Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



12:19
20.04.2024
Събота
52.14.221.113


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Лечението в Новата Епоха

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Лечението в Новата Епоха


От години се приемат послания, според които краят наближава. Остават 6 години до новото хилядоле­тие. Досега пясъците на един много важен регион от вашата планета бяха обагрени с кръв. Ако отидете там сега, ще откриете две страни, които вместо да проливат кръв обменят информация за водоизточ­ниците си, планират да построят общи язовири, отварят свои посолства. Забелязахте ли?


"ЛЕЧЕНИЕТО В НОВАТА ЕНЕРГИЯ"

ЧЕНЪЛИНГ НА ЖИВО ЛАГУНА ХИЛС, КАЛИФОРНИЯ

Към този ченълинг на живо са добавени някои думи и разсъждения в името на яснотата и разбираемостта на предаденото.

От писателя.,.

"Спрете печатарските преси! Задръжте всичко!", представях си как крещя на някого. Само че аз съм човекът, който пише всяка една дума, странира страни­ците, чертае графиките и отнася всичко в печатницата. Така че сигурно съм викал на себе си (ама че досада, като се замислиш).

И така, книгата беше почти изпечена, образно каза­но, готова за последна редакция и отпечатване, когато Крион проведе един семинар в Лагуна Хилс, Калифор­ния. Може би понеже семинарът беше близо до дома или понеже харесвахме книжарницата "Пробуждане", където провеждахме семинара (чудесна книжарница), аз не очаквах никакви изненади от този ченълинг. Грешах.

Само преди няколко дни нашият добър приятел и лечител от световна величина Джо Гонзалес беше почи­нал кротко в съня си. Някои от неговите приятели и роднини присъстваха на семинара и когато стигнахме до самия ченълинг, той беше много разтърсващ. Струва ми се, че Джо и Крион се бяха събрали, за да ни дадат това прекрасно послание за лечението! Джо ще липсва на много хора. Посвещавам тази глава на него, по молба на Крион. Тя сякаш е написана специално за него и любов­та, която раздаваше на толкова много хора... толкова често.

Поздрави! Аз съм Крион от магнитната служба. Както в много предишни ченълинги, сега приканваме онези, които могат да виждат, които са чувствителни и които знаят как изглеждат аурите и умеят да виждат други същества, да потвърдят валидността на работата на моя партньор. Ще го обградя с моя цвят и няма да остане съмнение, че тази вечер ви е посетил Духът. Да, почувствайте го, защото това е ваше право. В този мо­мент можете да се изцелите за миг, защото тъкмо затова сте тук. Тази вечер откликваме на съзнанието на тази стая и на всички присъстващи скъпи създания, дошли с мисия в този живот. Мисията да изцеляват всяко човеш­ко същество, което застава пред тях! Това е много зна­чима мисия и изисква невероятна отдаденост. Кармичното наследство не е случайно, защото ние знаем, че който чува този глас, е предвестник на лечителите на тази планета.

И така, тази вечер идваме да ви говорим за лечителството и междувременно ще отговорим на седем въпро­са от тази група. Въпросите са:

1. Как да разбера, че съм предопределен за лечител?

2. Какви са механизмите на лечението при различните хора? Какво става всъщност?

3. По какъв начин пациентът може да съдейства на моите усилия като лечител, за да се излекува?

4. Какво определя успеха на лечителя? Отговорът на този въпрос сигурно ще ви изненада.

5. Наистина ли трябва да съм самотник, за да бъда лечител? (Смях)

6. Крион, как да разбера, че съм на моя път?

7. Каква е тайната на силния лечител?

Сега ще се върнем и ще отговорим на тези седем въпроса в реда, в който бяха зададени. Не се тревожи, партньоре; няма да се объркам. (Забележка на писателя: Крион знае, че никак не обичам "пазарски списъци" на въпросите, тъй като се мъча да ги следя, вместо да се отдам на Духа по време на ченълинга. Шегата тук е, че той изброи седемте въпроса заради собственото ми спокойствие. Искаше да се отпусна и да се убедя, че е излишно да се тревожа за точното спазване на последо­вателността. Което е смешно в ретроспекция.)

Преди да отговорим на тези въпроси, трябва да ви разкажем за новата енергия и лечението. Вече сме об­съждали какво става на вашата планета - промяната на съзнанието, новите дарове, онова, което наричате импланта, дара на очистването на кармата. Но има дарове, които са специално за помощниците и лечителите и които ще ви изумят. Преди да ги изброим, нека кажем, че в основата на всичко, което се случва в новата енергия около лечението, лежи симбиозата на науките. Защото в старата енергия лечителите обикновено бяха разделени на много групи и бяха тясно специализирани. Така че човекът обикновено се обучаваше в една определена наука и практикуваше един определен вид лечение. Това сега започва да се променя и някои от вас знаят за какво говоря.

Ще ви дам един пример, като за целта ще разгледаме работата на специалиста по акупунктура. Спираме се на тази наука, понеже има дълбока традиция и е много древна. В миналото се преподаваше от един прекрасен учител, така че между старата и новата енергия е хвърлен мост. Госпожице или господине специалист по акупунктура, сега се обръщам към теб: представи си, че стоиш над твоя пациент и въртиш иглите. (Между другото, съзнаваш ли, че практикуваш магнитна терапия? Защото въртенето на иглите поражда електричество, а тъкмо това е целта на акупунктурата.) Ще ти задам един въпрос и ще те разбера, ако направиш физиономия: хрумвало ли ти е някога да използваш разноцветни игли? Хрумвало ли ви е да ги подбирате според цветовете на чакрите? Познавате ли целебния потенциал на цветовете? Знаете ли колко се усилва енергията на вашите действия, ако ги оцветите? Но тук трябва да отправя едно предупрежде­ние. Иглите трябва да са оцветени изцяло и отвътре, а не само на повърхността. Цветовете променят всичко! И когато подходите към 24-те меридиана, помислете кои са най-подходящите цветове и ако не знаете, консулти­райте се с някой запознат с техните свойства! Това е симбиоза. Ще съберете ли смелост да попитате?

Кажи ми, господине или госпожице специалист, какви ухания усеща пациентът ти, докато работиш? Дали древните благовония, които са ти казали да палиш, са истински? Може би е време да промениш това. Разговарял ли си с лечителите, които познават свойствата на ароматите? Какво усеща легналият пред теб пациент? Дали е дошъл заради болки в гърба? Може би някой орган не функционира правилно? Знаеш ли, че на всяко оплакване съответства определен цвят? Знаеш ли, че на душевното състояние, в което искаш да бъде, докато работиш върху гърба му, съответства определен аро­мат?

Нека те попитам нещо, Какво чува пациентът, дока­то работиш над него? Дали чува чисти тонове, които съответстват на цветовете и ароматите? Какво вижда наоколо, когато отваря очи? Дали светлините, които ти искаш, и цветовете, които ти искаш? Молим те да об­мислиш всичко, а причината е следната: ти не би се обучавал при майсторите и не би вършил тази работа, ако не искаше пълно и цялостно изцеление на човека пред теб. Ако вземеш присърце някои от тези предложе­ния за новата енергия и ги обмислиш сериозно, можеш да увеличиш трикратно лечителската си сила. Струва ли си? Провери сам. Не приемай на доверие думите на Крион. Опитай! Новото е симбиоза на науките и ние ви молим да разберете, че можете да усъвършенствате значително работата си.

Лечението има пет нови атрибута. Не се притесня­вай, партньоре, няма да ги объркам. (Ето че Крион пак ме взима на подбив. Направил е списък на пет неща вътре в списъка на другите седем, с които още не се е захванал!)


Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 1394 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   52.14.221.113          Събота          20.04.2024, 12:19