Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



11:51
18.04.2024
Четвъртък
18.223.107.149


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Учители

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Учители

Обръщайте специално внимание на онези, които постигат равновесие за пръв път! Вследствие на моята работа те ще бъдат мнозина. Просвещавайте новите, които и да са те, как могат да постигнат душевен мир и как могат да обичат себе си чрез признаването на съществото, което действително са. Психологическо­то равновесие ще доведе до духовно просветление. Учението ви трябва да бъде просто и понятно. Пом­нете, че сте онези, които сте сега, благодарение на дълги години постепенно развитие, и че новите не могат да усвоят всичко наведнъж. Те ще идват заради любовта, която усещат... привлечени към новото съз­нание. Винаги помнете, че вашите основни усилия са да преподавате равновесие чрез любовта. Не е необходимо да ги просвещавате във всемирния "механизъм на нещата", такъв, какъвто го познавате вие. Оставете ги да си тръгнат в мир, без да им налагате нищо насила. Те ще притежават достатъчно равновесие, за да продължат. Някои ще останат при вас за по-ната­тъшно обучение, за да могат да се присъединят към усилията за промяна.

За просветление дайте посланието за новото нас­тройване и за неговото значение, включително всички съдържащи се тук послания.

Проповядвайте търпимост към човешкия процес! Това само по себе си ще създаде повече превръщане на отрицателното в положително, отколкото почти всичко останало, което правите. Търпимостта е резул­тат на любящото равновесие. Сами използвайте тър­пимостта, за да поддържате чистотата си. Поздравя­вайте онези други учители, които също получават информация, и никога не си въобразявайте, че сте нещо по-малко от другите. Мнозина ще получават нова информация и тя не е ничия собственост.

ВАЖНО: Учители, вашите инструменти няма да бъдат точни за дълго! Онези от вас, които изпол­зват някакви предопределени системи от универ­сални правила и закони, трябва да актуализират своите карти. Ще ви дам повече информация по този въпрос в следващото послание. Освен това трябва да осъзнаете, че вашите нови сили за тези времена ще позволят на всяко балансирано съ­щество да скочи отвъд кармичния план и всички други предопределени вродени магнитни импланти. Тази нова сила е внушителна и вие можете да я използвате, за да премахнете пречките по пътя си и да живеете много по-дълъг живот.

Крион
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 2245 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.223.107.149          Четвъртък          18.04.2024, 11:51