Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



04:13
18.04.2024
Четвъртък
13.58.82.79


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Смъртта

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Смъртта

Шестата особеност е могъща. Спокойствие в лицето на смъртта. Смъртта буди два вида тревога в хората, но и двата представляват немощни призраци на страха, създадени от вас и за вас, така че да превъзмогнете страха, ако решите. Първият вид е към собствената ви смърт. На хората, които се безпокоят от това, казваме, особено онези, които вибрират на по-високо ниво: Смъртта ще настъпи в точното време, в момент, който самите вие сте избрали. Запомнете това: ВИЕ СТЕ ВЕЧ­НИ! ВИЕ сте вечно създание, прехвърлящо енергията си от един вид битие в друго. Вечни сте, всеки един от вас! Онова, което се случва в момента на смъртта, както вече сме обяснявали, е велико и славно събитие. След извес­тен период на приспособяване ще се срещнем в онази величествена зала, където ще получите вашия почетен цвят. Мнозина там ще ви кажат: "Обичам те." Нямате представа колко примамливо е всичко зад воала, тъкмо затова го пазим скрито. Затова е обвито в толкова много страх.

Скъпи мои, ние искаме да останете! Чака ви толкова много работа. Вие сте стожери и образът, който поддър­жате дори когато седите на този стол, е величествен, в тази област в тази част от планетата [Аделаида]. Затова ви молим да останете, а също и да се излекувате, за да живеете дълго, защото ВИЕ СТЕ НЕОБХОДИМИ ТУК. Тук има хора, които наскоро са загубили любим човек и сега искам да се обърна към тях. Някои от присъстващите (и читателите) продължават да страдат и скърбят заради смъртта на тези хора. Нека ви разкажа за това... искам да ви кажа истината. Няма по-голяма болка от тази на човешкото сърце за смъртта на любим човек. А за някои от вас това преживяване остава болез­нено за цял живот, тъй като нямате представа от перс­пективата! Макар да е трудно разбираемо, смъртта на любим човек е дар - дори смъртта на дете! Какъв е този дар? Какъв дар може да бъде смъртта на дете? Ще ви обясня, скъпи мои. ВИЕ сте отговорни в живота за всичко, което ви се случва, дори за някои от най-лошите неща, които можете да си представите, дадени ви с любов. Дарът е следният: Когато загубите някой на тази планета, е нормално да скърбите - да го помните - да отпразнувате живота му, но смъртта ви се дава като уместен дар, така че да можете да ПРОДЪЛЖИТЕ НАП­РЕД. Понякога този дар е чувство, така че да бъдете завлечени на дъното на вашите чувства и да благодарите на Бог, че сте живи. Само в това състояние ще намерите просветление! Само в това състояние ще бъдете възпри­емчиви! Само в това състояние ще бъдете потенциално готови за промените в хода на живота. Какъв дар! Дар, изпълнен със скръб, но истински дар, при това за цял живот.

Смъртта на всеки един човек носи някакъв дар. Държа да ви кажа, че някои наскоро умрели са тук тази вечер, вървят между редовете, прегръщат ви и казват: "Ние сме вечни. Всички ние. Вие също! Ние току-що умряхме. Получихте ли нашия дар?" Те са тук и съзнанието и енергията на живота им също е тук. Не са си отишли. Настъпил е просто енергиен обмен, това е всич­ко.

Ах, скъпи мои, само да можехме да ви обясним тази истина! Колко от вас са загубили любими хора, но пом­нят как те се връщат живи и ярки в сънищата им през първите една-две седмици - а вие сте омаловажавали сънищата като някаква психическа аномалия на скръб­та? Не е било аномалия, а съвсем реално преживяване! И посланията им са били реални, наситени с любов, молейки ви да приемете този дар и да продължите напред. Те са искали от вас да опаковате тази част от живота, да я запечатате с любов и да я вдигнете на полицата, за да продължите напред. Единствената тра­гедия в смъртта, скъпи мои, е за онези, които остават наранени за цял живот, потънали в скръб. Вие не видяхте дара. Пропуснахте го и това означава, че тяхната смърт е била напразна! Това ли искате за себе си и за вашия договор? Не е ли крайно време да приемете този дар? Вникнете в същността му! Погледнете го в упор и бла­годарете на преминалите в отвъдното за тяхното участие в него. Време е да изпълните вашата част. Използвайте опита, нежността и откровеността в собственото ви тър­сене на истината. Това е смисълът на смъртта на тези същества. Време е да усвоите мира в това отношение и да продължите напред по собствения ви път.

Остават още пет особености, които са духовни. Те са практически, но духовни, и са свързани с мира като останалите.

Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1194 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   13.58.82.79          Четвъртък          18.04.2024, 04:13