Вратата на драмата » Книга 6: Партньорство с Бог
    Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSSНачало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)03:17
29.03.2017
Сряда
54.157.226.227


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Вратата на драмата

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Вратата на драмата

Ако отворите врата и оттам излети драма, вероятно това не е стаята, в която трябва да влезете! Драмата е нещо, което хората създават за хората и някои от вас редовно си я създават сами. Стоите в нея и й се наслаж­давате, понеже ви е някак позната.Пристрастяваща е тази човешка драма и някои от вас знаят какво имам предвид.

Слушайте: Когато се озовете на правилното за вас място, то ще бъде пристан на покоя, а не на драмата. Ето още едно качество, което е добре да познавате, когато ви казваме, че нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Ах, скъпи мои, вгледайте се в уроците си. Вие сте свикнали с нормално­то състояние на човешката природа, където силните се напъват да вдигат. Ние сме тук да ви кажем да отхвър­лите това убеждение. Често тъкмо врагът на Бог става пророк. Често тъкмо обезвереният се изцелява и дава надежда на мнозина! Много често невярващият прави така, че променя живота на десетки хиляди хора.

Никога не отхвърляйте дадена възможност само защото ви изглежда бедна отвън. Търсете синхронност­та във всяка една ситуация. Когато при вас дойде човек, за когото не допускате, че може да се промени, обърнете му двойно повече внимание. Точно това е ситуацията, която притежава потенциала за голяма сила. Когато се появят ситуации, на които многократно сте се натъква­ли, но обикновено без прогрес, значи е време да опитате отново. Този път може да е различно. Вие, лечителите, слушате ли? Онези, за които изглежда най-слабо веро­ятно да приемат вибрационната промяна от енергията, която изливате в тях, ще бъдат хората, които ще слязат от кушетката и самите те ще станат лечители! Не пред­полагайте! Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Практическата крачка е следната: Бутайте вратите и ги отваряйте. Не се страхувайте да сглупите, когато предприемате някакво действие. Станете и престанете да чакате Бог да направи нещо за вас. Бъдете партньор и отворете вратите заедно с нас.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 586 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.157.226.227          Сряда          29.03.2017, 03:17