Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



21:22
28.03.2024
Четвъртък
44.203.219.117


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » "Мир и власт в Новата Епоха"

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

"Мир и власт в Новата Епоха"

Ченълинг на живо от Аделаида, Австралия

Тези ченълинги на живо са редактирани с допълни­телни думи и мисли, за да дадат яснота и проникновение на писаното слово.

От писателя...

Този ченълинг се откроява на фона на останалите послания в книгата. В известен смисъл той прилича на получения месец по-рано в Брекънридж, Колорадо, но на този сеанс записващите устройства се повредиха и аз не можах да го транскрибирам. Енергията в Брекънридж беше величествена - и остави мнозина да медитират на столовете дълго след края на ченълинга, опитвайки се да задържат колкото могат по-дълго блажената енергия, която бяха почувствали. Много хора плакаха. Съжалявах, че пропуснах възможността да транскрибирам послани­ето, но като много други събития, които изглеждат не­гативни в момента, причината се изясни по-късно - един месец по-късно в Австралия.

Досега сте прочели много послания в тази книга. Сигурно знаете, че Крион често ни разказва за почестите, които сме си заслужили. Дори в това отношение срещата в Аделаида, на южния бряг на Австралия, беше много впечатляваща. Крион поздрави събралите се за тяхната работа и ми даде нов критерий за това колко ни уважава Духът! Докато четете първата част на ченълинга, сигур­но ще добиете представа колко важна беше тази група и нейното място на Земята. Очевидно тази група от 230 човека имаше много силно НАМЕРЕНИЕ за вечерта: да бъде на точното място в точното време. От получените след това писма и разкази се уверих, че е било точно така.

Поздрави, скъпи мои. Аз съм Крион от магнитната служба. Няма по-прекрасен звук от човешката песен [непосредствено след призоваването]. Тази вечер е по­четна и аз чакам отдавна да ви го съобщя. На някои от вас ще им трябва време, докато свикнат с гласа на моя партньор, който представлява Духа, и ние ви уверяваме, че го правим с най-голяма любов. Някои от вас ще познаят тази енергия, тъй като ние познаваме всеки един от вас. Тази вечер ни придружават същества, които минават между редовете и столовете, за да седнат сред вас и да ви прегърнат, и да ви обичат. Позволете на тази любов да ви обгърне. Позволете си да почувствате тези същества, които идват да ви почетат. Поздравявам всеки един от вас. Поздравявам онези, които са чакали тази енергия. Поздравявам намерението на неколцината от вас, които си казват в момента: "Да, аз познавам тази енергия и искам да съм всичко онова, за което съм дошъл тук." Поздравявам помощниците и поздравявам изобретателите, като казвам: "Ние сме в течение на работата ви!" О, скъпи мои, продължавайте. Благосло­вени сте за пътя, който сте извървели, за да стигнете тук.

Поздрави, мънички. Тази вечер тук има две деца. Няма да казвам повече. [В аудиторията имаше само едно дете. По-късно разбрахме, че една жена е била бремен­на.] Казваме ви нещо, което повтаряме на всяко подобно събиране: Енергията тук е огромна, скъпи мои. Енерги­ята тук е узряла да бъде открита. Енергията тук се извисява и нараства и ние ви казваме следното: Толкова много ви уважаваме! Нямате представа колко ви почи­таме. Метафорично ви молим да си събуете обувките. Защото пак ще ви кажем, че сме готови да измием нозете ви с нашите радостни сълзи, понеже позволявате това да се случи - общуването между Духа и човечеството. Как­ва сила! Какво постижение! Защото то не е размисъл за Крион или контактьора. А размисъл за ВАШЕТО пъту­ване, за да се озовете на този стол. Познавам всеки един от вас. Ако искате вярвайте, но в тази стая няма човек, който да не е минавал през Залата на почестите, където е бил удостоен с цвят за съществуването си като човек на тази планета. Тук няма новаци!

Всички вие сте имали много животи тук, дори онези, които се съмняват, че е възможно да чуват гласа на Духа. Дори онези, които ще си тръгнат привидно непроменени тази вечер, са включени в групата на съществата, които вече са били тук. Всички вие сте чакали ред да дойдете тук по това време. Чакали сте и сте казвали: "Искам да бъда част от планетата, когато настъпи часът на исти­ната. Искам да бъда част от вълнението на големите промени. Искам да бъда там и да бъда един от хората, които ще поемат силата - сила, каквато не сте виждали, откакто сте били в храмовете на Лемурия." И много от вас успяха! Това изненадва ли ви? Да, вие имате прек­расно и велико родословие на тази планета, затова каз­вам, че тази вечер тук има голяма мъдрост. Обръщам се към онези, които са напълно наясно защо са тук. Така е, и сега се обръщам към онези, които тъкмо откриват истинската си същност. Но повечето от вас са съвсем наясно с отговорността, която носите за планетата.

Не е възможно да ви опиша голямата любов, която протича между нас, ако сами не я усещате. Пак ви казвам, че ви познавам лично. И знам кои сте в най-добрия любящ смисъл, защото вече съм виждал цветовете ви. Те сияят и са много красиви. Великолепно-величествени може би не е най-точната дума, но разкрива достатъчно - невероятно величествени и великолепни. Великолеп­но-величествени - ето, получи се нова дума. Ако можех­те да видите това, което аз виждам, щяхте да забележите, че стаята вибрира с енергия, която все още не е напълно осъзната.

Аз ви нося указанията в тази последна сесия от трите практически инструкции [това е третият град от турнето в Австралия], които веднъж вече бяха пред­ставени на над 3000 метра надморска височина на едно място неотдавна и на друг континент [става въпрос за Брекънридж, Колорадо], където блокирахме записващо­то устройство, така че моят партньор да транскрибира ТОВА послание вместо тогавашното. Тазвечерната енергия е много подходяща - енергия на любовта. Тук има толкова голяма мъдрост! Благодарим на онези от присъстващите, които разбират какво става, защото до­ри да изпуснете изречените думи, протича предаване на енергия - към вас тече свещена геометрия. [Крион гово­ри за геометрията като част от предаването на духовна енергия.] Тя ще промени живота на някои от вас, тъй като сте я допуснали и сте й позволили да протече - което се случва в момента - в същия този момент! Вие сте започ­нали процеса много преди хората на другите срещи. Още преди да започне лекцията тук, има хора, които разбират напълно какво става.

За Бог няма по-голям дар от човека, който жертва съществуването си във висшите измерения - идвайки на Земята, където неговата Божественост е скрита, за да върви по твърдта на планетата в урок! Няма по-голям дар! Крион никога не е бил човек, както знаете. И така е правилно, защото ми позволява да седя в краката ви и да почитам вашата същност. Позволява ми да се удивявам какво сте преживели и какво сте решили да пре­живеете сами. Позволява ми да оценя отговорността, която носите за планетата, дава ми възможност да ви обичам безмерно и да ви говоря чрез различни медиуми, един от които е Лий. Не се учудвайте, ако има други контактьори с други имена, които да предават същите тези послания. Вие правите промяна в цялата вселена, скъпи мои, с присъствието си в тази стая. Величествени? Сензация? Да, точно така! И ние ви поздравяваме мно­гократно. Тази вечер се засяват семена, дори сред онези, които не желаят да приемат, че може да бъде така. Тези семена могат да повлияят на онези, които ще си тръгнат оттук невярващи, и на онова, което те ще направят с живота си. Ще дойде време, когато някои от невярващи­те ще изпитат нужда от тази информация и тя ще ги очаква като подарък, за да продължат напред с нея и да преодолеят страха, който ще изпитват поради нещата, които ще ви се случат впоследствие.

И така, тазвечерното послание е за мира. Не за мира на планетата - нещо по-добро. Може би се питате: "Какво по-добро може да има от мира на планетата?" А ние ви казваме, че истинският мир за планетата е мирът на човешкото сърце. Когато човешкото сърце се проме­ни и започне да вибрира на ново ниво, мирът на плане­тата ще настъпи от само себе си. Защото, виждате ли, човешките същества създават мира на планетата, когато съзнанието им се променя - когато човешкото сърце и душа започнат да получават даровете, а перспективата се осъзнае. Тази вечер някой попита: "Как мога да имам търпимост към нетърпимото? Мир, където мир няма. Ако съм тактичен и не правя нищо за нетърпимите неща, които виждам, това не означава ли, че им позволявам да съществуват?" А ние казваме, не. Не! Защото да знаеш истината и да имаш Божията перспектива и мъдрост ви позволява да погледнете старата енергия, без да я съди­те, докато наблюдавате случващите се неща. Може да се натъжите или разтревожите, докато наблюдавате хора, преживяващи трудни моменти, когато разбирате колко би било лесно да продължат напред. Говорим за търпи­мостта към нетърпимото, което означава да бъдеш в мир с живота. А чрез вашия мир с живота вие постигате нещо забележително. С вашето мълчание към нетърпи­мото, вие запалвате светлината в тъмната стая и се изправяте там с вашия мир. О, скъпи мои, нищо не може да се сравнява с тази светлина. Колко от вас са се озовавали на място, където има и други човешки същес­тва, които се обръщат след вас, докато прекосявате стаята? Питате ли се защо става така? Защото интуитив­но, на клетъчно ниво, другите хора знаят кои сте вие! Защото някои от вас вибрират на ниво, което крещи на клетките на другите хора, че вие сте елитен човек - който е предприел вибрационната крачка, може би с движено от страх намерение. Страх, защото е крачка в неизвест­ността. Уважаваме ви за това!

Искаме да поговорим за мира тази вечер. Практи­ческия мир. Ще ви дадем единайсетте свойства - шест или седем от тях са свързани с вашата вибрация, докато другите ще са в духовната вибрация. Единственото ни желание тази вечер, преди моят партньор да си тръгне от тази континент [Австралия], е всеки един от вас в тази стая да си тръгне оттук, чувствайки се умиротворен. Умиротворен не само с живота си, но и със земята и всички привидно негативни неща, които се случват около вас - но които са уместни, защото ВИЕ сте ги планирали. Духът е в постоянното Сега и затова отново ще се спрем на тази концепция, преди да започнем урока. Вие сте в линейната времева рамка, скъпи мои, която е създадена специално за ВАС. Човек не може да добие представа за сегашното като човек в старата енергия, защото се прев­ръща в минало и дори бъдещето се превръща в минало и вие никога не попадате там, където се намира Духът. Времевата рамка на сегашното прилича на кръг около вашата, където са известни всички минали неща, а потен­циалът за бъдещето се осъзнава и е известен.

Някои от вас носят проблеми, тревоги и притесне­ния тази вечер. Какво ще направите за едно или друго? Какво ще се случи с тялото ви? Ами лечението, за което отправихте молба? Ами процесите, които се опитвате да развиете за лечението? Ами работата ви? Ами изобили­ето ви? А след това? Ами връзките и семейството ви? О, скъпи мои, сегашното е перспективата на Духа, която е непонятна за вас. То е естественото състояние за всич­ки вас (когато не сте тук) и в сегашното има дарове с величествени решения. Всички ваши изпитания и проблеми са там, както и планираните от вас решения - макар да се крият и да не знаете какви са. Те вече са решени! Те са в сегашното.

Към онези, които имат перспективата на мъдростта и знаят това, вие вибрирате на по-високо ниво и можете да стъпите с единия крак в сегашното, а с другия в линейното време и да се чувствате добре. Оттам произ­тича мирът, защото вие осъзнавате, че има перспектива и решенията вече ви очакват. Духът ви поднася извине­ния за факта, че решенията често настъпват сякаш в последната минута [смях]. Но, скъпи мои, ако вникнете в нашите думи, ще разберете защо е така. Защото сегаш­ното е СЕГА! Проблемите, които искате да решите, не могат да бъдат решени, докато не отидете в сегашното и едва тогава се разрешават. Много често моментът на това объркващо свойство настъпва заедно с решението на проблема, което се намира в края на изпитанието. Там е решението. Вече сме казвали на други групи, че хората често виждат задаващия се кръстопът и не знаят какво да направят. Необходимото решение се мержелее в да­лечината и какво правят те? Някои решават да седнат и да се тревожат за проблема. Онези с перспектива за сегашното обаче казват: "Не можем да измислим реше­ние в момента, но то ще се появи само по-късно." Това противоречи на човешката природа, защото неутрализира предварителното планиране.

Скъпи мои, благословен е човекът, който има перс­пективата да знае, че решението на проблема е на кръс­топътя. И храбро и хладнокръвно върви към него и се оглежда за табела за посоката - която по-рано не се е виждала, но се появява, когато стигне там. Тази табелка гласи: "Завий надясно или завий наляво." Тя се намира в центъра на кръстопътя и често се вижда едва когато стигнете там. Това е сегашното. Това е почетното място. И ще остане такова, докато сте живи. Така действа Духът. Помните ли?

Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 730 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.203.219.117          Четвъртък          28.03.2024, 21:22