Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



21:28
16.04.2024
Вторник
3.15.143.181


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » "Практическият живот в Новата Епоха"

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

"Практическият живот в Новата Епоха"

Ченълинг на живо в Сиатъл

Тези ченълинги на живо са редактирани с допълни­телни думи и мисли, за да дадат яснота и проникнове­нието на писаното слово.

Поздрави, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба. Няма по-хубав звук за Духа от гласовете на събраните хора, защото той гали самата ни същност [след пеенето на групата]. А защо трябва да е така, ще попитате вие? Ще ви разкажем, както сме го правили пред толкова други групи като вашата, че сякаш самото небе посещава това място. И причината е, че тук има святост, която се дължи на хората тук. Ах, скъпи мои, Крион често повтаря това послание, което е практическо и гласи, че извисените същества в тази Вселена са онези, които седят на столовете в тази стая (и четат тези редове сега)! Сигурно ви е трудно да го разберете, но наистина е така. Плътна е преградата между вас и вашия Висш Аз, между истината за дома и биологията, в която живеете и която е направена така в името на вашия урок. Така че, като частици от Бог, всеки един от вас крачи по тази планета с различно ниво на осъзнаване. Ах, ако знаехте това сега. Но истината е следната: Щом събуете обувките си на святото място, Духът ще може да измие нозете ви! Така е, защото любовта, която изпитваме към вас, е голяма и защото тук няма нито един човек, който да няма договор да е тук (или да чете тези думи). Вие сте избрали да дойдете тук. Това е вашето НАМЕРЕНИЕ. Затова ни позволете да измием нозете ви с радостните си сълзи, задето сте дошли тук да изслушате това послание.

Приканваме ви да почувствате ръцете на водачите, които ви прегръщат сега, един по един. Знаем за вашите премеждия; знаем какво сте преживели. Има най-раз­лични нива на урока тук. Някои от слушателите и чита­телите имат договори, които ще ги шокират! Защото договорите са много тежки и те са преживели велики неща. Други от вас, чийто живот е бил по-лек, могат да отпразнуват и зачетат по-тежките уроци.

Всеки един от вас е специален - всеки един с име, което сега признаваме. Сега вие се намирате на прага на една различна парадигма за съществуването на тази планета. И ние искаме да ви разкажем за някои от промените и да ви дадем известна практическа инфор­мация тази вечер.

О, скъпи мои, Вселената е изтъкана от любов и вие сте на прага да започнете да използвате тази сила в пълния й обем. Работата, която вършите сега в тази област, ще предизвика промени, които ще повлияят на такива като Крион. Аз съм на служба при вас и ще измия нозете ви тази вечер. Няма да се изморя да го повтарям. Уроците тази вечер са следните:


Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 946 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.15.143.181          Вторник          16.04.2024, 21:28