкциите ми.) Тук съществува план-график, с който се запознавам едва в началото на деня (въздишка).

Интересното в тази последната Група на Светлината беше, че не успяхме да запишем посланието. Машината, която използвахме за записване на всички събирания на светлинната група, изяде лентата! И тъй като няма "нищо случайно", реших, че Крион искаше информацията да остане само за присъстващите... което наистина правеше вечерта специална за тези 115 човека.

По време на ченълинга обаче Крион говори за някаква нова информация за магнетизма, която ще разкрия сега. Темата беше излагането на целите клетки на магнитни полета. Крион каза, че магнитните полета въздействат директно върху целите клетки, но че за да се изучи явлението, науката трябва да подложи отделните клетки на "фокусирано" поле (не на случайно), а после да разгледа отделените от клетките секрети в пряка реакция на магнитния стимул. Неговото предизвикателство към учените беше да намерят тази корелативна връзка, така че всички да научат за нея.

Преди да определя какво има предвид Крион под фокусирани полета, нека ви разкажа и за въпроса "защо" в тази връзка. Трудна за доказване, но също канализирана, беше информацията на Крион, че част от ДНК системата се състои от невидими магнитни нишки, които подават магнитната информация към всяка клетка. Тази магнитна информация помага на клетките да разберат какво е предназначението им (разликата между "ушната" клетка и тази от "пръст на крака", например), както и "регенеративните способности" на всяка клетка. (Замисляли ли сте се някога защо вашият черен дроб може да се регенерира напълно, както и кожата ви, но не може да ви порасне нова ръка?) Тази нова информация обяснява още защо някои хора са убедени, че в нас ще се активизират още ДНК нишки, които ще завършат "неостаряващото" тяло на извисените видове. Ако някои от тези нишки са невидими или небиологични, тогава някои от тях вече са налице! Спомнете си... нашето заглавие "Не мисли като човек" ни напомня, че е неправилно човешко предположение да смятаме, че всички нишки на ДНК са точно като останалите и задължително са биологични.

Тази магнитна ДНК информация е новият източник на науката за Храма на подмладяването, за който често говори Крион, и който се появява в други части на книгата и в Приложение А. Очевидно Крион ни подканва да изнамерим науката за променянето на тази магнитна нишка ДНК чрез процеса на Храма и да удължим многократно човешкия живот, като балансираме нашата биология и я инструктираме (чрез магнитните нишки) да се регенерира по-често! Най-сетне разполагаме с "ключа" към клетъчната механика, която ни дава двигателят на Храма на подмладяването, за да живеем по-дълго.

Крион говори за факта, че клетките се атакуват директно от магнитните нишки и че магнетизмът действа като код за клетките. Това се съчетава чудесно с биологичната ДНК, която също действа като код. Всъщност, ДНК много прилича на код за компютърно програмиране, снабден с последователности за спиране и стартиране от аминокиселини, които разпознават започването и приключването на инструкциите за протеините. Каква система!

Според Крион определени магнитни полета могат да имат въздействие върху отделни клетки и за разлика от въздействията на радиацията (които нанасят вреда или предизвикват необичаен растеж), науката трябва да се стреми клетките да реагират така, сякаш получават биологични инструкции, защото тогава те ще отделят химически вещества в пряк отговор на магнитната стимулация на фокусираните полета. Основната идея на този ченълинг беше, че нашата биология не реагира просто на всяко магнитно поле... а на определен вид. Ако нашите клетки са свикнали да реагират на определени поляризирани подредени магнитни сили, които им подават инструкции, тогава те ще бъдат склонни да реагират и на други подредени симетрични полета, сякаш те също съдържат инструкции. Случайните магнитни полета, макар и силни, не биха имали никакво въздействие върху клетките.

Разликата между случайните и фокусираните полета съвсем не е трудна за обяснение. Магнитно фокусирано поле е всяко поле, което е подредено. Това има предвид Крион под "фокусирано". Ето няколко примера: обикновеният магнит представлява подредено поле. Той има симетрични линии на влияние и известна сила, която е постоянна. Затова е чудесен инструмент за лабораторно изследване. Електромагнитът е още по-добър, тъй като притежава всичко каквото има магнитът, плюс способността да променя интензитета на полето. Затова ще бъде хубав експеримент да се поставят живи клетки отделно в положителното и в отрицателното влияние на подобно поле при различен интензитет и да се проследи кои клетки отделят някакви химически вещества в пряк отговор на магнитния стимул. Освен това, ако аз провеждах експеримента, щях да поставя няколко клетки по средата между положителния и отрицателния полюс. Естествено, контролната група щеше да се представя от група подобни клетки, поставени на място без никакъв магнетизъм.

Други примери за подредени полета, които не биха били подходящи за лабораторията, но които все пак ни заобикалят ежедневно, са:

(1) електрическите одеяла. Електрическите одеяла не са предназначени да създават магнитни полета, но въпреки това те създават подредени полета вследствие на това, че се състоят от навити проводници, през които тече електрически ток. (Спомнете си от първите часове по физика, че дори един-единствен проводник, по който тече ток, може да създаде някакво магнитно поле).

(2) Електрическите мотори са друг пример за подредено поле. Моторите създават силни полета, въпреки че предназначението на мотора е като електрически двигател. Полето е просто вторичен продукт, но "подреден", тъй като отразява структурата на мотора. Сешоарът е друг чудесен пример за силно поле, създавано от мотор в ежедневието.

(3) Статичните магнити за стереоговорителите също са скрит източник. Те са просто магнити и следователно са подредени полета. Ако искате да разберете точно колко измамно силни са, вземете си един обикновен, евтин компас и вижте доколко можете да се приближите до говорителите в дома ви, преди да повлияят на стрелката. Сигурно ще се учудите на какво голямо разстояние от говорителя сте, когато стрелката вече започва да се движи. Запомнете: щом може да премести стрелката на компаса, със сигурност въздейства и върху вас!

(4) Друг подреден и опасен източник е кварталният трансформатор. (Онова сиво нещо с големината на пощенска кутия, което обикновено стои окачено на циментова плоча край храстите... и бръмчи.) Обикновено има по една на всеки 4-5 къщи в новите квартали. Ако са на улицата, всичко е наред, но на мен ми се е случвало да ги виждам в непосредствена близост до къщите. Определено е лошо да имате трансформаторна кутия близо до жилището.

(5) И накрая, мониторът на вашия компютър (ако не е снабден с предпазен екран) може да произвежда магнитно поле с изключително ниска честота. Това поле е симетрично, подредено и може да повлияе на биологията ви. Изказвам лична благодарност на многобройните списания за ползватели на компютри, които повдигнаха въпроса за тази потенциална опасност и наистина накараха производителите да направят нещо, преди да се появят доказателствата за този проблем. Общественото внимание може да промени нещата! Вероятно дори тази книга може да осъществи известна промяна.

Случайните полета са неорганизирани, неподредени полета. Добър пример за това са електропроводите. В този случай генерираните полета не са симетрични поради факта, че има толкова много по-малки полета, които си взаимодействат помежду си (някои се неутрализират взаимно). Освен това токът през проводниците постоянно се променя, което кара интензитетът и симетрията на всяко поле също да се променят непрекъснато. Всъщност е "луда случайност", ако силовите линии се подредят магнитно, за да създадат фокусирано поле, тъй като е възможно някои от подрежданията никога да не си "паснат" по организиран начин. В други случаи ситуацията може да бъде "точно необходимата" в даден момент, за да създаде силно поле с последователна симетрия, вследствие на което се излъчва подредено поле. В този случай имате сериозен проблем, тъй като потенциалът за силата на полето е огромен. Затова трябва да се отнасяме към електропроводите като към възможен проблем, дори да не са такъв. Ето защо научното изследване на силовите линии върху здравето е толкова трудно. Самите електропроводи не са проблем. Опасността се крие в случайното подреждане на магнитното поле. Нищо чудно, че не разполагаме с убедителни доказателства. Възможно е да имате "убийствени" силови линии в една къща, а същият наглед полюс в съседната къща да е напълно безвреден. Истинският подход да се покаже на планетата, че съществува опасност за здравето, е да се осигурят доказателства, че контролираните магнитни полета въздействат на човешките клетки! След това трябва да се докаже, че около някои силови линии се образува магнитно поле. Останалото е просто въпрос на логика. 

Друг пример за неорганизирано поле е вашата домашна електроразпределителна кутия (обикновено там, където се намира електромерът ви). Често това място е отговорно за разсеяния магнетизъм, но обикновено той е случаен и нефокусиран, а следователно твърде неорганизиран, за да представлява опасност. Все пак той носи потенциала да бъде вреден, също както електропроводите.

Заключението е винаги да вземате под внимание всички полета, както подредените, така и неподредените. Направете всичко възможно, за да не живеете в близост до известните подредени полета. Ето обзор на примерите: Не поставяйте големи стереоговорители близо до леглото си. Използвайте компас, за да определите разстоянието. Не използвайте електрическо одеяло! Засега то е най-лошият вредител. Представяте ли си какво означава да прекарвате по осем часа на нощ в подредено магнитно поле? Използвайте сешоар за коса само в наложителни случаи, и то не по-дълго от необходимото. Този мотор до главата ви е изключително мощен. Отново използвайте компас, за да се уверите. Сигурно ще се изненадате от факта, че самият мотор има статично магнитно поле, което е доста мощно, дори когато не е включен. Затова съхранявайте тази вещ в чекмедже, което е по-далеч от възглавницата ви. Имайте предвид, че всички електрически мотори са силни излъчватели на магнитни полета. Недейте да спите с вентилатор до главата си. За безопасност спазвайте "правилото на 3-те метра", посочено в Книга Първа на Крион.

Днес на пазара се предлагат някои системи от подредени полета, които би трябвало да се "съчетаят" с вашата биология и да спомогнат за хармонизирането на клетките ви. Има дори такива, върху които можете да спите (произвеждат се в Европа и Азия). Не бих могъл да дам преценка за тях. Използвайте интуицията си! Ако си купите подобна система, вземете я пробно. Тялото ви ще се разпищи, ако не е добра; но основният въпрос тук е дали сте достатъчно настроени към работата на вашата биология, за да чуете "писъка". Отговорът отново е НАМЕРЕНИЕТО. Отделете време за медитация и дайте на вашата скъпоценна биология да разбере, че я обичате и зачитате. След това я помолете за помощ и продължете нататък. Тя няма да ви подведе!

С обич,

Писателят

Лий Каръл

Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 1193 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.138.116.20          Събота          20.04.2024, 14:07