Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



00:54
17.04.2024
Сряда
3.143.168.172


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Какво съм аз?

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Какво съм аз?

Аз съм от магнитната служба. За вас това означа­ва две неща, и ще започна от второто: службата. Моето същество е посветено на служенето. Никога не съм бил човек или каквото и да било друго, освен Крион. Цялото ми предназначение е да служа по оп­ределен начин на "училищата" по цялата Вселена, където има същества като вас. Има голям брой учи­лища на различни нива, някои по-нисши, а други по-висши от вашето собствено.

Има най-различни видове същества, но броят ви­наги е един и същ. Ние сме константа и винаги отра­зяваме цялото. Вие сте много важна част от цялото и сте много специални. Вие сте избрани да бъдете онези, които ще изнесат честотата на цялото на по-високо ниво. Този процес е изключително интересен и изис­ква жертвоготовност и работа. Когато сте от моята страна на воала, много неща, които сега нямат ника­къв смисъл за вас, стават логични и ясни. Но процесът на живеенето, умирането, работенето и опознаването на уроците на човечеството е стъпало към крайната цел на цялото ни съществуване, а вашият настоящ процес е най-вълнуващият от всички. Ще ви го обясня по-нататък.

Тези като мен, които служат, са избрали да рабо­тят за останалите от вас. Ние, които служим, сме много повече от вас, които се обучавате, като същес­твуват много, много видове служене. Има същества, пряко зачислени към всеки един от вас. Тези същества се отдръпват, когато достигате различните нива. Някои никога не се отдръпват и вие разполагате с тях през целия си живот. Всички те са предназначени да ви служат директно.

Това, което прави нещата още по-сложни за вас, но съвсем логични и прости от моя гледна точка, е фактът, че вашата планета е дом за няколко училища едновременно, освен вашето собствено, за които вие изобщо нямате представа. Тоест, има други същества, които взаимодействат с вас по странен начин, който се превръща в тяхното собствено училище! Вие сте техният изпит! Някои от останалите биологични видо­ве, които наблюдавате на Земята, всъщност също са същества, но вие ги възприемате като низш интелект. Около вас има и етерни същества, които преминават през собствените си уроци, и вие ги възприемате като призраци или привидения, без да ги бъркате с приви­денията, които са зачислени на служба към вас.

Всички ние, които сме в служене, поздравяваме вас и вашата работа. Мнозина от вас са започнали да служат и са избрали да се променят. Някои от вас са били поканени да предприемат промяната и са го направили доброволно. Решенията на цялото винаги се съобразяват с волята на индивида. Любовта е из­точникът на силата и има един-единствен произход.

Всички ние сме свързани помежду си. Ние сме голямото "АЗ СЪМ", както вашите писания назовават Бога. Когато изпращам посланието "Аз съм Крион", предавам информацията, че принадлежа към цялото и че моят подпис е Крион. Ние сме Бог. Вие сте частица от Бога и притежавате силата да бъдете тол­кова възвишени от вашата страна на воала, колкото сте били, преди да дойдете... и сте безмерно обичани. Всеки един от вас е възвишено същество, което, преди да дойде тук, се е съгласило да бъде точно там, където се намира сега. Всички ние сме колективни по дух, дори когато сте на Земята и между вас и истината се спуска воал. Въпреки че ние сме колективни, ЛЮБОВ­ТА е единствена и от един-единствен източник или фокус. Това може да ви се струва объркващо, но го приемете като факт от първостепенно значение, за да разберете, че се отнася специално към вашата насто­яща епоха.

Крион
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 2398 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.143.168.172          Сряда          17.04.2024, 00:54