Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



14:40
29.03.2024
Петък
3.82.58.213


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Защо съм тук?

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Защо съм тук?

Преди да мога да ви кажа точно защо съм тук, трябва да обясня по-изчерпателно начина, по който се осъществяват нещата за вас. Тогава ще разберете по-добре службата ми и причината, поради която съм тук.

Мнозина от вас четат това сега с надеждата да зърнат нещо ценно, може би нещо значимо - нещо, което произтича от копнежа в душата ви да научите истината за нещата. Това е вашето наскоро пробудено усещане за духовност. Вие разбирате, че животът е нещо повече от това просто да се храните и да се пазите от смъртта (друг имплант). Сигурно винаги сте усещали, че има нещо повече, но не сте имали предс­тава какво може да бъде то. Преживявате постепенна промяна на съзнанието, която сте си заслужили и която е подходяща за настоящата епоха. Продължа­вайте търсенето си. То ще ви отведе до онова, за което всъщност копнеете: душевен мир чрез силата на Лю­бовта.

Човекът винаги е търсил Бог. Това е просто нос­талгия, която отразява липсата на вашата връзка с общуването, докато учите уроците си. Това е основно клетъчно желание и е глобално.

Нещата започват да се променят и тъкмо затова съм тук. Старата Земя, средната Земя и новата Земя означават трите основни нива на съзнание на човеците (не ги бъркайте със създадените от човека времеви разпределения) през земното време от началото на "обучаващите се" същества на Земята. Сега навлизаме в четвъртото ниво, което притежава огромен потен­циал и ще бъде последното. Това е епохата на отго­ворността или просветлението. Именно там накрая ще осъществите промяната.

Съществува една причина за цялото ви съществува­не на Земята. Вие изучавате смисъла от извисяването на вибрацията на цялото. Това е цялостната причина и засега не може да ви се обясни напълно. Вашите постъп­ки, докато се обучавате, създават енергия посредством вашите инкарнации и последователно извисяване на Земното съзнание. Тази енергия е ценна за цялото и трансформира негативното. Негативното представлява "липсата на просветление" и ако се остави без надзор, ще се среща все по-често и по-често, ако ги няма онези от вас из цялата Вселена, които постоянно се учат. Затова вие сте инструмент за промяната на нещо много голямо и сложно. Моля ви, приемете това. Няма да ви се даде повече информация по този въпрос, докато сте на Земя­та. Това не е планетарна, а универсална информация.

По-близо до дома, на планетарно ниво, вашето предизвикателство беше да започнете без никакво просветление и постепенно да преминете през мно­гобройни уроци до състоянието на пълното просвет­ление. Все още вървите по този път и бързо се приб­лижавате към края на целия цикъл. Отново повтарям, вашите постъпки през този процес всъщност създават енергия за останалите от нас.

Най-важното: като хора вие трябва да преминете през множество преживявания във вашите инкарна­ции, като създавате енергията, необходима за извисяване вибрацията на планетното съзнание до нейното най-високо възможно ниво. Междувременно, всяко столетие е трябвало да донесе цялостна промяна към духовно просветление... и досега е ставало така. Преди 20 века, вие от "първия свят" заслужихте дара на великия учител Исус. Това същество също е посветено на служенето и е известно на всички нас във вселената като една от най-високите вибрации в служенето. По­сещението му предизвика огромна духовна дейност на Земята и оттогава насам отзвукът му не е прекъсвал. Моето първо послание към партньора ми разглежда­ше тази тема и обясни посланието на Исус с повече яснота, отколкото го правя тук. (Виж втората полови­на на книгата.)

Останалите части на Земята получаваха знания чрез други велики учители на служба през онези епохи. Различните култури получиха "истината" на различни етапи, когато бяха готови, но усилието беше глобално. Познанието, което стана достояние на всички, беше за вашата сила като духовни същества и за вашата връз­ка с Вселената. По онова време всички вие бяхте приканени да понесете пълната просветлена "частица от Бога" винаги със себе си и да започнете да се изявявате като просветлени същества на Земята.

Векове преди това вие дори не бяхте в състояние да поемете пълния "заряд" на съществото си и не можехте да го носите със себе си! Само част от него. Енергийните центрове и храмове съдържаха равнове­сието на вашата колективна мощ. Една от вашите продължителни преходни култури дори носеше енер­гията със себе си от място на място. Значението на храмовете в най-древната история на Земята беше далеч по-голямо от днешното, тъй като те наистина представляваха духовни силови центрове... и имаха физически проявления, които да го покажат.

Понастоящем между вашите инкарнации на ни­вото на Земята има кратки почивки, през които се срещате и общувате с цялото и планирате следващата си изява или урок. Вашият план често се определя директно от онова, което се е случило през последното изживяване. Наричате го карма. Вие сключвате дого­вор или план за това какво ще научите и преживеете, когато започнете следващото си прераждане. Доста често се инкарнирате за съвсем кратко време, умирате като дете или животът ви се прекъсва в ранна възраст от болест или някаква злополука. Това може да ви се струва жестоко или нелогично да се съгласите да го направите, но то е уместно и правилно за цялото. Моментът кога отново да се преродите се определя от учебната група около вас, някои от членовете на която все още са на Земята, а други не са. Понякога инкарнацията ви е подчинена почти изцяло на опитностите на друг и е кратка.

Това сякаш показва, че съществува някакъв вид предопределение. Но не е така. Повярвайте ми! Това е голямо недоразумение.

Всички инкарнации са като чиста плоча, с целена­сочена покривка (карма) и различни "врати" на въз­можно действие по време на цикъла (договорния план). Кармата може да се удовлетвори или да не се удовлетвори. Ако не се удовлетвори, тогава ще има друга възможност през друго изражение (инкарнация). Индивидът може да отвори или да не отвори някоя от вратите за действие, предложени в договора; зависи от него и от етапа, на който се намира израст­ването му в момента. Всичко това е взаимосвързано с другите същества около вас. Като планетарна група вие сте преминавали през много от правилните врати. Правили сте го колективно от вашата страна на воала и това е довело до извисяване на цялото. Отново трябва да ви поздравя. Мога да заявя, че във Вселената не винаги става така. Вие имахте няколко възможнос­ти да се провалите, но ги преодоляхте успешно.

Относно моята работа: Магнитните полета са много важни за вашата биология! В допълнение маг­нитните полета могат (и го правят) да въздействат върху вашето духовно съзнание. Магнитното поле на вашата планета е необходимо за биологичното ви здраве и е фино настроено, за да пасва в духовната ви схема.

Магнитното поле на вашата планета беше внима­телно поставено заради вашето здраве - и за уроците ви. Огледайте се наоколо. Кои са другите планети с магнитно поле? То не е естествено възникнала сила. Беше поставено целенасочено и внимателно. Все още не сте в състояние да се отдалечите достатъчно от планетата си или да отсъствате достатъчно дълго, за да осъзнаете този факт, но когато го направите, трябва да носите полето със себе си, за да запазите разсъдъка и здравето си, и това ще бъде правилно. То е жизнено необходимо за човешките същества. Ако откриете друга планета с магнитно поле, то е основна предпос­тавка за биологичен живот, за неговото възникване в бъдеще или "показател", че там някога е съществувал живот. Независимо каква е точната биология на формата на живот, тя трябва да бъде поляризирана, за да има духовно значение. Обърнете внимание: колкото по-далеч се намира магнитното поле от оста на пла­нетното въртене, толкова по-просветлена е формата на живот. Това е просто част за процеса и сигнал, който да търсите.

Електричеството е навсякъде около вас и вие вече започвате да забелязвате отрицателните въздействия на изкуствено създаваните магнитни полета върху вашето здраве. Трябва да предпазвате тялото си от всички изкуствени магнитни полета. Притежавате нужната технология и трябва да се пазите. Някои от болестите, които са типични само за вашето охолно западно общество, са пряк резултат от многобройни­те изкуствени магнитни полета около вас.

От години вече разбирате, че основните мисловни процеси в умовете ви са електрически (и следователно притежават магнитни свойства). Затова вие осъзнава­те, че цялата ви биология, от нервите до мускулите, е електрохимическа по своята функция. Всеки орган във вашето тяло е "балансиран" магнитно (поляризиран) и е чувствителен към външните полета. Проблемите с мозъка, щитовидната жлеза, сърцето, бъбреците и надбъбречните жлези предполагат магнитни смуще­ния. Екстрасенсите "разчитат" собственото ви лично магнитно поле (вие всички го притежавате). По-точно, те възприемат равновесието на вашето поле. А вашите традиционни доктори често прикачат жици към тяло­то ви, за да записват електро-магнитни импулси.

Моля да разберете, че най-доброто, което можете да направите за себе си, е да се предпазвате. Оставете магнитните свойства на планетата да свършат работа­та за здравето ви. Не използвайте изкуствени методи в опит да създадете равновесие. Стойте далеч от големи статични магнити или от електрически зареждани маг­нити. Най-важното: разгледайте къде спите и отдале­чете магнитните уреди поне на 3 метра от вас. Това могат да бъдат електрически часовници (включени във вашата електрическа мрежа), телевизори, стереоуредби и записващи устройства, високоговорители, отопли­телни уреди и вентилатори. Никога не използвайте електрически одеяла и възглавници, за да се отоплява­те. Не използвайте отоплителни уреди във водни легла. Не оставайте продължително в близост до уреди с мотор и се предпазвайте. Уверете се, че изкуствените носители на мощност и разпределителните уреди не работят точно над или до мястото ви за сън.

Нещо, което би трябвало да е очевидно за вас, отново се е замъглило от имплантите: магнетизмът е "мястото", където човешкото съзнание и биология са седели през цялото си съществувание. То е математи­ческо и било е разработено (отново във взаимовръзка с имплантната ви система). Ако го бяхте осъзнали и го бяхте отчели на планетата по-рано, много от ваши­те болести сега щяха да бъдат разбрани и победени. Трябва да уравновесявате магнитно всичко, което вкарвате в тялото си! Как е възможно това да ви е убягнало? Бихте ли внесли големи магнити на фино настроено, поляризирано място? Заболяванията на имунната система, с които сега се борите на Земята, могат да се контролират магнитно. Отделете известно време да промените магнитните й свойства и ще ви­дите какво ще се случи. Преполяризирайте я и тест­вайте силата й. Може да се изненадате.

След всичко казано нима се изненадвате, когато ви информирам за значението на земното магнитно поле за вас?

Аз към Крион от магнитната служба. Аз съм създал системата на магнитната решетка върху планетата ви. Създаването на вашата решетка отне мили­арди години земно време. Тя се уравновесяваше и преуравновесяваше, за да подхожда на физическите вибрации на вашата еволюираща планета. По време­то, когато бях за първи път тук, това, което сега възприемате като положителна и отрицателна земна полярност, се променяше многократно. Вашата наука може да го докаже; изследвайте почвените пластове, които ще покажат многобройни "обръщания" на се­верния и южния полюс на Земята през нейното разви­тие. (Земята не се обръщаше; само полюсите.) Всичко това стана преди на вас да ви се позволи да съществ­увате. Вашият писател ми помагаше и по онова време спадаше към магнитната служба. Неговата връзка с мен е част от причината, поради която говоря чрез него сега.

Оттогава насам съм бил тук още два пъти за основно глобално настройване. Това е третото ми настройване и моето четвърто и последно посещение. Последните два пъти, когато бях тук, беше наложител­но и уместно да направя глобална настройка за под­помагане на израстването ви. Във всеки от тези случаи човечеството се ограничаваше за целта. Оставаха са­мо по няколко същества, които да се размножат и да разпространят биологията.

Това може да ви прозвучи грубо и жестоко, но беше правилно и се извършваше в съвършена хармо­ния и любов. Всички вие се съгласявахте предварител­но и беше повод за празнуване, тъй като символизи­раше крайпътен камък в израстването на Земята! Не съм тук, за да ви кажа, че моето трето настройване ще изисква прекъсването на съществуването ви, но без известно разбиране мнозина от вас сами ще прекратят живота си. Това трето настройване вече е започнало... и онези от вас, които следят неща като движението на магнитния север, ще разберат какво имам предвид.

Крион
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 2260 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.82.58.213          Петък          29.03.2024, 14:40