Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



15:37
23.04.2024
Вторник
18.222.69.152


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Отплатата!

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Отплатата!

И накрая, нека ви разкажа за отплатата на този ваш партньор - Божията сила.

НАШИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КАТО ПАРТНЬОРИ: О, скъпи мои, искате ли да знаете коя е истинската "сенза­ция"? Няма по-висша драма от тази, която се разиграва на тази планета сега със светлинните работници в тази Нова епоха. Вие започвате да осъзнавате истинската си същност. Започвате да осъзнавате промените, които сте осъществили. Започвате да разбирате защо сте тук. Ко­гато не сте били тук, всеки един от вас е казвал: "Искам да се върна, защото на Земята настъпи момент, който отдавна очакваме - възможност за удивителна промяна на планетата!" Това е толкова вълнуващо! Истинска сензация! Сега разговаряме за партньорството с Духа (Бог) и това е най-сензационната новина за хората.

Отговорете ми на следния въпрос: Искате ли да имате партньор, който винаги е до вас, независимо какво се случва? О, вие може да се ядосвате. Може да се подхлъзнете в старата енергия и да започнете да се тревожите. Може да се объркате и да започнете да приемате неуместни създания, които изпълват хората със страх. Можете да се съмнявате в себе си колкото си искате. Но когато решите да се върнете, вашият Божествен партньор пак ще ви обича! Вашият партньор казва: "Тук съм! Да опитаме отново. Улови ръката ми." Това е сензационна новина. Нищо подобно не съществува на планетата. Това е притчата за Блудния син, разказана отново.

Отговорете ми: Искате ли да имате партньор, който е толкова влюбен във вас, че никога не ви напуска? Винаги е до вас - независимо какво правите - винаги с отворени обятия и безмерна любов! Какво ще кажете за това! Сензационно! Това ви предлагаме тази вечер - партньорство с Духа, нещо, за което досега не сме гово­рили. Вярно, споменавали сме го индиректно, но чаках­ме ден като този, с точната аудитория от хора, дошли тук с чисто намерение като вашето, за да ви разкажем за тези неща.

Обичаме ви безмерно. Още докато говорим, някои от вас започват да разбират пълния потенциал на живота си. Нещата ще се променят коренно. Това е началото на новата епоха. Освен това ще има непозната досега вулканична дейност, каквато не сте виждали на тази планета, която ще започне съвсем скоро. Това е логично, скъпи мои. Промените започват отвън и преминават навътре. Няма да са неочаквани. Вече сме ви казвали това.

Но как трябва да постъпите вие? С партньор като Духа, вие ще бъдете на подходящото място в точното време - никога не бива да се ТРЕВОЖИТЕ и никога не бива да се СТРАХУВАТЕ от тези планетни промени. Вярно е, че те могат да съдържат някои уроци за вас и може да изгубите някои вещи по пътя, но уроците ще бъдат ясни - и дадени с любов. Ясни и позитивни за вашия процес.

Няма по-голяма любов от тази, в която едно създа­ние се съгласява да дойде като човек на тази планета - обвито в дуализма на вашата същност. Вие не можете да се видите така, както ви виждам аз. Прекрасни, величес­твени, с неописуеми цветове. Това сте вие. Някои от вас Ще си тръгнат оттук, съмнявайки се дори в това - дори, че мястото ви е на тази планета. Но семената ще бъдат посети тази вечер, защото ще дойде време, когато ще можете да използвате тази информация. Други усвояват чутото в момента и разбират напълно смисъла на живо­та си.

Дойдохме тук тази вечер, за да ви кажем тези неща с любов. Докато обливам с любов вас и моя партньор, аз ви казвам, скъпи мои, че няма по-голяма любов от тази. Поканата е отправена и ще продължи да бъде валидна, да станете партньор на Духа. Не чувате за последен път за партньорство с Бог. Защото то е един от новите дарове, които ви се полагат като човек в тази нова епоха. И така, напускаме ви с тази информация и ви приканваме да почувствате любовта на Духа тази вечер - и прегръдките ни - и изключителната сензация на човечеството в тази нова епоха!

Така е.

Крион

Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1274 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.222.69.152          Вторник          23.04.2024, 15:37