Мирът » Книга 6: Партньорство с Бог
    Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSSНачало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Речник


21:55
01.03.2017
Сряда
50.16.120.143


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Мирът

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Мирът

Друго задължение на партньорството е да създадете мир в живота си, защото не можете да бъдете в този брачен съюз с Бог и да нямате спокойно изражение. "Как се постига това?", ще попитате вие Крион. "Как да бъда спокоен в живота си само защото разбирам, че заслужа­вам да бъда тук?"

Когато разберете, че вашата карма може да бъде изчистена - когато проумеете, че реалността около вас е начертана и сътворена от вас, можете да повярвате, че МИРЪТ също може да се постигне. Бавно, с намерение и общуване, вие можете да започнете да постигате покой дори над най-ужасните неща в живота ви, които са ви тормозили откакто се помните - и сте ги смятали за непобедими! Спокойното изражение е качество на прос­ветления човек. "Каква е ролята на Бог в това?", ще попитате вие. "Какво общо има идеята за партньорство­то със спокойното изражение?" Това е НАШАТА специ­алност, скъпи мои! Това е нашата специалност! Защото в момента, когато се чувствате най-ядосани и ви иде да се разплачете от неудовлетворение, идваме НИЕ като любящ партньор и ви обгръщаме с любящите Божии обятия. И казваме: "Успокой се. Не се страхувай от тези неща, които са важни уроци. Защото в големия план има само любов - най-могъщата сила във Вселената!" Тя е силата, която изцелява тялото ви. Тя е чувството, което може да ви обгърне в този момент, докато ви говоря за Духа. Това е НАШАТА част. Това е частта на спокойното изражение на човека и е достатъчно само да го поискате. Ако не беше вярно, не бих ви го казал. Обещаваме ви да ви обгърнем с любов и да създадем за вас мира, който желаете, когато изявявате намерението за партньорство. Няма по-голям от Божия мир!

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 686 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   50.16.120.143          Сряда          01.03.2017, 21:55