Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



16:41
29.03.2024
Петък
3.238.86.122


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Промените във Вас

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Промените във Вас


Сега се обръщам към работниците на светлината. Необходимо е да вникнете в някои от механизмите на онова, което ви се случва, за да не се страхувате. Посте­пенно усещането ви за "нормално" ще се промени. Във физическото ви тяло ще се появяват нови усещания, с които ще трябва да свикнете. Планът е да се почувствате удобно с тези нови начини на битие.

Важно: Следващите моменти се отнасят до всички работници на светлината, независимо от действието на импланта. Онези, които са разбрали първите послания на Крион за неутрализирането на кармата (импланта) и са ги приложили, бързо ще преминат през някои от следващите точки. Светлинните работници, които не са приели дара на импланта, ще преминат през по-дълъг учебен цикъл, докато кармичните им качества се очистят по стария начин. Но всички вие трябва да се вгледате внимателно в това послание.

Сега всички вие осъзнавате новата енергия. Това осъзнаване се случва в онази част на съществото ви, която наричате ментална. А също и в мястото, което учителите наричат теменна чакра. Освен това осъзнава­нето протича в мястото, което сте нарекли "трето око". Както и да го наричате, това място съдържа огромна повишена вибрация в главата ви (където ще я усещате). Докато общувате с вашите водачи, съ-творявате и укреп­вате връзката с вашия Висш Аз (Божествен Аз), ще се случат някои интересни неща.

Медитация: Първото нещо ще бъде откъсването от старите методи. Редовно медитиращите могат изведнъж да установят, че вече им е трудно да го правят! Не е ли странно, че медитацията ще бъде първата жертва на повишеното осъзнаване? Предлагам ви да се запознаете с механизма на този процес, за да го проумеете. Меди­тацията е времето, прекарвано във вслушване във Все­лената или Духа. Вие сте свикнали да седите притихнали, докато придобивате по-голямо прозрение за себе си и Земята (която някои наричат природа). Това е бил ста­рият метод за общуване между Божествения Аз и вашия човешки биологичен Аз и досега ви е вършил работа.

Изведнъж ние ви казваме, че воалът се е повдигнал леко и че мрежата улеснява тази промяна. С повдигането на воала вашите методи за общуване ще се променят; а оттам и медитацията ви. Ето един пример: когато ваша­та технология стана достатъчно модерна, така че повече не ви се налага да пишете дълги писма и да ги изпращате по пощата, за да осъществите комуникация, вие преста­нахте да пишете такива писма. Вместо това използвате по-новата технология за незабавен и непосредствен раз­говор с другите през големи разстояния и те също могат да ви отговорят веднага. Това доведе до ускоряване на нещата в ежедневния живот. Край на чакането на по­щальона, който да донесе написаните на ръка отговори.

Почти същото се случва и в духовно отношение. Дългите писма, които сте пишели някога, приличат на медитацията, с която сте свикнали. Сега притежавате способността да общувате непосредствено с вашия Бо­жествен Аз... и отговорите идват бързо. Някои от вас (по навик и чувство за вина) смятат, че ако не седнете да медитирате, не показвате уважението си към Божестве­ната частица във вас. Свикнете с новия метод. Така повече няма да ви се налага да медитирате по стария начин!

Енергийните медитации в Новата Епоха ще се пре­върнат в активни сеанси, където основната цел е с общи усилия заедно с околните да насочите вашата любов към планетата. Ние очакваме с нетърпение по-осъзнатите от вас да установят протокола на тези сеанси. Някои от вас вече правят това, защото им идва отвътре! Ако спадоте към тази категория, тогава сте призвани да видите про­мяната и да се включите в нея.

Така че ако сте един от онези работници на светли­ната, които смятат, че с медитациите просто "преливате от пусто в празно" (по думите на моя партньор), тогава моля ви, престанете да се питате защо. Всичко е наред. Вече разполагате с нова духовна технология, която ви позволява да получите каквото ви е необходимо за части от секундата. Имате нов подарък и сте го приели... но пакетът си стои неотворен. Ако сте престанали да "усе­щате" същия отклик от Духа както при досегашните медитации, значи сте на прав път! Свикнете с усещането да държите юздите в свои ръце. Свикнете с новата парадигма на обичайното като воин на светлината, кой­то крачи уверено! Сега вашата мъдрост е непосредстве­на. Това много прилича на усещането при ченълинга за моя партньор. Любовта и мъдростта на Духа се появяват веднага, щом ви потрябват, а любовта непрекъснато се лее ден и нощ върху вас през пролуката във воала. Вече не са необходими сеанси, в които да създавате малка струя любов, която се процежда и ви кара да се чувствате по определен начин за един или два часа. Сега можете да се загърнете с цялата мантия на Духа и ние ви призо­ваваме да го направите! Това прави дългите писма на медитацията неефективни и излишни за вас.

И така, нима казвам на работниците на светлината на тази планета да престанат да медитират? Някои ще помислят точно това. Моля ви, разберете, че всяка про­мяна протича постепенно. Някои от вас все още меди­тират и получават очакваните резултати. Продължавай­те. Посланието е за онези, които смятат, че медитациите им са погрешни и вече обясних защо. Ако вие изпитвате същото, тогава приемете вашата сила и разберете, че процесите, отнемали доскоро дълго време, вече проти­чат за миг. Това отговаря на универсалната промяна, докато бавно се настройвате към "сегашното", което неведнъж обясних. Превърнете досегашните индивид­уални медитации в групови (с двама или повече човека) и определете енергийна задача за всеки сеанс (така че да координирате вибрационното си намерение). Това е най-доброто, което можете да направите за себе си и за планетата. Ако сте готови да прекарвате толкова много време пред Духа, поне го посветете на планетата! Защото в личен план вече не ви е необходимо.

Биологичното равновесие: Това е друго усещане, което вероятно изпитвате. Понастоящем има липса на вибрационна последователност между онова, което нари­чате ваша ментална вибрация, и останалата ви биология. Посланието, което ви носим аз и други вестители, е духов­но. Макар да говоря за физическата планета, вие усещате израстването си в ментален и духовен план. Постепенно се превръщате в толерантен, умиротворен човек с мъдро отношение към околните. Това са почти изцяло ментални процеси, макар че на практика са астрални качества. Но вие ги "усещате" в главата си, а нагласата ви се възприема като продукт на мисленето ви.

Следващият процес може да ви се стори познат. Духът знае, че останалата част от вашата биология тряб­ва да "навакса" до новата мисловна настройка (теменната чакра). За целта на биологично ниво протича трес­кава работа. Процесът се връща до периода 11:11, когато сте били информирани за кода, наложен върху цялото човечество (по-нататък още по темата). Сега вашата биология е получила разрешение да се променя успоред­но с астралното ви израстване, като механизмите са заложени в магнитната част на вашата ДНК.

Резултатите от тази липса на синхронизация са, че някои хора имат чувството като че ли ги "обработват" по време на сън. Някои сънуват метафорични сънища за ръце, които ги докосват от главата до петите, или за миниатюрни създания, които се разпореждат с тях през нощта. Това също е нов процес, който работи във ваша полза, за да ви дари със здраве в новата енергия, но може да породи страх, ако не знаете какво точно става. Основ­ният страх на повечето от вас е, че някакви същества ви нападат насън. Правете разлика между сътрудничество­то на собственото ви тяло и извънземна атака. Главната разлика е какво усещане изпитвате. Ако имате някакви съмнения, просто създайте решението с помощта на процедурата, която ви разкрих по-рано:

(1) Упражнявай­те светли сънища, където имате пълен контрол над случващото ви се насън.

(2) Ако подозирате, че случва­щото се наоколо е неуместно насън, тогава поискайте всички негативни създания да си отидат. Имате пълната сила да го направите. Тя е абсолютна и никакво създа­ние, било то астрално или от друго измерение, не може да продължи намесата си без ваше позволение. От този момент нататък можете да бъдете спокойни; и ако про­дължавате да усещате протичащи промени, усмихнете се и приветствайте механизмите на собствената ви био­логия.

(3) Почетете и се насладете на процеса.

Ами ако процесите смущават съня ви? Предлагам ви аксиомата на Духа. Вашето здраво тяло винаги си набавя необходимия му сън и често ви оставя да бодърствате, ако се е наспало. Това е факт, макар и досаден за вас. Много пъти, когато върху вас се работи, предавана­та енергия попълва онази, която бихте получили от ня­колко часа сън. Следователно опасенията за недоспиване са излишни. Всъщност тревогата сама по себе си може да доведе до безсъние! Ако смятате, че не можете да спите нощем вследствие на енергийната работа, то­гава помолете на глас тялото ви да извърши работата по-постепенно. Това ще ви помогне да се отпуснете през сеансите, при които върху вас няма да се работи, и ще уважи молбата ви да се почувствате отспали. Започвате ли да добивате представа какъв контрол имате върху нещата? Твърде често пътят към здравето е да придо­биете контрол над самите себе си. Меко казано.

Малко по малко вашата нисша биология ще настиг­не главата ви и другите чакри ще се балансират на същото вибрационно ниво като най-горната. Имайте предвид, че ще имате особено усещане за така нарече­ната енергия кундалини. Това е още едно чувство, което ще се различава от всичко изпитвано досега. Кундалини е енергията, която докосва всички чакри едновременно. Освен това е единствената енергия, която се движи в отговор на другите (докато останалите са статични). Това ще се прояви в живота ви като безпокойство, тре­вожност на ума. Ще ви подтиква да крачите насам-натам с предчувствието, че нещо ще се случи, затова не бива да се отпускате. Това е фалшива тревога и не е нещо негативно. По-скоро е химическа реакция. Сблъсквате се със съвършено нови настройки и нови усещания. При­зоваваме ви да свикнете с тази енергия и да я приемете такава, каквато е. За някои от вас тези приливи могат да продължат и през следващия век. Трябва да се научите да се отпускате в новото чувство. То се дължи на новата вибрация между вашите биологични портали. Това е новата нормалност!

Край на мрака: Има още една характеристика, коя­то някои от вас вече познават, и макар да е по-незначи­телна, се нуждае от обяснение. Човешкото изживяване с биологичното зрение в старата енергия ще се промени. Вашата биология се настройва така, че в бъдеще да започнете да виждате някои астрални качества. Това означава, че трябва да се направят промени в очите ви, във връзката между очите и мозъка и в самия мозък. Ето какви са симптомите: сега много от вас затварят очите си в пълен мрак и виждат червено петно, като че ли в стаята има светлина. За онези, които са свикнали всичко да причернява, когато затварят очи (старият начин), ще има период на пренастройване и проумяване на причи­ните. Освен деликатното червено петно може да виждате и геометрични фигури! Това е чиста наука и абсолютно естествена реакция на процесите, които балансират ва­шата биология. Ако продължите да четете посланията в книгата, сигурно ще разберете значението на тези гео­метрични фигури.

Тези неща, в комбинация с другите споменати, веро­ятно ще смущават съня ви (както вече казах). Затова трябва да възприемате целия пакет биологични промени със спо­койна нагласа. Съветваме ви да се потопите във всичко, което се случва, и да го уважите. Когато уважавате нещо, което не разбирате, вие ставате част от него. Тази нагласа ускорява завършването на работата и същевременно ви кара да се чувствате обичани. Това естествено е повтаря­щата се тема на Крион в Новата Епоха.

Вие сте неволният враг: Колцина от вас са се замис­ляли за себе си като нечий враг? Онези, които са възп­риели основаното на любовта послание на Крион, вед­нага ще се дистанцират от подобен етикет. Всъщност е вярно точно обратното. Вие се стремите към търпимост­та и мира на най-извисените земни учители и на никого не желаете злото.

Тогава сигурно ще се разочаровате от новината, че за да се настроите към новата енергия, ще трябва да поведете битка в много от религиозните организации на Земята. В миналото сме говорили за тъжния факт, че много от вашите основани на любовта религии изповяд­ват доктрина, която включва само онези, приемащи единствено каноните на организацията. Земните промени ще породят толкова голям страх, че тези организации ще ви превърнат в изкупителна жертва и ще ви нарекат самия дявол. Иронията е, че в доказателство ще изпол­зват посланията на своите пророци. Вие естествено няма да имате привилегията да посочите вашите ченълинги.

Те не подлежат на промяна; затова не могат за прие­мат Земята без предсказания в книгите им лош край. Те седят примирени и очакват най-лошото и не проявяват търпимост към ничие послание на Духа, което казва, че с мислите си вие сте променили планетата. Дори най-висшите, основани на любовта религии на вашата култура няма да са в състояние да решат какво да правят с вашата положителна информация... затова ще се обърнат срещу вас и ще се опитат да омаловажат посланието. Тяхното послание е наситено със страх и за да спасите душата си в тези смутни времена, те ще ви призоват да предадете силата си на Бог... Бога, който те ще ви посочат. Тогава ще сте готови за края. Харесва ли ви подобна перспектива?

Какво можете да направите? Първо, дори не обсъж­дайте тяхната доктрина с тях. Те сами са си я измислили и тя принадлежи на съзнанието на страха. Интересно е как биха могли да я помирят с любовта, защото в поведението им ще има неща, които няма да отговарят на доктрината им. Ако някой човек застане пред вас и каже, "Не харесвам носа ти", вие имате няколко възможности. Едната е да се ядосате от репликата и да се впуснете да защитавате носа си. В такъв случай другият човек ви е въвлякъл в разпра и вие сте се включили в режисирана от него битка. Няма човешки закон или правило, което да гласи, че винаги когато ви заговорят, трябва да отго­варяте. Следователно вторият вариант е да не отговори­те и да продължите да си гледате работата като че ли нищо не е било. Ако това ви напомня на призива "обърни и другата си страна", току-що стигнахте до голямата ирония на Новата Епоха. Вие ще използвате доктрината на любовта към онези, които се опълчват срещу вас, и затова ще спечелите собствените си победи.

Второ, зачитайте правото им да вярват каквото искат и бъдете толерантни към убежденията им. Никога не ги съдете наум, дори подходите им да ви дразнят. Помнете, че те са ваши равни и вие всички сте участвали в планирането на промените, които причиняват сега различията. Впоследствие мнозина от тях ще се присъ­единят към вас, когато преценят какво се случва на планетата в светлината на действителността на техните закостенели доктрини. Любовта е законът на Новата Епоха и пасва добре с големите резултати и изцеления, които са изживели те на срещите си. Мнозина накрая ще разберат, че единственото нещо, което ви разделя от тях, е организацията, към която принадлежат, и информаци­ята, която вече е стара и невалидна.

Трето, не изграждайте големи организации около вашата работа в Новата Епоха. Най-добре е работата да се върши от много хора, които често се сменят. Мнозина от вас ще трябва да пътуват, докато откриват договори­те си и се чувстват привлечени към различни места. Това не се съчетава със създаване на организации, изискващи членство и дългосрочна организационна отговорност. Това е важно: Можете да свършите точно толкова работа без структура, колкото онези с големите, многочислени организации. Ако нямате сграда с ваше­то име на нея, ставате много трудна мишена за онези, които биха искали да използват своите икономически и политически сили, за да прекратят дейността ви.

За работата ви ще има изобилие! Старите методи на икономическо събиране и разпределение на благата вече са отживели. Новите методи ще са далеч по-спонтанни. Това е трудна концепция за онези от вас, които се нуждаят от финансовите институции на старата енергия и отдавна установените източници на доходи, за да се чувстват комфортно. Нашето предупреждение в любов е да се подготвите разрешаването на икономическите нужди да се приближи до самите потребности. Ще по­лучавате онова, което ви е необходимо в момента на възникването на нуждата. Вселената е много изобилна и вие действително сте част от този план. Постепенно ще видите как много от финансовите похвати на старата енергия ще отпаднат напълно, за голяма изненада и потрес на онези, които трябва да поддържат големи постройки и организации.

Онези от вас, които се нуждаят от сгради за своята лечителска или образователна работа, трябва да се при­държат към скромността. Помнете, скъпи мои, че ваша­та осъзнатост и съзнание не са евангелистка доктрина, която привлича околните, а може би най-индивидуална­та философска система, която някога е съществувала на планетата ви. Истинско чудо на Духа е, че толкова много хора ще получат една и съща информация и ще стигнат до същите заключения, без никакво човешко лидерство или опит за организиране на явлението! Никакви стади­они, изпълнени с хора, и никакви призиви по медиите за икономическа подкрепа няма да ви тласкат напред. Оне­зи, които ще ви сочат с пръст като "дявола", няма да разбират организацията в Новата Епоха, защото тя ще е на невиждано досега ниво на общуване. Ще дойде ден, когато вие ще можете да се съберете на едно място за глобална медитация, без да бъде изпратена нито една покана. Това е част от "новото зрение", което получихте.

Все пак и в собствените ви редове ще има хора, които ще отхвърлят благата вест за новата енергия. Те ще се сърдят, че техните методи се променят, и няма да се радват, че сега мнозина получават силата, която те интуитивно са имали в старата енергия (виж стр. 184). Това е истинско изпитание за тях, защото самият факт, че са получили зрението в старата енергия, е целял да ги доведе до това изпитание. Изпитанието е да се откажат от старите подходи и да усвоят новите, а междувременно да увеличат десетократно своята сила! Обичайте ги. Тяхната работа до голяма степен обяснява защо плане­тата се е променила толкова много и толкова бързо.

Докато четете тези редове, помнете, че това е дос­тъпно за всички хора в момента, дори за онези, които не вярват в него! То е ваше рождено право като самостоя­телен индивид на тази планета. Всички вие сте заслужи­ли шанса да вземете тази нова информация и да я пре­теглите в светлината на случващото се около вас. Някои ще я отхвърлят, други няма. Това не е тайно послание за малцина избраници. Желанието на Духа е всички хора да узнаят тези неща, после да се вгледат навътре и да се допитат до интуицията си каква е истината. Когато го направят, онази част от тях, която е самият Бог, ще им изкрещи, че са съвсем близо до причината, поради която са тук. Мнозина ще паднат на колене и ще заплачат от благодарност за откритието и ще прегърнат новата енергия с радост и нетърпение. Мнозина ще се опълчат срещу чувствата със семето страх, за което говорих в предишните послания (Книги първа и втора), и ще по­бягнат.

Избралите да побягнат са не по-малко обичани от Духа от онези, които ще останат. Законите на тази пла­нета са свободен избор и ненамеса. Вие идвате по план, но вашите действия винаги са в СЕГА, както го наричаме ние. Винаги има спонтанност и изненада от онова, което човешките същества ще направят с информацията на Духа.

Тъй като четете тези думи, отново ви повтаряме следното. Скъпи същества, не е случайно, че сте спрели очите си върху тази страница. Ние ви познаваме по име и сме поставили пред вас любящо послание от дома. Знаем какво сте преживели и какво се случва в живота ви сега. Има създания, които ви обичат и са ви съпътс­твали цял живот, които сега надничат иззад рамото ви. Тези същества често са вашите най-добри приятели, макар да остават скрити, докато сте на планетата. В този момент те ликуват, защото четете послание, което е за тях и вас. Те копнеят да ги признаете и да започнете да опознавате двойствеността, която не ви позволява да се виждате в обитаваното от вас измерение. Те копнеят да разпознаете истинската си същност и най-накрая да започнете процеса, за който сте дошли тук!

В очите им се чете огромно уважение, защото те ви служат най-предано. И не ви съдят, защото са истинско проявление на Духовното съзнание, каквито сте били и вие, преди да дойдете тук. Казвали ли сте им някога, че ги обичате? Опитвали ли сте се някога да си спомните кои са? Или ви се струва твърде налудничаво или нео­бичайно да си представите подобно нещо? Дори най-го­лемият скептик се ползва с уважение за пребиването си на Земята в този момент. Ние не сме тук да ви съдим, а да служим на планетата с информация за онова, което ви предстои в Новата Епоха на Любовта и науката. В процеса на това уважение трябва постоянно да ви раз­казваме за любовта, която изпитва към вас Духът. За вас е невъзможно да си представите дълбочината на тази любов. Вие променихте самата структура на вселената и ние ви почитаме именно заради онова, което ви пречи да го осъзнаете. Погледната от която и да е точка на вселената, свършената от вас работа е удивителна. Всич­ки знаят за вашия път, а ние стоим пред вас с благого­вение.

Обичам ви искрено.

Крион

Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 2499 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 4.3/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.238.86.122          Петък          29.03.2024, 16:41