Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



14:11
29.03.2024
Петък
52.23.231.207


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Притча за търсенето на Майк

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Притча за търсенето на Майк

Майк бил просветлен човек. Ходел по сбирки като тази тук и слушал гласа на Духа като вас сега. Майк търсел блаженото си място и казвал: "Готов съм да тръгна! Искам да отида на онова място, където ще бъда най-полезен на човечеството - онова място, където ще намеря покой." Майк бил дърводелец, при това много добър. Грижел се за себе си и медитирал. Той бил духовно същество с висока вибрация и околните го зна­ели. Често работниците се обръщали към него за съвет, когато имали неприятности. Те долавяли мъдростта му. Майк им разказвал в какво вярвал и докосвал сърцата на много хора. Той често им казвал: "Някой ден ще намеря моето блажено място... някой ден."

Майк работел много и пътувал на различни места, очевидно с голяма синхронност. Теглело го в други краищата на страната и той казвал: "Разбирам. Ще оти­да, защото търся моето блажено място." Сменил си професията и станал консултант в една голяма финан­сова компания. Завършил висше образование, защото изпитал призвание да го направи и помислил: "Това може да е моето блажено място. Вратите се отварят сами, а ученето ми се отдава. Разбирам ги тези неща."

И наистина му било приятно, а околните го питали: "Майк, как го постигаш? Изглеждаш толкова спокоен -толкова щастлив в търсенето си." И той отново имал възможност да сподели с тях чувствата си. Казвал им: "Някой ден ще намеря моето блажено място, знам го със сигурност. То е моята страст - причината за идването ми на Земята." Накрая, когато Майк остарял, след като сменил още няколко професии, включително тази на велик лечител, какъвто никога не бил допускал, че може да стане, Майк станал помощник в един старчески дом. Старците го обичали от сърце, защото той бил един от тях, приемал спокойно старостта и не се притеснявал за здравето си, макар да забелязвал как полека отпадал. Накрая той излъчвал силната енергия на пълния покой и те му казвали: "Ти изглеждаш толкова различен. Не се тревожиш от наближаващата смърт." Затова той споде­лил с тях убежденията си. Стараел се да внесе мир и покой в душите им и старците го обичали. Какво било единственото му разочарование? Той споделил: "Дово­лен съм от живота си, но ми се иска да бях намерил блаженото си място. Толкова усърдно го търсих."

Накрая Майк умрял и изживял всички вълнуващи неща. които ви очакват при преминаването през Залата на почестите, докато празнувате с другите и си припомняте кои сте. Той се почувствал упълномощен като всеки един от вас, когато видял цветовете на Меркаба и пос­тепенно си спомнил всичко, включително истинското си име.

И тогава видял един ангел, който много приличал на него. И ангелът казал: "О, Майк, ти води велик живот на Земята и ние много те уважаваме за това. Искаме да ти покажем нещо. Искаме да те заведем на едно тържес­твено пътуване, където никой няма да те вижда, но ти ще ги виждаш.Това е тържество, което трябва да видиш и което засяга хората на Земята, някои от които са живи сега, а други са в духовен облик. Тържеството се отли­чава с най-високите вибрации на много хора."

Майк бил съпроводен до стая, където видял създа­ния, които познавал, макар да не можел да разговаря с тях, тъй като му се представяли като видение. Там видял своите колеги дърводелци и техните деца. Разговорите му с тях, проведени преди много години, били запалили в тях искрата на любознателността. Те проявявали ин­терес към просветлението и мястото си на планетата. Майк видял промените в тях, които били повлияли на много други хора. И тъй като те били повлияли на други хора, техните неродени деца и много други хора също щели да станат водачи и лечители на Земята. Майк видял също така няколко по-млади колеги от финансовата компания, които бил съветвал по духовни въпроси. Ви­дял, че вече били просветлени същества, сияещи в бяло! Били се променили!

Майк осъзнал, че докато бил на Земята, той се грижел само за себе си и за собствената си духовност, но тези хора били откликнали и той видял силата около живота им. Видял синхронността на семействата им и техния потенциал, защото винаги бил готов да разговаря с тях, когато те изявявали НАМЕРЕНИЕТО да го попи­тат.

Майк видял също така хората от времето, когато бил лечител. Видял онези, които били слезли от кушетката, най-упоритите случаи... които не се излекували. Защо били тук? Въпреки че той нямал представа, много от тях накрая разбрали и дали позволение за собственото си изцеление. Те на свой ред повлияли на други, които повлияли на трети.

Той видял и хората от старческия дом - умиращите - онези, с които бил разговарял много пъти, когато търсели от него отговори за живота. И видял техния душевен покой в прехода към отвъдното и благодар­ността им, че най-накрая са схванали смисъла на бити­ето си, който ги дарявал с мисия и любов. Разбирали, че са заслужили да бъдат тук - и преминавали в отвъдното с мъдрост и тихо достойнство.

Ангелът го погледнал и казал: "Майк, ти никога не го осъзна, но в живота ти имаше осемнайсет блажени места! Ти ги осъществи всичките, преминавайки от едно към друго в точния момент, зачитайки синхронността и поддържайки енергията, където и да отидеше. Ти се срещна с хората, с които имаше договор да се срещнеш, и докато беше на всяко блажено място, пръскаше свет­лина в семейството. И докато беше на всяко блажено място, предаваше твоята духовна страст на семейството. Страстта не беше към онова, което правеше като човек; а към онова, което правеше като частица от Бог!" Майк разбрал всичко. Наистина бил намерил блаженото си място - осемнайсет пъти! Бил повлиял едва на няколко човека, а те били повлияли на много повече. Животът му бил значим! Оставяме го да съзерцава множеството просветлени хора, които станали такива благодарение на възможността да се докоснат до живота на Майк, докато той пътувал, откликвайки на синхронността на Духа, който го водел в неговото партньорство с Бог.

Знам, че смисълът на тази история няма да ви убегне. Някои от вас търсят блаженото си място, а вече са на него! Потърсете къде е вашата страст. Къде е? Къде е, наистина? Често онова, което погрешно вземате за човешка страст, е духовна страст. Озарявате ли с вашата светлина дадено място за малко? Ако е така значи сте попаднали на точното място. Вие влияете на околните с вашата светлина. Не е ли време да престанете да се чудите къде е блаженото ви място и да започнете да празнувате мястото, където сте ВИЕ? Защото това ще промени живота ви и ще ви донесе мир. Тогава някои от нещата, за които толкова сте се чудили, ще започнат да си идват на мястото. Недейте постоянно да се взирате в бъдещето, търсейки реализация, защото бъдещето озна­чава да се погрижите за сегашното. То е тук. Вие сте в него!

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 834 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   52.23.231.207          Петък          29.03.2024, 14:11