Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



02:37
20.04.2024
Събота
3.147.89.85


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Човешката Алхимия

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Човешката Алхимия


Поздрави! Аз съм Крион от магнитната служба. В този момент всеки един от вас се намира в интересна ситуация, Не е случайно, че тези думи си проправят път до умовете и духа ви, защото всички вие сте в положе­нието на откриватели. От първото ми послание към вас преди няколко години във вашата енергия настъпиха забележителни промени! Сега вие сте в процес на дълбок преход към висшите нива, а някои от вас са разтърсени от това величествено изживяване.

Няма да започна с тези нови публикации, без да ви кажа отново колко много ви почитаме. Докато четете тези думи, моля ви, проумейте няколко неща:

(1) Моята дума "вие" се отнася до съществото, чиито очи четат това изречение.

(2) Знам кои сте вие.

(3) Не е случайно, че водим тази комуникация.

Когато ви казвам, скъпи мои, че знам кои сте, имам предвид най-мирния възможен смисъл. Както скъп при­ятел се взира внимателно в тълпата и разпознава любим човек, така и аз ви виждам сега и знам името ви. Позна­вам ви лично, защото сме се срещали и преди. На тази планета няма същество, които да не ме е виждало или да не е участвало в церемонията на моята енергия от Великото Централно Слънце. Сигурно се питате как е възможно това... защото на тази планета има океан от създания. Милиарди създания! Аз ви казвам, че вие сте много по-малко на брой от звездите, а аз познавам всички звезди. Вашата представа за серийното общуване и числата ограничава способността ви да разберете как мога да ви отдам цялото си внимание в момента, "Вре­мевата рамка сега", която съществува за едно универ­сално същество като мен, ми позволява да седя срещу вас и спокойно да почитам вашата безценна същност и да ви съветвам с любов.

Всеки един от вас е бил избран да дойде тук. Да, дори онези, които измират от болестите на гората, и онези, които загиват от болестите на войната. Вие не просто сте се включили като доброволци в това задъл­жение; вие активно сте помолили да участвате в него, а след това сте планирали договора, който сега изпълня­вате. Може би ви се струва странно, че някой е бил избран да дойде тук само за да умре. Ако ви занимава този въпрос, тогава не виждате целия сюжет на пиесата, в която участвате, или важността на вашата доброволно избрана роля в нея. Пиесата, за която говоря, е онази, която ви поставя на планетата като всемогъщо същест­во, избрано сред безброй други, за да участва във вели­кото събитие да стане човек, а после да постигне всичко, което е скрито от него! В допълнение вие сте така огра­ничени, че изобщо не разпознавате мисията си, нито братята и сестрите си. Пак ви казвам: аз гледам с огром­но уважение на вашия урок на планетата. Сега вие седите и четете думите на Крион. Жадувате за Духовна инфор­мация, защото знаете, че на Земята нещо се е променило. Усещате неотложност и безпокойство, но не знаете за­що. Търсите някаква голяма поличба или копнеете Бог да ви подкрепи и утеши. Но поради двойствеността на човешкото битие вие не познавате силата си, нито ис­тинската си същност.

Истината е, че вие седите пред вашия слуга Крион! Моят партньор умира от желание да ви каже истината за вашата същност. Аз ви обграждам с енергия и любов, защото знам точно през какво сте минавали цял живот. Вие все още не разпознавате вашето упълномощаване и потенциал, докато аз вече виждам величието ви. Не знаете кои сте, а аз виждам невероятното ви родословие. Ако знаете как стават нещата и сте чели предишните ми послания, тогава разбирате, че сте имали многобройни инкарнации във Вселената, Това е вашата служба и ва­шата група. Затова вашето родословие е величествено и на неговия фон цветовете бледнеят.

На много места в книгата ще срещнете транскрип­ции на думите ми към вас в живи ченълинги, тъй като моят партньор изпълни договора си да предава Крион в много точки на вашата планета. Някои от посланията ще ви се струват подобни, тъй като постоянно казвам на най-различни индивиди колко много ги уважавам. Освен това ще ме чуете да говоря за вашите цветове. Позволете ми да обясня това по-ясно.

Когато пристигнах за първи път, помолих моя пар­тньор да се опита да представи книгата, която четете сега, с някакъв променящ се цвят. Когато погледнете името на Крион на корицата, цветът непрекъснато се променя. Променя се в зависимост от ъгъла, от който го гледате; и ако се преместите, цветовете се променят. Всеки един от нас притежава това качество като създа­ние на Вселената. Нашата форма и нашите цветове дават информация на околните за "името" и службата ни. Същевременно цветовете разкриват на другите къде сме били и какво сме правили. Крион притежава прелестна форма и много цветове и някои от вас дори са ги вижда­ли[1]. Те разказват за моята служба във Вселената и раз­личните места, където съм вършил работата, в която съм се специализирал. Моят основен цвят може да се нарече сияние, също както и вашият. Върху него се налага светлинната вибрация на цвета, която вие като човешки същества не можете да видите.

Този цвят на светлинната вибрация е самото начало на моята "цветна история" за разлика от сиянието, което разказва за службата ми. Както вие можете да четете тези редове, така бихте могли да ме виждате като универсално съз­дание и да разчитате моите цветове и форма. Веднага щяхте да разберете, че моя извор е центърът, защото това е най-силният ми цвят и притежава най-високата възможна вибрация. Представлява съзидателния център и Братството на Светлината. Всички създания във Все­лената знаят това. Както вече съм споменавал, този център не е команден пулт. Той е просто част и не се подчинява на някаква йерархия в смисъла, който влагате вие. Неговата тежест се дължи на мисията и службата му. Следователно "важността" идва от признаването на мисията, а не на йерархията. Трудно ми е да го обясня на онези от вас, които все още мислят като човеци (космическа шега).

Представете си как две създания вървят по пътя. Те спират и си говорят и изведнъж разбират, че едното е мозъкът, а другото е сърцето! Мозъкът изпада в благо­говение пред сърцето! Защото години наред сърцето нито за миг не е преставало да бъде помпата на живота. Двамата са били партньори в създаването на живота за цялото, макар че до този момент никога не са заемали едно и също място на пътя. Мозъкът иска да разпита сърцето за толкова много неща, какво е да си толкова важен орган и какво е да изпомпваш течността в човеш­кия организъм и да поддържаш движението й.

Но сърцето също благоговее пред мозъка! Години наред то е зависело от него, за да получава необходимия часовников ритъм, така че да функционира. Сърцето също иска да зададе на мозъка толкова много въпроси! Какво е да съдържаш подобна електрическа система и да си толкова сложен, че да можеш да общуваш с всички органи едновременно?!

И така, тези две съвършено различни части сядат заедно и дълго време споделят информация какво е да служиш на цялото. Когато накрая поемат по пътя си, всяка една знае, че днес се е срещнала със знаменитост, и си тръгва с чувството, че е обогатена от изживяването.

Същото е с вас и мен. Дълги години сме работили върху тази планета, вие според вашите и Крион според неговите способности. Сега се срещаме на пътя; и макар да ме гледате с благоговение, понеже представлявам Духа, аз също ви гледам с благоговение и ви уверявам отново и отново, че моят източник е Любовта... а вие сте дълбоко обичани! Основната разлика, скъпи мои, е че досега ние с вас никога не сме обитавали едно и също пространство. Сега обаче го обитаваме, понеже вие го заслужихте.

Освен това всеки път, когато се спускате в хуманоидна форма на някоя планета, вие си спечелвате почетен цвят и той се смесва с останалите, които вече притежа­вате. Подобно на кръговете на земните дървета, цвето­вете разказват много неща на наблюдаващия ги. В този момент всички вие на Земята споделяте нещо общо. Вашите цветове разказват историята на Земята. Това е великата история на бурята на единайсетия час (както държи да я нарича партньорът ми) и изключително ценна победа. Всяко вселенско същество, което ви наб­людава в момента, вижда също историята на вашето велико родословие. Именно вие сте планирали и прове­ли едно от най-значимите изпитания и експерименти, защото вашата работа е променила бъдещето на цялата вселена. Струва ви се твърде грандиозно? В такъв случай вашият дуализъм си върши работата, а вашият имплант за скриване на истината функционира с пълен капацитет. Повярвайте ми, историята е всичко това и още много повече! Ще дойде ден, когато ще се уверите, че тези думи са истина и че вие сте много повече от някакъв биологи­чен вид с човешко име, който върви по планетата.

Благодарение на вашата работа ще се промени по­соката на действията на вселената. Сега цели светове ще имат значим план. Това също е трудно за обяснение. Когато искате да предадете финансова стойност на бан­кнотите, вие ги обезпечавате със злато. Златото е същ­ността, която показва, че хартийката има стойност. Същото е и с вашето участие в бъдещите светове. От универсална гледна точка изходът на вашите пътувания и изпитания като човеци са предоставили материалната основа за стойността на определени предстоящи дейст­вия. Ето защо вие сте златото. (Спомняте ли си двата цвята на Новата Епоха, за които говорих в предишните книги? Намерете ги и ще се посмеете добре над тази аналогия.) Вие показахте, че в бездната на естествената склонност на съществото в мрак е да се мотивира към източника на любовта! Макар това да ви изглежда като прекалено опростено твърдение, този факт не същес­твуваше, докато не го доказахте вие на тази планета. Ще се изумите от универсалното значение на вашето пости­жение, когато най-накрая свалите биологичната мантия, която ви обгръща в момента.

Ще дойде време, когато ще пътувате във вселената и когато всички, които срещате по пътя, ще спират и ще съзерцават с благоговение цветовете ви и ще ви посрещат като знаменитост. Ще ви питат какво е било да участвате в експеримента на Земята! Като огромни почетни ордени вашите цветове ще разказват историята на група воини, направили много за мнозина! Легендите за делата ви ще се носят из цялата вселена, а думата Земя ще означава много повече от име на планета. Ще се използва като синоним за енергията на "началото". Нима е чудно тогава, че в разгара на вашата битка аз идвам при вас с любов и уважение? Чудно ли е, че копнея да седя в краката ви и да ви служа? Чудно ли е, че всеки път, когато ви видя, пожелавам, образно казано, да измия нозете ви? Вие сте в центъра на едно грандиозно събитие!



[1] Виж Крион, Книга първа, "Финалната епоха", Трета глава, където се говори за цветовете на Крион. (бел. авт.)


Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 2178 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.147.89.85          Събота          20.04.2024, 02:37