Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



05:21
19.04.2024
Петък
18.118.140.108


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » "Партньорство с Бог"

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

"Партньорство с Бог"

Ченълинг на живо от Индианаполис, Индиана

Тези ченълинги на живо са редактирани с допълни­телни думи и мисли, за да дадат яснота и проникнове­нието на писаното слово.

Поздрави, скъпи мои. Аз съм Крион от магнитната служба. На Духа никога няма да му омръзне да слуша гласовете на хората (в отговор на тананикането на една група). Сега е моментът да се порадвате на любовта, скъпи мои. Насладете й се! Защото тази вечер енергията ще се излее върху вас, ако пожелаете. О, тук има някои, които не вярват, че това е възможно, че може да има подобно общуване с отвъдната страна. Не можем да ви убедим с аргументи в тази истина. Затова ви умоляваме да ПОЧУВСТВАТЕ любовта, която ви изпраща Духът тази вечер. Защото, виждате ли, във всеки един от вас живее частица от Бог - частица от Духа, която знае истината, която знае всичко за Бог. Истината е следната: Всеки един от вас знае кой съм. Вече сме се срещали на друго място и в друго време и много от вас са били в Залата на почестите и са получили цветовете на инкарнациите си на тази планета.

Всеки един от вас е дошъл тази вечер тук по пред­варителна уговорка. Няма значение на каква възраст сте, защото всички тук сте млади по дух, подходящи, всич­ките до един. Затова ви уверяваме, че тази вечер ще ви бъде предадено много, стига само да пожелаете и да позволите това да се случи. Духът е обзет от чувство на неотложност. Виждате ли, някои от вас повече никога няма да се озоват на подобно място и ако ни позволите да ви посъветваме, дори да се съмнявате в случващото се тук, знайте, че това място е пропито с огромна любов. В тази зала настъпва изцеление. В този момент групата на Крион влиза тук. Разширяваме сферата на любовта, както сме правили и преди, така че да ви обгърне. При­зоваваме водачите, които минават внимателно между редовете, да изпълнят задачата си, да ви прегърнат и да ви кажат: "Вие сте вечни!"

Затова всеки път, когато идваме и заставаме пред събралите се хора, ви казваме нещо, което очаквате да чуете от Крион. От името на архангел Михаил и Крион ви уверяваме, че МНОГО ВИ ОБИЧАМЕ, всеки един от вас. Пак повтаряме, познаваме ви по име. Познаваме договорите ви и тази вечер след присъстващите и чита­телите има такива, които са чакали търпеливо, изпълне­ни с намерението да продължат напред. А на онези от вас, които казват: "Това не може да е така" или "Това не може да се случва", задаваме въпроса: Толкова ли сте доволни от живота си? Толкова доволни, че дори не искате да допуснете възможността ставащото тук да е реално? Тук тече работа, но работата се съпътства от радост. А с радостта настъпва душевен покой. А с ду­шевния покой идва изцелението и дълголетието. Крион често повтаря, че много от вас вършат работата, за която са дошли на Земята, а намерението да седите на столо­вете в тази зала (или да се заинтересувате дотолкова, че да четете тези редове) го доказва! Обичаме ви, всичките!

Да, обичаме ви!

О, скъпи мои, тази вечер ще ви представим една концепция, която носихме в нас, докато не дойдохме и се потопихме отново в тази енергия (има се предвид връщането в Индианаполис), защото сме насред вашия континент и тук енергията е подходяща да ви отправим това послание. Това е наложителна концепция - фокусът на всички наши ченълинги към вас. Тя е върховна исти­на, постулат, Божия реалност, която най-накрая ще ви предадем тази вечер. Това е нещо, което някои от вас знаят, но никога не са успявали да го формулират. Ис­каме да поговорим за интеграцията на човешките същес­тва с Бог.

Време е да ви запознаем с реализацията на тази концепция, възможна само с новата енергия, която го­дина след година става все по-чиста и по-ясна и по-на­ситена с повишаването на вибрацията на седящите тук хора, позволяваща ни да ви предадем тези послания. Разбирате ли сега, че част от ченълинга се създава от енергията на събраните хора? Помислете за това.

Между човешкото същество и Духа протича интег­рация, каквато не е имало досега. Интеграция, каквато сме споделяли само с лечителите - някои от които присъстват тук, в тази зала. Интеграция, която казва: "Отминаха дните, когато Бог правеше всичко вместо вас." Настъпиха дните, когато вие трябва да участвате в процеса както никога досега не ви е било позволено!

Моят партньор обича да разказва следния анекдот: Колко светлинни работници са необходими в новата епоха, за да сменят една крушка в ню ейдж лечебен център? Отговорът е: само един, но крушката трябва да иска да бъде сменена! И така, ние седим пред вас, лечи­телите, и ви казваме, че лежащият на кушетката ще определи хода на лечението! Говорили сме за факта, че независимо от вашите усилия, лежащият на кушетката, а не лечителят, е истинският катализатор на лечението. Независимо каква лечебна техника ползвате, химическа или с полагане на ръцете, дори да е много ефикасна - лежащият на кушетката трябва да изпълни церемонията, да даде разрешение и да заяви намерение за лечението. Това е нещо относително ново. ПАЦИЕНТЪТ ТРЯБВА ДА ИСКА ДА СЕ ПРОМЕНИ! Само че повечето хора не разбират концепцията и се обръщат към лечителя с молба да свърши цялата работа. Този принцип на лече­нието представлява също така основата на живота с висока вибрация в новата епоха!

И така, докато вървите по вашия житейски път с Духа, когото вие наричате Бог, ние искаме да ви дадем едно ново понятие, което предстои да разгледаме. То се нарича "Партньорство с Бог". Думата партньор никога не е била разглеждана в семинарите на Крион в дълбо­чината, в която ще бъде обсъдена тази вечер.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1287 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.118.140.108          Петък          19.04.2024, 05:21