Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



07:57
25.04.2024
Четвъртък
3.149.229.253


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Лечение

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Лечение


Излекувайте болните. Никой няма да ви откаже този процес и той е достъпен за вас от години. Мно­зина от вас вече го правят, но никой не отдава на любовта на Божествения Източник резултатите, които имат останалите религиозни водачи. Покажете сила­та! Тя е за всички. Изцелете болните, като балансирате органите. Любовта на Божествения Източник ще от­кликне, ако е правилно.

Вече дадох на моя партньор повече информация за това как действа този лечебен процес, но ето основ­ните неща: Най-добрият метод е едно към едно. Ва­шата духовна същност трябва да общува директно на духовно ниво с другото същество. Ще има мигновена, логична комуникация от ясния, балансиран индивид с небалансирания за позволение да се премине отвъд кармата и да се използва наличния "прозорец за дейс­твие". Ако е уместно, небалансираният индивид ще получи физическо равновесие и ще бъде изцелен. Тол­кова е просто! Запомнете, че всичко е на мястото си. Някои ще идват при вас за лечение, защото наистина е настъпил моментът да се изцелят. Те са тук с пре­допределението да го получат. Вашата отговорност е да използвате силата си, за да им помогнете да осъ­ществят предназначението си. Всичко е взаимосвър­зано. Ще дойдат и други, които още не са готови. Те имат още работа за вършене и тя може да изисква да останат болни. Не е ваше право да знаете това.

Пое­майте отговорност само за лечебния процес. Не пое­майте отговорност за онова, което изглежда като неу­спешно лечение. То зависи от Бог, не от вас. Но внимавайте: не ограничавайте лечението, за което мо­лите. Източникът на любовта не познава граници. Възможно е да сътвори материя там, където преди я е нямало... да свърже отново биологичните пътища или просто да балансира организма за по-добро здра­ве. Вашите "чудеса" са логични приложения на любов­та на Божествения Източник. Те са правилни и научни. Когато научите повече за трансформацията на мате­рията, ще разберете какво имам предвид. Вашата ма­гия днес ще бъде нещо обикновено утре. Използвайте силата!

Крион
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 2364 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.149.229.253          Четвъртък          25.04.2024, 07:57