Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



22:37
23.04.2024
Вторник
18.116.63.236


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » "Силата на Човешкия дух"

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

"Силата на Човешкия дух"

Ченълинг от Торонто, Канада

Тези ченълинги на живо са редактирани с допълни­телни думи и мисли, за да дадат яснота и проникнове­нието на писаното слово.

Поздрави, скъпи мои. Аз съм Крион от магнитната служба.

Мина известно време откакто планирахме това пов­торно събиране, нали? Казвам това, скъпи мои, защото ви познавам всички. Ще има хора, които, докато свикват с гласа на партньора ми, ще се съмняват в случващото се: че Духът може да говори чрез човешко същество. А ние казваме, "Само ако знаехте, че Духът е във всеки един от вас и всеки ден ви говори и може да говори чрез вас със същата лекота, както чувате сега."

Това любящо послание е насочено към всеки от вас, които седите на столовете и по пода (и онези, които четат тези редове). Няма значение дори дали вярвате в чутото, или не. Посланието е предназначено за вас. Затова каз­ваме на съмняващите се в тази зала: "Безмерно обичани сте". Казваме още: "Нищо ставащо тук и сега няма да ви навреди." Семето на истината ще бъде посадено, за да го използвате някой ден, ако пожелаете. Предизвикваме вас, съмняващия се, да се запитате: "това ли е всичко?" Отговорът ще изплува и ще гласи: "Не, има много пове­че!" Защото всеки един от вас носи Божествената искра в себе си.                             

Споменах за повторно събиране. Казвам ви, че тук събралата се група (Торонто) беше планирана много отдавна. Затова веднага освобождаваме антуража, съп­ровождащ създанието, което вие наричате Крион. АЗ СЪМ грижовният ангел на новата епоха. Ако смятахте, че съм майстор на магнетизма, това беше моето земно назначение. Идвам тук с изражението и любовта на архангел Михаил. Това е любовта, която предавам чрез моя партньор с думите, отправени за вашите уши (и очи). Много от вас са усетили приликата и сега я потвържда­вам. Време е. О, скъпи мои, това събиране беше плани­рано за всеки един от вас. Аз ви познавам и вие ме познавате, защото ние се гледаме като равни, само с една разлика: Вие сте онези, които са избрали да свършат работата, да бъдат човешки същества в урок на плане­тата. Затова няма да се изморим да повтаряме, че антуражът и създанието, което наричате Крион, застават пред вас с лика и ума на Духа, който ви казва: "Вие сте извисените. Вие вършите истинската работа!"

Както вече сме споменавали, Крион идва тази вечер да седне в нозете ви и да ги измие. Любовта тук е голяма, а докато говорим, между редиците минават моите при­дружители. Това са създания, дошли да помагат на Крион, както и водачите на всеки един от вас. Ако искате вярвайте, но дори съмняващите се имат водачи и дори те ще получат прозрения за случващото се тук.

О, скъпи мои, тази вечер искаме да продължим с уроците и ще помоля моя партньор да свърже този ченълинг с предишния, защото той е продължение на посланието, получено в планините (Банф). В момента се случват толкова много неща! Ех, ако имахте цялостна концепция за случващото се във вашата биология! Ще обясним по-подробно нататък. Скъпи мой, знам откъде идваш и те уважавам безмерно. Изпитвай всичко каквото можеш. Защото цялата любов, която блика от теб, е Уместна и ние ви обичаме - о, да, обичаме ви! При последното ни събиране говорихме за притчата за Уо и стаите на урока и ви дадохме урок за една от тези стаи. В притчата на Уо му показаха една от най-важните стаи, където водачите не можеха да влязат. В ретроспекция ще кажем, че това беше стаята на индивидуалната същност.

Влюбвали ли сте се някога в Бог? Може да е било създание - велик учител, към който сте усетили прилив на любов? Това е огледало на любовта, която трябва да изпитвате към себе си! Казахме ви, че столът в стаята на вашата същност е златен, както и атмосферата в нея. Защото златото символизира Божията корона и всеки един от вас е искра от Божествеността на тази корона. Призовахме ви да седнете на стола и да почувствате самоуважението на това положение - на трона, с корона на главата - усещайки дадените ви от ангелите крила, съзнавайки, че не сте там случайно. Никой от вас не е просто кълбо биология, движещо се за кратко на плане­тата. Вие сте много повече! Виждате ли, случващото се в тази стая себеоткриване поражда даровете на другите стаи. Така че, щом осъзнаете вашето достойнство, ся­дайки на златния трон, вие можете да преминете в други­те стаи на мира и изобилието.

Сигурно си спомняте, че Уо видя още две стаи, в които не влезе. На едната врата бяха изписани имената на неговите неродени деца, а на другата - името на световен лидер. И както направихме в града в подножи­ето на планините, сега ще ви разкажем повече за тези стаи, но този сеанс ще бъде специален, затова се надя­ваме да внимавате, тъй като е централната тема на вашето съществуване на тази планета.

Този учебен сеанс разказва за силата на просветле­ното човешко същество. Често ще ви повтарям това: Нямате представа колко сте могъщи! В тази зала има мнозина, които трябва да издържат изпита на самоува­жението и вие знаете защо. Защото в тази стая са събра­ни пионерите - онези, които се събудиха първи - които "видяха кои са" първи. А вие, скъпи мои, сте прекарали десетки животи, коленичили пред Бог в различни манас­тири в миналото - дори някои от съмняващите се! Тези изживявания от миналите ви животи са ви втълпили, че сте недостойни, защото, пак повтаряме, вие сте прека­рали часове, дни и седмици наред на колене в миналото. И сега изведнъж ви казваме, че ВИЕ сте извисените - и искаме да разберете, че ние сме тук, за да уважим вашата Божественост. Защото работата е ясна - какво трябва да се направи на тази планета - и е още по-ясно, че трябва да я свършите вие. Това е индивидуална работа - обър­ната навътре. Работа, която ви казва: "Скъпи мои, сед­нете на трона на достойнството." Тронът на достойнст­вото ще предизвика изцеление, което ще породи мир и ще даде изобилие. Всичко това е свързано с вашето осъзнаване, че седите на този трон.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1577 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.116.63.236          Вторник          23.04.2024, 22:37