Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



02:42
29.03.2024
Петък
107.21.176.63


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Специална група на Светлината на Крион

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Специална група на Светлината на Крион


12:12" Ченълинг от 12.12 1994 г. Дел Мар, Калифорния

Към този ченълинг на живо са добавени някои думи и разсъждения в името на яснотата и разбираемостта на предаденото.

Поздрави, скъпи мои, защото аз съм Крион от маг­нитната служба. Ще ни трябват няколко минути, за да настроим тази стая към енергийното ниво, което искаме да споделим с вас тази вечер, и в това време искаме да ви разкажем малко за тук присъстващите. Защото еки­път, който идва в момента, за да запълни пукнатините и процепите между мястото, където вие седите и където лежите и където стоите, принадлежи на вас. Тази вечер Духът идва, за да измие нозете ви. Защото ние изпитваме към вас неизмерима любов. Мнозина от тук присъства­щите са дошли в чисто просветление, те познават добре пътя си, готови са за промяната и виждат кои са в цялото си великолепие и величественост. На онези от вас, които са в това състояние, ние казваме "бъдете готови", защото всичко, за което копнеете, е ваше! Ще ви изпълним до краен предел и ще ви изпратим с радост и с чаша, която ще прелива години наред. Такава е силата на собствено­то ви намерение.

Тази вечер тук има мнозина, които са дошли да отпразнуват едно велико събитие, за което искат да научат повече. Пак ви казваме, вашето намерение е ре­шаващо! Трябва само да дадете думата, да помислите и да позволите да бъдете изпълнени като другите. Защото вашето величие ще ви изуми, ще ви шокира и изненада, когато се изправите срещу него, защото вие нямате представа кои сте. А ние ще ви изпълним. И вие ще почувствате прегръдката на любящите ръце на Духа, когато ние излезем напред с онези, които се присъеди­няват към нас сега. Тази нощ вие можете да се промени­те. Защото Земята ще го допусне; вие си го заслужихте.

Сега искаме да ви разкажем за поредицата от сре­щи, целящи да породят събитието, което ознаменувате сега, докато седите пред Духа. Искаме да ви разкажем накратко как започна това и дори докато ви говорим тази вечер, някои от вас усещат, че ви предаваме нещо много повече от думите. Защото много от вас получават енер­гиите на онова, което ние наричаме третия език, преда­вани чрез медиумите, които седят до вас и които остават невидими за момента. Запомнете, ние знаем кои сте. Може би смятате, че присъствието ви тук е някакво съвпадение, че случайността ви е довела на това място? Ние ви казваме, че това не е така, а всички вие имате уговорена среща. Възползвайте се. Почувствайте какво­то можете.

Датата 16 август 1987 г. по вашето земно летоброене беше феноменален момент. Защото тогава, както ви бяхме казали в миналото, беше измерена вибрацията на Земята; и за голяма радост и изненада на съществата от моята страна на воала се установи, че вашата планета е постигнала далеч по-високо енергийно ниво от очаква­ното. Това беше началото, скъпи мои, на онова, което сега вие чествате на 12:12. Защото без тази дата и без това замерване нищо нямаше да бъде такова, каквото е сега. Защото по план замерването беше насрочено точно за тази дата. Земята се промени драматично през пос­ледните 50 години и както знаят мнозина от хората, които седят сега пред Духа и четат за тези неща, това беше славен период. Това беше времето, когато бяха призовани майсторите водачи, и всички създания във вселената от големия централен източник навън го зна­еха. Защото се промени бъдещето за всички нас и тук говоря за цялата вселена. Може би не си давате сметка как Земята може да промени вселената, но наистина е така, скъпи мои, както сме казвали в миналото. И когато пристигнахме, за да улесним породените от вас проме­ни, установихме, че наистина сте готови. Нещата се придвижват по-бързо, отколкото си представяхме, и сега ние сме тук, за да подпомогнем процеса.

После на 11 януари 1992 г. се случи най-удивител­ното нещо в историята на човечеството! Нищо и никога няма да подкопае значението на тази дата, която вие наричате 11:11. И сега аз искам да ви разкажа повече за онова, което се случи, за да добиете по-ясна представа за този ден, докато седите пред Духа. Моят партньор се изпълва с вълнение при мисълта за радостта, с която ви почита Духът тази вечер. Защото на тази дата, която вие наричате 11:11, цялото човечество получи един шифър. И шифърът достигна до всяко човешко същество на планетата, казвайки: "Ние променяме положението и отваряме една врата и ви позволяваме на вас като хора да минете през нея." Е, скъпи мои, това може да ви звучи риторично или фантастично, но ние държим да ви раз­кажем какво се случи на този ден. Защото предаденият ви шифър беше магнитен; и това, скъпи мои, обяснява защо в момента разговаряте със специалист от магнит­ната служба. Защото това беше направено посредством магнитните мрежи и беше дадено на всеки човек от планетата, включително на онези, които все още не са създадени. Вярно, вие може да кажете: "Аз бях тук нищо не усетих." А ние ви казваме следното: представете си, че стоите пред един много дълъг коридор, който представлява живота ви. Далеч в мрака, години напред от сегашното ви положение, се отваря безмълвно врата... но каква врата! Вие не усещате нищо и не чувате нищо, но биологичният ви модел и магнитният ви модел знаят, че вратата се е отворила, защото тя представлява велико упълномощаване на духа ви! Упълномощаване на ваша­та човешка същност да стигне до място, което е било недостъпно за вас досега.

Това е Новата епоха, а вратата на упълномощаване­то ви беше дадена, за да израснете до положението, което ние наричаме извисяване. Това беше денят 11:11. Вие може да попитате: "Как стана това, Крион?" И сега ние за първи път ще ви кажем, че всеки един от вас има магнитна шифрова система, която обгръща биологична­та ви система. Тези магнитни нишки съответстват и предават кодирани послания на биологичните нишки на тялото ви. И сега говорим за човешкия геном, вашата ДНК. И за всяка ваша биологична нишка има по две двуполюсни магнитни нишки (общо 12). Това е вашият отпечатък. Това определя вашия дуализъм. На вашите учени ще им бъде много трудно да го видят, но в бъдеще ние ще ви дадем указания как да се уверите в съществу­ването му. Така беше направено, защото промяната на магнитната мрежа променя вашето съзнание и упълно­мощаване. А тази магнитна мрежа "говори" на кодира­ните послания на магнитния отпечатък, които на свой ред говорят на вашата биология и позволяват промени­те. Сигурно все още не ви е ясно, затова ще го обясня по-подробно.

Знаете ли, че телата ви са проектирани да издържат вечно? Знаете ли, че редовно се подмладяват? Знаете ли, че повечето от вашите клетки и органи са замислени като вечни, да издържат хилядолетия... и че могат да се регенерират безкрайно? Имате доказателства за тези неща. Тогава защо, скъпи мои, остарявате, изхабявате се и умирате? "Какво става тук?", сигурно се питате вие. Ами просто магнитният отпечатък предава послания на ДНК и тя отделя химикали, които вие сте нарекли хормон на смъртта. Този остарял енергиен шифър възпрепятства процеса на регенерацията и си сътрудничи с лекия не­достиг на космическа енергия, който допуска стареене­то. Това е уместно и преднамерено, точно както сте го планирали. Улеснява плана на прераждането и кармата, защото поддържа стареенето ви. Поддържа умирането и завръщането инкарнация след инкарнация, позволя­вайки повишаването на вибрацията на планетата. Имен­но този процес се неутрализира постепенно и е част от вратата, която се отвори на 12:12.

Вие може да попитате: "Как така досега науката не го е забелязала?" Ето още едно откровение за някои от вас: в миналото може да сте смятали, че магнетизмът уврежда клетките ви подобно на радиацията. Не е така, защото магнетизмът дава на клетките ви инструкции да действат различно и да вършат различни неща. За дока­зателство молим вашата наука в бъдеще да изложи клетките на най-различни малки магнитни полета. Из­ползвайте различни видове човешки клетки и наблюда­вайте резултата. Гарантираме ви, че ще видите как тези клетки отделят химикали, които дотогава не сте виждали при подобни обстоятелства. Някои дори ще пораснат бързо. Клетките няма да се увредят, но когато бъдат изложени на магнетизма, ще започнат да се държат различно. Сега вече знаете за какво е служел Храмът на подмладяването в мястото, което наричате Атлантида! Това бил магнитен двигател, който променят магнитния отпечатък на третирания човек. Магнитните инструкции неутрализирали хормона на смъртта и дарявали човека с още три години младост, докато той се върнел към първоначалния си вид в своята понижена космическа енергия. Това обяснява защо елитът на Атлантида жи­веел много дълго, за разлика от робите. Защото техно­логията, както вече ви разказахме, не била достъпна за всички. Това е процесът, скъпи мои, който създаде кода, изпратен на 11:11.

Едно скъпо същество оповести тази новина в мина­лото, ангелът Солара. Сега ви съветваме да прегледате тази информация, защото тя не е отживяла. Най-удиви­телното събитие на всички времена беше 11:11, защото действително отбеляза упълномощаването на човешкия род и човечеството. Посланията в ченълингите на Солара трябва да се препрочитат всяка година и да се помнят, защото те са великолепни и никога няма да остареят. Мъдри са, тъй като контактьорът беше изпратен тук, за да ви предаде тези инструкции за цял живот. Често ги препрочитайте! Това е нашият съвет. Подобно събитие би трябвало да се чества до края на епохата ви. С всички канализирани послания, които получавате във връзка с настоящата Нова епоха, трябва да се отнасяте по същия начин. Хората са склонни да отхвърлят старите неща и да гледат само към новите. Сега ние ви казваме, че са ви били дадени много насоки, които трябва да се поставят на видно място и често да се преглеждат. Те заслужават почит и уважение, защото носят истината и никога няма да остареят.

На 23 април 1994 г. започна промяната, която завър­шихте днес. Защото трябва да разберете, скъпи мои, че докато вашата планета е растяла, е имало "съдържате­ли", които са задържали енергията и вибрацията на планетата така, че да може да съществува в равновесие с магнитната мрежа. Магнитната мрежа представлява отчасти двигателя на Слънцето. Когато разберете цве­товете и великолепието на онова, което наричате слън­чев вятър, и неговата реакция към магнитната система, ще научите повече за двигателя. А създанията, които поддържат равновесието в двигателя, са тук от самото начало. Защото вие трябва да знаете, че на вашата пла­нета не всякога е имало толкова много човешки същес­тва. Когато сумата от човешката енергия нараснала, другите същества постепенно намалели. Но най-силните останали тук, тъй като били необходими, за да поддър­жат такова енергийно равновесие на Земята, каквото хората никога не биха могли да постигнат в старата енергия. Но поддържащият екип на това място започна да се изтегля на 23 април 1994!

И те напуснаха планетата с голяма радост, защото знаеха, че се поставя началото на нещо удивително: упълномощаване на планетата Земя и началото на оно­ва, което ние наричаме независимостта на планетата ви. Често ще използваме думата упълномощаване, тъй като няма по-подходяща от нея. Освобождавате се от оковите на печат, който ви е съпътствал хилядолетия, и получа­вате достъп до чудните дарове за човешките същества. На тази дата започна предаването на факела. Много от вас го почувстваха и ознаменуваха, защото беше пред­речено. Процесът започна благодарение на Хармонич­ната среща. И стана възможен заради новия шифър от 11:11. Най-напред се проведе измерването, после коди­рането, а накрая действието; а трите заедно ще променят планетата завинаги.

През 1994 година от вашето летоброене всичките тези неща се случиха в ускорен ритъм. Погледнете раз­стоянието между първото събитие през 1987 и второто през 1992. После вижте разстоянието между 1992 и тре­тото през 1994, а накрая 12:12 сега. Разбирате, че мате­матиката на случващото се не е линейна, защото нещата се случват все по-бързо и ще продължат по същия начин. Защото предаването на факела през април тази година постави началото на онова, което сега познавате като 12:12. На онези от вас, които искат да знаят какво представлява всъщност 12:12, казваме следното: това е денят на вашата независимост. Защото това е времето, когато ще си тръгнат и последните отговорници за равновеси­ето, които са тук още от създаването на земната магнит­на мрежа. А броят на най-мощните създания, които ви напускат и се сбогуват с вас сега, скъпи мои, беше 144,000. Те си заминават с голямо уважение и възхище­ние, но също и с известна тъга, защото открай време са взаимодействали с вас и ви познават много добре. Но тръгвайки си, те ви предават щафетата. Изправят ви пред предизвикателството 144,000 от вас да поемат тях­ната енергия. От цялата планета днес това е броят на хората, които ще изберат пътя на извисяването. Защото извисяването е енергията, необходима за запазване рав­новесието на цялата планета. Това ще позволи упълно­мощаването да продължи.

Така че 12:12 е завършекът на предаването на факе­ла. Въпреки че 11:11 беше може би най-удивителното събитие за човечеството, 12:12 също се почита, защото представлява поклон пред създанията, поддържали енергията милиони години. 12:12 завърши новата енер­гия; Новата епоха наистина е тук... епохата на просвет­лението и упълномощаването за всеки човек, който седи в тази стая или чете тези думи!

Вие може да кажете: "Аз не забелязвам кой знае каква промяна в планетата. Тук съм от доста време и не виждам нещо да се е променило". Ние ви насърчаваме, скъпи мои, да погледнете положението от перспективата на Духа и да видите разликите, които може и да са деликатни, но крещят, че в съзнанието вече има проме­ни, дори само през последните 10 години.

Някои от контактьорите, приемащи от дълги годи­ни, твърдят, че това е краят. Остават ви шест години до настъпването на новото хилядолетие. На този етап пясъците на един много важен регион от планетата трябваше да са се обагрили в кръв. И ако днес отидете там, ще видите, че вместо да създават кръвопролития, две страни обменят информация за своите водоизточници, планират да построят заедно язовири, отварят свои по­солства. Забелязахте ли? Процесът е бавен, естествено, но забелязахте ли?

На тази планета има четири страни, чиито държавни глави играят ключова роля и които само допреди няколко години гниеха в тъмници в своите страни, заробени от собствените си правителства! Какво се случи, за да се върнат те отново на власт? Какво ви говори това за съзнанието и толерантността на тази епоха? Забелязвате ли?

Новата епоха в новата енергия поражда търпимост, а преговарящите са изпълнени с толерантност и искрена решимост. Дори да не са точно просветлени, те все пак са продукт на новата енергия и усещат това. Когато наблюдавате вашата планета, забелязвате ли, че сте преминали от заплахата от глобално унищожение само отпреди няколко години към ситуация, при която единствените конфликти са племенните войни? Племената ще воюват още известно време, но в новата енергия техните битки ще носят само мъка, а не победа: и те ще се изморят и изхабят междувременно.

Скъпи мои, сега искаме да ви разкажем една притча. Това са любимите моменти на моя партньор, защото може да вижда и чувства случващото се. Но преди това нека да отделим няколко минути, за да разкажем на онези от вас, които са дошли с очакването за нещо специално, че могат да го получат сега, стига да пожелаят, защото в момента ви говори Духът. Защото Духът никога не се променя, а истината остава ясна и неизменна. И ние ви даваме смирено онова, което сте дошли да получите. Много от вас знаят за какво говорим, онези, които са дошли с това очакване. Както и онези, които са надарени с ясновидство, могат да погледнат напред и да видят аурите на седящите пред вас същества... както и на моя партньор; това е потвърждение на думите ни. Думите "A3 СЪМ" ще имат огромно значение за вас, защото представляват същността на Духа, която споделяме ние с вас. И това е любовта, която се лее от Духа и от същото място, откъдето идват тези думи, и от голямото централно Слънце, и ви залива сега с почит за нещата, които сте постигнали като хора. Сега ще ви дадем толкова от тази сила, колкото пожелаете да по­лучите.

Лий Каръл
Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 1950 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 4.5/4
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   107.21.176.63          Петък          29.03.2024, 02:42