Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



17:49
19.04.2024
Петък
18.188.142.146


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Лечители, които слушате и четете тези думи, внимавате ли?

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Лечители, които слушате и четете тези думи, внимавате ли?

Всеки един от вас се намира в централната стая на промяната за тази планета! Защо Духът ви дава това послание? Защото бъдещето на планетата не е сигурно, но вашата работа може да го балансира. Вие сте на ръба на нещо удивително, но ще трябва да заемете мястото си във вашата златна стая, за да промените статуквото - и просто не можете да го пренебрегнете.

Някои от вас сигурно разбират какво имаме пред­вид с думите "Вие сте привилегировани." Когато седите пред Крион в случаи като този, Духът мие нозете ви! Защото ние стоим тук с купата светена вода – нашите сълзи на радост за вас - измиваме нозете на всеки един от вас и ви обичаме и ви наричаме по име, казвайки: "Ние знаем кои сте! И много ви обичаме!"

Дори онези, които не вярват в това, са обичани! Нека тази вечер да посеем семето дори в онези, които ще си тръгнат оттук неразбиращи, така че някой ден, когато настъпи подходящият момент и животът им е готов, те да си припомнят тази среща и да почувстват любовта, която е напоила тази вечер живота им.

Така става, скъпи мои. Вие искате да знаете за съ-творението? То е в златния трон. Защото в златния трон самоупълномощаването поражда мира, който съз­дава радост. Когато осъзнаете, че заслужавате да бъдете тук, всичко се променя! Вие ще "притежавате" факта, че всичко е в Божествен ред. И това самоуважение позво­лява на изречените от вас думи да породят сила, създа­ваща ситуация, в която вие можете да сътворите соб­ствената си реалност - това е съ-творение в чист вид.

Е, какво се случва с вас сега? Искате ли да си тръгнете оттук уверени, че трябва да потърсите вашата златна стая? Ще ви кажа какво може да направи тя за вас: може да разреши всички проблеми, които тегнат на рамената ви сега. Няма нито една болест, която да не може да бъде излекувана моментално от енергията, ко­ято е тук, сега, в тази стая.

Няма нищо непостижимо за вас и вие знаете, че ви казвам истината. На клетъчно ниво няма нищо невъз­можно. Смятате, че се натъквате на невъзможност във взаимоотношенията, семейството или работата ви? То­ва е плод на въображението ви - кармична спънка. Ние ви обещаваме, че за всеки един от вас съществува 100 % печеливша ситуация - но решенията започват с любовта в тази стая, в този стол.

И така, скъпи мои, отново е време да си тръгнем, изнасяйки се между редовете и разделяйки се с вас. Но всъщност ние никога не ви напускаме. Някой ден, когато се срещнем отново лице в лице, вие ще бъдете във вашите нови цветове, във вашата Меркаба, и ще разпоз­наете цветовете ми.

И тогава ще пребъде голяма любов между нас, когато аз кажа: "Помните ли, когато бяхме сред красо­тите на Земята в Банф и аз ви предадох едно послание?" О, скъпи мои, моят партньор не може да изрази с думи любовта, която изпитваме към вас.

Няма такива думи...

Така е.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1844 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 1
22.03.2009
1. galinka () [Материал]
благодаря.
:

Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.188.142.146          Петък          19.04.2024, 17:49