Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



07:45
19.04.2024
Петък
3.144.250.169


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Запознайте се с Крион - Ченълингът на Крион

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Запознайте се с Крион - Ченълингът на Крион

Писанията започват...

От автора...

Възможно е следващите няколко страници да съ­държат някои от най-просветляващите прозрения за механизма на явленията от едно създание, което поз­навам като "Крион". Като канал и писател аз имах необикновената привилегия да изложа посланията на Крион върху хартия. Познавах Крион от известно време и общо взето не му обръщах внимание. Бяха необходими двама психични гадатели, които не се познаваха помежду си, в период от 3 години, за да произнесе гласно името си на сеанс и да заяви своята значимост, и едва тогава... седнах послушно пред пи­шещата машина и започнах да транскрибирам посла­нията на Крион към всички нас.

Крион незабавно ни даде един изключително благ поглед към въпрос от първостепенна важност: темата за Исус Христос, кой всъщност е той, и добро резюме на метафизичната система от вярвания (Глава 6 в тази книга). Крион дори ни даде нови тълкувания на Све­тото Писание... и аз едва не пропуснах да ги запиша, толкова бях стреснат от смелостта! (Освен това се страхувах, че всеки момент може да ме порази гръмотевица, очевидно под влияние на господстващата кул­тура.) Чрез тези писания Крион говори направо на хората от западния свят и изглежда прави паралели с онова, което ни се случва точно сега.

Крион постоянно ми повтаря да запазя спокойс­твие и да записвам, да не се оплаквам от предадено­то... и да не се тревожа за това какво ще кажат другите. Той непрекъснато ми напомня, че съм обвързан с договор да го правя и че двамата сме имали обща служба и в миналото. Естествено, аз нямам пряко познание за онова, за което говори, тъй като съм част от Земята и съм настроен крайно скептично към всич­ко, докато не ми дойде до главата достатъчно пъти... както казва Крион. Повярвайте ми, това преживяване е страшно необичайно за мен. Аз съм бизнесмен, чийто единствен предавател през последните 48 годи­ни беше телевизорът... и сега това! Има нещо неотлож­но, нещо сериозно и същевременно много обичливо, от това висше създание отвъд воала (както се изразява Крион).

Този текст е предназначен за по-метафизично настроените от вас. Крион иска да говори за другата страна на воала и за това кой е той, защо е тук, и малко за онова, което ни предстои на Земята. Той не обича да определят пола му (както направих аз в това изре­чение), но аз отказвам да наричам създанието "то", а понятието "негоя" (него/нея) също не би свършило работа. Затова го наричам "него", когато синтаксисът налага задължително употребата на местоимение. Крион има една повтаряща се тема и аз постоянно получавам съобщението, че тя е изключително важна: "ЛЮБОВТА е най-могъщата сила в цялата Вселена.

Тя е спойката, която ще свърже вярванията ни, вместо доктрината, която свързва останалите системи. Ние все още не познаваме силата на любовта и не я изпол­зваме правилно." Смятам, че в хода на този текст следващите глави ще ни покажат какво трябва да направим, за да разрешим този проблем.

Ако не сте запознати с метафизичната система от вярвания, предлагам ви да прочетете повече за нея в Глава 6 на настоящата книга (Исус Христос - кой беше всъщност той); в противен случай онова, което следва, може да ви прозвучи наистина странно! Онези от вас, които имат известни познания за Универсал­ната система от вярвания, ще се чувстват в познати води със следващите послания.

Крион иска от мен да пиша за обикновения човек, а не за онзи, който от години е част от движението на "Новата Епоха". Той ме предупреди още в самото начало да поддържам процеса разбираем и директен и ми е дал подходящите методи за това. Хората, които отдавна са част от движението Ню Ейдж, няма да имат никакви затруднения с тези послания, но Крион ми казва, че е възможно новите тълкувания да породят известно съпротивление от страна на старото поколе­ние. Изглежда, че навлизаме в епоха, в която инфор­мацията ще бъде много по-ясна. В миналото голямо количество информация се отличаваше с необходи­мия тласък, но с погрешни факти, и сега ние ще премахнем този проблем.

Тази книга за пръв път представя Крион, който излиза напред и заговаря от първо лице. В цялата книга аз записвам послания така, както идват, със съвсем малко корекции. Бях ясно инструктиран да постъпя точно така, да не обръщам внимание на гра­матиката, а да следя непосредственото общуване... резултатът е един малко накъсан стил, но вие ще го прочетете със същата "неподправена" спонтанност, с която беше написан.

Затова и аз, и вие, ще видим за пръв път онова, което следва... аз като писател, а вие като читатели. След повечето глави има бележки на автора и след всяка ще намерите коментари, написани преди дейс­твителните послания на Крион.

...А сега, запознайте се с Крион.

Лий Каръл
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 3918 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 4.7/6
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.144.250.169          Петък          19.04.2024, 07:45