Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



06:52
20.04.2024
Събота
3.140.198.43


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Ченълинг на Крион - Партньорство с Бог

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Ченълинг на Крион - Партньорство с Бог

От писателя...

Всеки четящ тези редове вероятно познава предиш­ните книги на Крион. Въпреки че това е Книга 6, тя е едва четвъртата от образователната поредица на Крион. Книга 4 съдържа притчи, а Книга 5 е роман.

Последната книга от образователната поредица на Крион, Книга 3 (цикламена, в тон с една любима риза) е написана почти две години преди тази, така че се насъбра голям обем нова информация, която влезе в настоящото издание. Явно всяка година вибрацията на планетата и хората на нея нараства до такава степен, че старата инфор­мация се изяснява и ни се предоставят нови дарове.

На този етап Крион се е явявал пред над 10 000 участници в семинари. Тримесечното списание Крион Куортърли има 3000 абонати (в момента) в над 12 страни. Почти всички книги се предлагат в аудио версия (някои преработени) и са преведени на много езици. Накратко, Крион ще започне да изнася семинари на други континенти и това естествено няма да бъде пос­ледната книга.

В Крион, Книга 1 (1993) Крион спомена, че на света има още осем медиуми, които го канализират. Много хора ни писаха от посочените страни с въпроса: "Къде е нашият контактьор на Крион?" Попитах го (взимайки душ): "Къде са другите канали на Крион?" Отговорът, който получих, ме изненада и разсмя. Крион каза (както стисках сапуна): "Изхождаш от неправилното човешко предположение, че всички те са възрастни! Точният момент за всяка култура е специфичен!" Това означава, че някои от тях са деца и ще разкрият посланията си когато планетата се доближи до 2012 г. (повече за 2012 по-нататък).

Попитах Крион дали ще има време тези деца на разкрият посланията, когато пораснат. Той ме информи­ра, че по света има далеч по-просветлени места от нашата култура! (Благодаря ти, Крион.) При цялата ми любов и насапунисаност, доста се обидих. Понякога истината боли.

Междувременно аз си оставам негодуващ и съмня­ващ се медиум - човекът, който постоянно иска потвър­ждения и проверки на достоверността на работата. Това ме поддържа уравновесен и заземен и ми даде три нови постулата. Те са:

1.  Всеки може да приема информация! Не само малцината избраници, които пишем книги и изна­сяме семинари. Някои от вас канализират редов­но своя Висш Аз. Това не е свръхестествено или странно (дори приятелите ви да мислят така). Ако околните ви смятат за странен, престанете да канализирате в супермаркета - или поне стойте далеч от броколито.

2. Духът (Бог) не е ничия собственост! Затова всеки може да влиза в контакт с него. Истината е дос­тъпна за всички. Някои учители може да са били избрани, за да я предадат правилно, и сигурно тя трябва да се подава внимателно на онези, които са призвани да проповядват, но истината не може да бъде изолирана - никога!

Затова работата с Крион ни учи на самоупълномощаване, повишаване на човешкото съзнание и самоуважение. Тя ни учи, че не е необходимо да се "връзваме" на страховитите предсказания за края на света. Ние сме променили напълно наше­то бъдеще!

3. Стойте далеч от всякакви сензации за летящи чинии, извънземни, комети и други космически посещения във вашите духовни търсения. "Как­во?", ще попитате вие, "Да не искате да кажете, че тези неща не съществуват?" Нищо подобно! Каз­вам, че те нямат място в сърцето ви! Крион дори изнесе послание за извънземните в Обединените Нации (за това по-късно) не веднъж - а два пъти! Така че, вярвам в тяхното съществуване. Но съве­тът е да не ги боготворим - и като се има предвид колко време се отделя на тази тема, много хора почти ги издигат в култ! Изследвайте въпроса колкото искате, но после обърнете страницата и се върнете към истинското си търсене - как да породите Божията любов в живота си до степента да сътворявате вашата реалност, да бъдете в мир със себе си и заобикалящата ви среда и така да започнете да променяте планетата.

Докато четете тази книга, осъзнайте още един от коментарите на Крион. Освен ако не четете тази книга в група (което е малко вероятно), аз се обръщам директно към вашия собствен ум. Крион ще канализира информа­цията директно през двете ви очи, докато прелиствате страниците. Така стоят нещата. Крион ни казва, че имен­но сърцето и умът на отделния индивид ще откликнат на тези послания. Няма нужда от групово съзнание или масово действие. Целта е да се достигане до отделния човек. Преценката е ключът, а повишената вибрация и просветлението са резултатът. Ако не ви харесва, захвър­лете книгата. Ако смятате, че си струва да продължите, направете го. Личният човешки избор е от огромно значение. Ние сме свободни да изберем дали да приемем тази информация, или да я отхвърлим.

Какво ще намерите на тези страници...

Голяма част от книгата представлява транскрипции на ченълинги на живо в Съединените щати и Канада. Във всеки град Крион споделяше любов и мъдрост към специфичната за даденото място енергия, но на това ще се спра по-късно. Всеки сеанс се изнасяше пред аудито­рия между 200 и 700 човека, в зависимост от града. Случваше се нещо удивително. С течение на времето посланията станаха по-ясни, а излъчваната любов -по-силна. Скоро на почти всеки сеанс започнаха да се случват изцеления. Крион обяснява, че изцеленията се получават, когато хората най-накрая осъзнаят послани­ето, че могат да дадат позволение. С други думи, човекът е постигнал изцелението. Стигнахме до необсъждани досега теми и стана пределно ясно каква трябва да бъде ролята на човека в новата епоха - и каква не.

Някои от вас са абонирани за тримесечното списа­ние Крион Куортърли. Обещахме ви, че ще получавате ченълингите месеци преди някой друг да ги види. Удър­жахме обещанието, така че може да познаете част от текстовете в тази книга като вече публикувани в списа­нието (не се ли радвате, че ги видяхте преди всички?). Прочетете ги отново, защото някои неща са променени (ченълинг върху ченълинга). Крион обича да прави това и да осъвременява и уточнява информацията според условията на постоянно променящата се Земя.

Крион има навика да прави любящо поздравително обръщение в първите десет минути на всеки ченълинг. Повечето присъстващи на семинарите чуват тези посла­ния за първи път, но читателите биха се отегчили да ги четат отново и отново. Затова изрязах някои от повтаря­щите се коментари, за да ви спестя ценно време.

Тази книга е посветена на Партньорството с Бог. Каква по-значима цел може да има? Глава 1 ни подготвя с едно послание, което Крион даде в две части в два различни града - и двата в Канада. Поредицата "Седне­те на стола" е основополагаща за всичко останало. Тя е крайъгълният камък на цялата концепция за партньор­ството, затова е поместена на първо място в книгата. По-нататък, в следващите ченълинги, Крион споменава израза,"Седни на стола". Ще разберете какво означава.

Глава 2 разглежда концепцията за партньорството и представя практичните страни на онова, с което раз­полагаме сега. Глава 3 е "приложна", с обяснения на житейски ситуации и практични отговори. Последният ченълинг от Австралия е един от любимите ми.

Кратката Глава 4 разказва за човешката биология, а Глава 5 е следващото предаване по популярната тема за извисяването. Нарича се "Извисяване Н", тъй като в предишните книги и касети е имало раздели с подготви­телна информация. Ще видите, че материалът е удиви­телно земен и ясен за такава възвишена тема.

Глава 6 съдържа пълната история и транскрипция на двата ченълинга, дадени по покана на Обединените Нации през месец ноември, 1995 и 1996 г.

Глава 7 разказва за моя опит и откровенията на Крион за индиговите деца. Това също е практическа информация със съвети за общуването с тези деца и характерните признаци.

Глава 8 съдържа моята любима притча за послед­ните две години и обсъжда намерението и съ-творението - две много могъщи свойства на новата епоха.

Глава 9 е най-обемистата. Тя представя директните отговори на Крион на най-често задаваните въпроси, които са ни отправяли в писма и на семинарите, наред с някои противоречиви питания.

Глава 10 представя научно доказателство за някои от последните ченълинги на Крион и допълнителна убе­дителна научна информация за случващото се в момен­та. Има и кратко обсъждане на книгата на Карл Сейгън  The Demon-Haunted World.

Останалото е информация за връзките в мрежата, абонамент за списанието и как да се включите в списъка на нашите абонати.

В цялата книга говоря за Крион в мъжки род. Иска ми се да имаше друго местоимение освен "то", което да използвам. Извинявам се, заради това, че придавам пол на Духа, но просто трябва да го наричам с някакво ясно понятие.

Насладете се на шестата книга на Крион! Тя е напи­сана за вас. Неслучайно четете тези редове. Отпуснете се и се радвайте на любящия глас от дома!

Лий Каръл

Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 2932 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 4.0/5
Коментари: 1
22.03.2009
1. galinka () [Материал]
Благодаря на Духа благодаря на Крион ,благодаря на Лий Каръл.Прит4ите на КРИОН ПРОМЕНИХА МИСЛЕНЕТО МИ И живота ми.Всяко докосване до посланията на Крион ме преизпълва с любов ,светла вяра иблагодарност към Бог и Божествената ми същност.Любов и благодарност.
:

Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.140.198.43          Събота          20.04.2024, 06:52