Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



12:17
19.04.2024
Петък
3.144.28.50


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Блаженствата, притчата от планината

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Блаженствата, притчата от планината

ЧЕНЪЛИНГ НА ЖИВО ОТ БЕЛВЮ

Към този ченълинг на живо са добавени някои думи и разсъждения в името на яснотата и разбираемостта на предаденото.

Поздрави, скъпи мои. Аз съм Крион от магнитната служба. Обичаме ви от все сърце! Вярно е, че това е гласът, който се понесе от горящия храст. Духът застава пред вас тази нощ. Духът седи в нозете ви, докато слушате гласа на моя партньор. Защото вие действително сте воините на светлината. И ние ви молим с цялата ни любов да се подготвите и да отворите сърцата си за посланията на Крион тази вечер. Освен това, понеже поводът е много специален и моят партньор сега е на блаженото място, където се осъществява неговият дого­вор, се обръщаме към контактьорите тук с молба за потвърждение на ченълинга и ги призоваваме да почувстват Духа и да проумеят случващото се. Да видят как се променят аурите, да усетят силата на любовта, която преминава между редовете, и да разберат, че ставащото е реално и истинско. Защото всеки един от вас е много специално същество и Духът ви вижда такива, каквито сте, докато седите на столовете пред моя партньор. Духът много добре знае кои сте. Духът вижда времето на голямо тържество, когато вече няма да сте тук. Вре­мето, когато всички ще ви разпознават по почетните ви Цветове и ще казват: "О, вие сте онези от планетата-училище. Вие сте онези от планетата на свободния избор, която се извиси сама. Ние ви почитаме. Виждаме кои сте по ивиците ви." Защото вие носите тази мантия дори докато сте тук, сега, плаща на невероятните почести!

Тазвечерното послание може да ви изненада. То е съкровено за вас. Някои казаха: "Крион, ти изобщо не говориш за другите учители, които вървят по тази пла­нета. Не зачете онзи, който се уедини в пещерата, и излезе с Корана, а той има милиони последователи. Не спомена духовните учители от Индия. Не спомена Баба, нито Аватар. Ами Буда? Има толкова много учители, а ти не ни даваш никаква информация за тях." Отговорът е следният: други контактьори в други култури ще се погрижат за тяхното представяне. Защото всички те са носели посланието на любовта и всички са свързани с Духа. Но днес ние искаме да разгледаме другите посла­ния от духовния водач на Новата Епоха, наречен Иисус, когото ние назоваваме юдея Иисус. Защото по времето, когато беше близо до града на име Галилея, Той събра тълпата и изброи кои са блажените, кои са благословените люде на Новата епоха. Тази вечер ще ги разтълкуваме и вие ще се убедите, че духовният учител на вашата култура наистина е бил първият учител на любовта. Сега ще разтълкуваме дълбокия смисъл на тези ченълинги. Напредвай бавно, партньоре, защото няма да разтълкуваш светото писание без страх (смях откъм аудиторията).

Изброяването на блаженствата се отнася до вас, скъпи мои. Слушайте внимателно, защото са подредени по важност. Те са девет и започват с онова, което носи най-много енергия.

Преди това трябва да ви представя съществата, които доведох с мен тук, на това място, докато вие слушате (или четете) тези думи, и седят сред вас и повишават вибрацията на стаята. Тази група от същества на Крион, заедно с другите поканени, са тук, за да откликнат на нуждите ви. Те ви обичат и са тук, за да ви служат. Ние ви приветстваме с "почести!" и ви призоваваме да свиквате с любовта, която се лее от Духа, защото така стоят нещата. Така действа Духът. Защото всички вие сте еднакво обичани, нито повече, нито по-малко. А съществата, които доведох тук тази вечер, са определени да служат на вас и водачите ви, които вие наричате ваши Ангели. Те се вълнуват силно и знаят, че няма нищо случайно, а вие сте тук по предварителен план. Важно е да го знаете.

1. Ето първото признание за блаженство: Блажени са бедните духом, защото тяхно е царството небесно.

Вие сигурно ще попитате, "Кои са бедните духом?" Този израз се тълкува погрешно като смирените. Скъпи мои, на това събиране тази вечер повечето от вас имат духовни минали животи и инкарнации. С голям космически хумор виждаме колко много от вас са носили сандали в миналите си животи! И власеници, и колко инкарнации са прекарали на колена, превили гръб и забили нос пред Духа. Нямаше да се озовете на това място на просветле­ние в този момент от историята на вашата планета, ако не бяхте преминали през всичко това. Мнозина от вас са наясно с този факт, анализирали са миналите си животи и знаят какво имам предвид.

Но, скъпи мои, аз съм тук, за да кажа, че не става дума за смирените. Смиреният не е беден духом. Защото хилядолетия наред и в собствените ви минали животи смирението е водило само до болки в гърба, охлузени колена и ожулени Носове. Не. Сега говорим за онези, които са описани в притчата за блудния син. Накратко, тази притча разказва за едно семейство с двама сина. Единият син останал у дома и почитал рода и баща си. Той поел отговорността за нещата, които знаел, че трябва да прави, и ги вършел добре. Другият син не постъпил така. Той не виждал своята отговорност в семейството, взел наследството си и заминал. Пропилял го за глупави прищевки. Правел каквото си искал. Но както знаете, настъпил момент на размисъл, когато блудният син съзрял отговорността си и се върнал в родния дом. И така, тази притча (както може би мислите) се фокусира върху завърналия се син. Но не е така. Тя се фокусира върху сина, който останал. Защото именно той вършел работата и носел отговорността. Именно той се огорчил от радостното посрещане на блудния син! Защото не проумявал логиката, според която макар той да останал да работи, празненството било в чест на онзи, който заминал! Скъпи мои, това е пример за ситуация, в която завърналият се син неволно се е просветлил. И показва как трябва да гледате на непросветлените хора, които вървят сред вас. Защото тъкмо те са бедните духом.

Тъкмо те, всеки един от тях, имат потенциала да станат прекрасни Духове на просветлението. Просто още не им е дошло времето. Така че, докато седите и ги наблюдавате, възприемайте ги като блудни синове, които са бедни духом. Този признак е поставен на първо място и вие сигурно си питате защо. Защото Духът обича непросветлените точно толкова, колкото и вас. Просто те все още не са се завърнали в семейството; но ще се приберат. Затова признакът за блаженство и предупреждението към него е: радвайте се, когато настъпи тържеството и непросветлените се завърнат в семейството! Не го приемайте като лична обида. Бедните духом наистина са достойни за уважение! Бедните духом са всички онези сред вас, които не се виждат като част от вашата Нова Епоха, но Духът е изпълнен със състрадание към тях. Вникнете в мъдростта на тези думи и ще разберете Бог.

2. Следващото признание е много значимо. Блажени са плачещите, защото те ще се утешат. Скъпи мои нищо не докосва душата на човешкото същество по дълбоко от скръбта за починал човек. И Духът е наясно с това, защото Духът разбира, че това е уникално за хората. Духът не скърби като вас, но ние разбираме, че няма по-голяма болка от болката на сърцето.

Тази вечер тук има хора, които наскоро са претърпели голяма скръб. Някои от вас все още се държат за сърцето заради други починали хора, които наричате свое семейство. Скъпи мои, искам тази вечер някои от тях да застанат между редовете и да ви покажат, че макар да скърбите по тленната им човешка форма, те пак са тук и искат да ви извикат:

"Ние сме вечни! Ние продължаваме още и още, и още, както и вие... и ви обичаме искрено. Виждаме скръбта ви и искаме да се примирите със станалото. Почитаме ви също като Духа за това, че сте тук, и искаме да осъзнаете собствената си вечност. Защо­то смъртта не съществува. Чествайте живота, който е ваш посредством Духа, и знайте, че ние още сме тук!"

Застаналите между редовете в тази стая са онези, които наскоро са починали и сега са тук на посещение. Хм, някои от вас не го вярват, но тук има хора, които знаят, че е така. Те са тук и тъй като моят партньор се изпълва с емоция от ставащото, той казва: "Почитайте плачещите, но знайте, че те жалеят по същества, които са живи и стоят тази вечер сред тях."

Това признание за блаженство е на второ място, защото показва колко много ви обича Духът заради онова, което преживявате като човешки същества. Защо­то вие сте дълбоко почитани за това, че носите тази мантия, защото идвате на тази планета, където не виждате дори собствената си същност и скърбите по починалите. Вие сте вечни... вечни.

3. Блажени са кротките, защото те ще наследят земята. Кои са кротките, ще попитате вие? Това не са слабите, както твърдят някои. Кротките са воините на светлината. Кротките са онези, които не бързат да се гневят в лицето на ситуациите, пораждащи гняв. Крот­ките са онези, които не бързат да се отбраняват в пози­ция, която привидно изисква отбрана. Кротките са оне­зи, които търпят нетърпимото. Кротките са онези, които седят пред Духа тази вечер! Воините на светлината. Кроткият човек сте ВИЕ. Защото именно вие сте видели любовта и мира на просветлението. Колкото до наследяването на планетата, знайте, че вие сте достойни за уважение. Вие ще поведете останалите през Новата Епоха. Защото за разлика от тях вие знаете какво става. Вие сте новите водачи. Вие, кротките, наистина сте блажени.

4. Блажени са тези, които търсят истината, защото те ще я имат. Скъпи мои, многократно сме говорили за намерението. Тази вечер тук са хората, които търсят истината, защото вие имате намерението да научите всичко за Духа и за себе си. Частицата от Бог, която навсякъде носите със себе си, е готова да ви се разкрие. Почитаме ви за вашето търсене, дори докато седите пред Духа тази вечер. Защото намерението е всичко. Не го изразявайте, ако не го мислите. А когато го изразявате, правете го гласно, така че вашата човешка същност да се възрадва на изявлението! Блажени са онези, които търсят истината.

5. Блажени са милостивите, защото те ще бъдат помилвани. Милостивите са хората, които притежават добрина и състрадание и представляват онези от вас, които са неутрализирали кармата си. Защото виждате ли, добрият и състрадателният не може да има критичен Дух или критична природа. Защото критичният характер е признак за неразрешена карма, а неразрешената карма поражда ярост и гняв. Онзи, който изпитва ярост и гняв, не може да бъде милостив, затова Духът почита милостивите, тоест онези, които са извървели кармичните си уроци и са спукали своите индивидуални мехурчета на страха. Защото тези мехурчета ви се виждат зловещи и пораждат във вас страх; но лесно се пукат и бързо изчезват, защото на практика са измислени! Щом се неутрализират, наяве излиза милостивият човек... онзи, който е искрено състрадателен и наистина добър.

6. Блажени са чистите по сърце. О, скъпи мои, тези думи се тълкуват толкова погрешно. Кой е чист по сърце? Иска ми се да се обърна към майките тук, които са предимно жени... (следва смях)... космически хумор от страна на Крион. Спомняте ли си първия път, когато носехте детето в утробата си? Докато носехте този безценен живот в себе си, оглеждахте другите деца и често си казвахте: "Моето няма да бъде такова, защото ще го възпитам по-добре. Ще го запозная само с изпитани истини и ще го обграждам с любов. Ще го защитавам и ще го уча. И то ще стане прекрасно дете, което много ще ме обича."

И тогава, за ужас на някои от вас, детето се роди с качества, каквито не можехте да повярвате, че ще изяви! Имаше гняв, страх, ревност, егоизъм и, да, дори пакостливост. Детето не ги беше научило от вас, нали? Това не е ли доказателство за отпечатъка, който всички родени на тази планета деца носят като белег на кармата? Никоя майка не би им предала такива качества. Всъщност е вярно точно обратното, защото майките, които забелязаха какво става, бързо разбраха, че трябва да отучат децата си от тях! Да. Чистият по сърце е онзи, който е поел отговорност за своя договор и разбира, че жертви няма. Всеки един от вас има в живота си набор от обстоятелства, през които трябва да премине и които сам е планирал. И колкото и странно да ви се струва, в каквато и ситуация да се намирате сега, вие сами сте я планирали! Планирали сте я с помощта на околните, дори такива, които казвате, че не познавате. Защото те ви познават. Познавате се всичките до един, макар да не го осъзнавате. Такава е силата на вашия дуализъм. Планира­ли сте ги и сте отговорни за ситуациите, в които се намирате сега. А когато имате пълното познание за тези факти, Духът може да ви нарече чисти по сърце. Защото вашето сърце разбира много добре планирането, вложено в пораждането на сегашните ситуации. Вие може да попитате: "Как е възможно, щом повечето от тях са негативни?" А Духът ви казва: "Ти целенасочено си поискал тези неща, за да ги преодолееш. Тигърът ще се развилнее, а кармата ще се неутрализира." Онези от вас, които са поискали дара на неутралния имплант, стават автоматично чисти по сърце. Защото облакът на кармата е разпръснат и небето се прояснява. Блажени са чистите по сърце.

7. Блажени са миротворците, защото те наистина ще имат мир. Скъпи мои, във вашето човешко съзнание се спотайва враг. Защото без интегрирането на опреде­лена част от вашия мозък с други части, във вас се крие враг. Имаме предвид интелекта ви. Без женитбата между интелекта и духовното в тялото ви живее убиец. Колко от вас, човешките същества, познават какво е усещането да се събудиш рано сутринта и активният интелект да ви каже: "Я да видим, каква тревога да си измислим, за да прогоним съня? Я да подхванем играта на "ами ако". Ами ако се случи това? Ами ако се случи онова?" Това е типична човешка черта, при която част от мозъка ви, свободна от дуализма, постоянно ви води на пътешествие към най-лошите от всички сценарии. Тогава вие губите равновесието си и в тялото ви се появяват болес­ти. Защото тревогите пораждат химически дисбаланс, следователно интелектът не ви е направил добро. Искаме тази вечер да вникнете в механизма на това качество, защото вие сте миротворците. Не задължително онези, които крепят политическото равновесие между народите, сега говорим за вътрешния мир. Говорим за мира там, където няма причина да го има, наред с проблемите и ситуациите, които по принцип създават дисбаланс и страх. Вместо това вие провъзгласявате мир и го притежавате! Това е миротворецът! Това е човекът, който е съчетал интелекта с духовното... защото го осъзнава като катализатор. Врагът-интелект става много по-си­лен, когато се съчетае с Духовното. Защото от това ще се получи не само велика наука, но и по-пълен мир.

Защото тогава интелектът ще ви събуди в 3 часа сутринта и ще каже: "Знаеш ли колко много те обичат? Знаеш ли кой си? Знаеш ли, че твоите водачи сега са до теб?" Каква промяна, не мислите ли? Това е миротво­рецът; голямо блаженство. Не копнеете ли за него, онези, които все още не сте го постигнали? То може да бъде ваше дори докато седите тук тази вечер, според направената уговорка (или докато четете тези редове според предварителната уговорка). Сега ви говори Духът, не човешкото същество. Ние знаем кои сте; знаем какво носите в себе си. Познаваме желанието ви за мир и ви казваме: "Зачитаме го и ще ви помогнем щом ни дадете знак." Можете да го постигнете сега и да си тръгнете оттук като нов човек.

8. Осмото и деветото си приличат само по значимост. Блажени са тези, които вървят с истината сред другите, които я нямат. Защото Духът разбира какво е да си сред хора, които те гледат и ти се смеят... които въртят очи и ти се подиграват, и не разбират кой си или да не ти вярват, когато говориш за онези неща, които са скъпоценни истини в твоята ценностна система. Защото вие наистина сте усвоили начина, по който стават нещата, и въпреки това сте заобиколени от хора, които изобщо не го признават. За някои от вас тези хора са вашите близки, за други колегите. Пак казвам, почитаме ви заради това пътуване и ви съветваме да възприемате тези хора като блудни синове и като големи работници на светлината. Просто те все още не го знаят. Защото всеки един от тях може да бъде описан като по-горе: милостив, блажен плачещ, чист по сърце. Само че още не са стигнали до съответното място в договора си. Но вие вървите сред тях като светлина и ще настъпи мо­мент, когато те ще ви попитат за тази ваша светлина, Бъдете готови да споделите с тях знанията си кротко и почтително като лична истина. Духът ви уважава заради онова, което трябва да изтърпите, и ви моли за търпение.

9. Деветото блаженство се отнася за онези от тук присъстващите (или които четат тези редове), които са на път да завършат и се готвят да се извисят, които сега изживяват истината. Духът ги почита на девето място и въпреки, че това е последната декларация за блаженство, тя е много важна. Блажени са онези, които изживяват истината и извървяват истината, защото те ще променят планетата. Нещо повече, скъпи мои, онези от вас, които знаят, че са на това ниво, трябва да се подготвят. Ще дойде време, когато блудните синове ще застанат на прага ви с ужас в очите и страх в сърцето и ще ви помолят за помощ, същите онези, които ви хулеха. Защото когато за тях настъпи мрак и промяната ги притисне, и в сърцата им пропълзи страх, те ще се сковат от ужас и няма да могат да го преодолеят. Няма да знаят какво става, а физическото тяло ще им изневери. Мозъкът им ще полудее и те ще дойдат при вас и ще ви умоляват за информация. В техните очи вие ще сте шамани; да, кротките ще наследят земята.

Това е посланието на Новата епоха. Това са деветте блаженства, дадени ви толкова отдавна от първия духо­вен учител на любовта, юдея Иисус. Това са техните тълкувания в тази Нова епоха, които можете да отнесете със себе си тази вечер, вниквайки и осъзнавайки значението им за вас в новата енергия.

Молим ви да се вгледате в Крион и да разберете, че аз съм просто механикът. Има още толкова много да бъде разбрано и осъществено с другите групи за ченълинг и с другите носители на информация, които вървят сред вас в различните измерения. Сега моят партньор иска нещо много специално; иска музиката да се завърне. Това е нещо, което той не е правил досега, за което аз го помолих. (Разнася се изпълнение на арфа на живо.)

Почувствайте какво правят вибрационните тонове с душата ви и как ви хранят духовно. Скъпи мои, с приключването на ченълинга за тази вечер искаме да ви отправим една покана. Хората, които седят тук (и които четат тази книга), са дошли по предварителна уговорка. И като казваме уговорка, имаме предвид, че не по случайност или съвпадение вие седите тук пред Духа, а Духът ви къпе в любовта си с тези послания. И ако си тръгнете оттук с информация, още по-добре. Тук има хора, които не вярват на чутото, дори докато моят пар­тньор говори. И аз, като Крион и Духа ви казвам, че ви обичаме искрено и че семената на истината са посети във вас. Ще дойде време, когато ще си спомните тези думи и ще откликнете. Оставете сърцето ви да ви отведе до истината и до онова, което откликва вярно в ума ви.

Тук има и други, които са подготвени за случващото се. Защото съществата, които ме съпровождат, групата на Крион, ви предлагат... интервенция. На тази планета на свободния избор сега вие сте изправени пред решението за промяна. Тя е свързана с изцелението. Ние сме тук в любов и чистота. Виждаме ясно вашите Висши Азове. Разглеждаме цветовете ви и знаем кои сте. Някои от вас имат нужда да се излекуват от страха. О, да. Някои от присъстващите имат нужда от биологическо лечение и ние ви молим веднага да осъзнаете кои сте и да решите дали моментът е подходящ за това. Защото, скъпи мои, тази вечер изцелението е ваше! Защото мнозина ще си тръгнат от тук като друг човек, човешко същество, което се е докоснало до Духа и се е променило... което знае за своя Висш Аз и усеща намесата на онази друга част от себе си, която е невидима. Разбирате ли, Духът сте вие, Вие молите онази част от вас, която е Бог, да ви докосне, да се присегне и да направи необходимите промени. Тук няма нищо невъзможно. Няма биологична аномалия, която да не може да бъде коригирана. Няма ситуация, която да не може да бъде преобърната в печеливша, Няма страх, който да не може да се замени с мир.

Затова ви молим да изразите намерението, както си седите тихо тук, това да се случи. Почувствайте създанията,  те са сред вас тази вечер и разговарят с вашите водачи. Защото за мнозина от вас има лесно решение тъкмо затова сте тук тази вечер. Затова чувате тези гласове в момента. През следващите три дни могат да ви се случат много неща. На вас говоря! Вие знаете кой съм! Психично пробудените са наясно какво се случва в момента. Тази стая е различна от помещението, което беше само преди минута. Няма никакво зло, което да може да ви засегне. Няма никаква тъмна сила, която да е в състояние да ги обърка. В този миг вие сте чиста любов, такива, каквито сте дошли тук и каквито ще се завърнете. Ние ви възприемаме точно така, скъпи мои, и ви почитаме в Духа. Искаме да признаете случилото се и да си тръгнете оттук изцелен.

Когато говорим за новия Йерусалим, знайте, че вие сте в него! Той представлява новата Земя, Новата Епоха и новата енергия у която протича в плачещите и кротките, и търсещите истината, и милостивите, и чистите по сърце, и похулените.., представляващите енергията на любовта за цялата планета. ВИЕ.

Така е... Да, така е.

Крион

 

Скъпи Лий,

Това едва ли ще бъде едно от писмата, които би искал да включиш в следващата си книга, тъй като преминаването ми през процеса на импланта беше съпроводено от много физически оплаквания.

Бях решила да организирам пикник, на който да обсъдим книгите на Крион. Така през август 1994 г. беше поставено началото на нашите ежемесечни срещи под знака на Крион. На въпросния пикник бях в процес на промяна. Наред с другите проблеми, каквото и да хапнех, ми се гадеше. Не бях никак приятна компания. Когато оплакванията отшумяха, започнах да страдам от синузит и главоболие. След тримесечни опити да обясня защо лечителката не може да излекува себе си, се уединих в моето светилище и проведох много ясен разговор с Крион.

Признах му през сълзи, че повече не издържам. Омръзна ми да боледувам, да плача непрекъснато, да се чувствам толкова самотна, да нямам пари. Не знам как да обясня случилото се, но свещите угаснаха, а касетофонът спря... а аз не преставах да плача.

Оттогава не съм проляла нито сълза, ако не броим сълзите на радост. Неразположението изчезна. Бях мно­го щастлива, че отново се чувствам добре, но по-важното е, че откривам съвсем нов смисъл в живота. Промяната, продължила три месеца, се отрази благоприятно на живота ми на децата ми и на всички приятели и ученици. Сърцето ми е толкова преизпълнено с любов и единение, че не си спомням някой или нещо да са ме тревожили някога...

С обич и уважение, Кати Грийн Тонауада, Ню Йорк

 

Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 2557 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.144.28.50          Петък          19.04.2024, 12:17