Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



16:05
19.04.2024
Петък
3.145.151.141


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Ежедневието

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Ежедневието

Нека първо да поговорим за ежедневието. Някои от вас са разбрали, че вибрирането на различно ниво е необичайно изживяване. Вече сме ви разказвали за някои от качествата, които трябва да търсите, а на практическо ниво на много от вас им е трудно да са стъпили с единия крак в "настоящата" времева рамка на Духа, а с другия в "линейната времева рамка" на човешката природа. Но въпреки това ние ви молим точно за това.

На практическо ниво казваме следното: Понякога разбираме вашето нетърпение. То се поражда от това, че като човек, вашето време е линейно и вие не разбирате сферичната форма на "настоящето". Ще си позволя да го обясня още веднъж за онези, които не са запознати. Преди да поискате да вибрирате на друго ниво - преди да изразите намерението за това - вече е започнала подготовка за него. Сигурно ще попитате как е възможно такова нещо, да предусетим, че ще отправите такава молба. Причината е, че енергийният потенциал е налице - защото нашето време не представлява миналото, нас­тоящето и бъдещето. То съставя "сегашното" - всички времена, взети заедно. Така че, когато го поискате, ние вече сме готови. Приготовленията са направени години преди да отправите молбата си. Това няма нищо общо с предопределението или предсказването на бъдещето. Та­къв е енергийният потенциал на вашия договор, ако сте готови за него чрез вашето намерение.

На някои от вас им омръзва да не знаят какво да правят до последния момент, но нашият съвет е: Всеки път, когато стане така, отпразнувайте го! Защото такава е времевата рамка на Духа. Това е "сегашното", където всичко е съществувало, съществува и съдържа всичко, което притежава потенциала да бъде. Спомнете си това следващия път, когато започнете да се вайкате или тре­вожите за нещо предстоящо. От практическа гледна точка нашият съвет е: "Живейте ден за ден. Заземете се и не възприемайте бъдещето като другите хора. Когато гледате някакъв избор или кръстопът в далечината и не знаете накъде да поемете, вие често се страхувате от събитието. "Наближава!", казвате си. Ние ви уверяваме, че ситуацията вече е била налице и е разрешена. Реше­нието е в ръцете ви. Така че енергията на решението и покоя е налице още преди да сте видели събитието. Не всичко е такова, каквото изглежда във вашите очи.

Вместо да седите и да се тревожите за бъдещето или за предстоящото изпитание, седнете и отпразнувайте факта, че решението вече е постигнато! Обръщаме се към хората с много проблеми, слушате ли? Решението вече е постигнато! В доказателство на това ще дойде ден, когато ще се обърнете назад и ще кажете: "Не беше ли глупаво, че се тревожих толкова много? Защото всичко се подреди както трябва." Още колко пъти трябва да направите това, за да схванете цялостната картина? Очаквайте с трепет деня, когато повече няма да реаги­рате по този начин. Вместо това ще поглеждате назад и ще казвате: "Толкова съм благодарен, че разбирам "се­гашното" и не се притеснявам." Отпразнувайте покоя на "сегашното". Той е дар за вас в новото време. Енергията на тревогата лишава хората от покоя на любовта!

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 794 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.145.151.141          Петък          19.04.2024, 16:05