Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



11:11
28.03.2024
Четвъртък
54.173.229.84


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Човешката Биология "Биологията - най-важната човешка особеност"

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Човешката Биология "Биологията - най-важната човешка особеност"

Ченълинг на живо  Рино, щата Невада

Тези ченълинги на живо са редактирани с допълни­телни думи и мисли, за да дадат яснота и проникнове­нието на писаното слово.

Поздрави, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба. Много се радвам да ви видя събрани отново. Някои от присъстващите ще кажат: "Но ние не сме се виждали никога", а аз отговарям: "О, виждали сме се. Виждали сме се!" Защото, скъпи мои, ние знаем кои сте и познаваме по име всеки един от вас. Тук сме, за да ви кажем, че много ви обичаме и сега ви казваме фигура­тивно и метафорично: "Тук сме, за да измием нозете ви," Защото това е свещен момент и вие направихте много. Тази елитна група направи толкова много! Неслучайно седите на стола тук, неслучайно слушате (или четете) тези слова. Имам послания за вас, за всеки един от вас!

Сега се обръщаме към лечителите в тази стая [и сред читателите]. И дори онези, които казват: "Но аз не съм лечител", в известен смисъл са такива. Вие сте лечители на планетата Земя, като имаме предвид всички слушатели и читатели. О, скъпи мои, говорим на вас!

Всеки човек - всяко създание, което желае да каже сега: "Време е да продължа напред, покажи ми какво да направя!", е призовано да вибрира на по-висока честота.

И така, даровете за биология, най-великото човешко качество на Духа, са ви дадени. След малко ще подхва­нем една тема, която не е засягана досега от Крион в цялостно послание. Виждате ли, чакахме вас и настъп­ването на точния момент тази година. Защото тази група повече никога няма да бъде същата. Има известна иро­ния, когато се събирате и изживявате емоцията и любов­та, които ви притискат отвсякъде. Искаме да си помис­лите за нещо. Вие имате групова карма. Тази група се е събирала и преди! Усещате ли го? Някои ще кажат: "Не, нищо не усещам." Така е, защото воалът прикрива и маскира това знание. Аз съм тук да ви кажа, че седите до ваши майки и дъщери, синове и баби, братовчеди и братя - макар че нямате представа за това, когато поглеждате в очите привидния непознат, който седи пред или до вас. Смятате, че днес ги виждате за първи път. Грешите! Защото те имат карма с вас поради животите, които сте прекарали заедно в миналото. Но този път кармата може просто да си стои тук, в тази група, с вас сега и да създава лечебна енергия за вашия урок. Няма "начинаещи" в тази група. Това тук е елитна група, а ние не казваме често това. Присъствалите на нашите сеанси вече знаят, че не казваме това всеки път. Защото знаем, че силата на тази група може да промени човечеството на планетата. Вие носите семената на биологичната промяна и за това ще говорим сега.

Хората обичат да дават заглавия на семинарите, затова ще назовем този вместо вас. "Биологията, най-важната човешка особеност." Ще ви разкажем за човеш­ката биология. Този следобед ще ви дадем информация, част от която ви е известна, а друга ще потвърди вът­решното ви усещане. Друга част ще бъде нова, но тя също касае човешката биология. Крион никога не е бил в човешки облик и е голяма чест да седи пред онези, които са избрали да бъдат тук! "Частицата от Бог", която носите в себе си, е частицата, която аз познавам и раз­познавам като Меркаба на всеки един от вас – без възраст! Вие сте творения на Духа. Но докато седите пред мен и аз измивам нозете ви, вие сте в човешка биология и всяка ваша клетка е свещена - за това искаме да поговорим.

Ако ще говорим за биология, трябва да започнем отначало. Всеки един от вас носи семената на звездите. Сега говорим за нещо, което вече сме споменавали, но никога не сме разглеждали в дълбочина. Звездното семе във вашата биология беше целенасочено посадено от извънземни същества. Беше направено с любов, уваже­ние и уместност, за да ви превърне в духовните същества, които сте. Вие може да кажете, че това звучи фантастич­но или невъзможно! Историята за Адам и Ева, макар и метафорична, е вярна. Защото имаше време на тази планета, когато тук дойдоха осеменителите, не само на едно място, а на много. И благодарение на посетителите това свещено биологично семе ви е било дадено като на човешки същества, които са били готови за него. Затова, скъпи мои, казвам на вашите учени: "Никога няма да откриете липсващото звено!" Това липсващо звено няма да бъде открито в праха. Вместо това някой ден ще се спусне от небето - и ще ви се представи. И тогава ще видите следното: Семето, което носите във вас, посадено в онези преди милиони години и еволюирало до вашия сегашен вид, не прилича на насекомо. Не прилича на гущер. Не изглежда странно и страшно. Няма гигантски очи и сива кожа. А изглежда като скъпоценен човек! Не се изненадвайте, когато се срещнете с вашите предци, защото те изглеждат съвсем като вас! И макар че няма да се впускаме в подробности, ще кажем, че дори сега на Земята има техни представители.

Нека ви попитам за логиката на еволюцията. С еволюирането на биологията на тази планета не е ли вярно, че естественият подбор и еволюцията са извели най-добрите и подходящи качества на всички биологич­ни видове на най-високо ниво? Биологията, която оцелява в този процес, винаги носи качествата, позволява­щи оптималното оцеляване. Така смятате вие и това виждате в действителността на нисшите форми на жи­вот. Следователно най-пригодените за оцеляване екзем­пляри са онези, които се размножават, за да създават по-силна биология.

Това е логичната еволюция и онова, което вие нари­чате "естествен подбор". Чуйте какво ще ви кажа сега. Има няколко нисши форми на живот, които еволюираха преди вас, а вашите учени смятат, че вие сте спадали към нисшата морска звезда или може би гущера. Те изпъл­зели от морето преди милиони години и еволюирали в течение на милиони години, за да дадат своите еволю­ционни свойства на човешкия геном.

Питаме ви следното: Защо на морската звезда може да й порасне лъч, когато загуби такъв, а на гущера му пораства опашка, когато му бъде откъсната, а на вас не може да ви порасне дори пръст? Къде е смисълът в плана на естествения подбор? Когато човешките нервни окон­чания бъдат увредени, защо не порастват отново? Защо­то вашият ПЛАН не го позволява. Имало е прекъсване в човешката еволюция - за засяването на семената, за които говорим. Направено е целенасочено, според собс­твеното ви желание (когато не сте били тук), така че да притежавате свещените качества на вашето пътуване. Тогава било решено (отново от вас) хората да не са просто биология на планетата. Изготвен бил план, спо­ред който хората щели да носят "частица от Бог" в себе си. Ето как била създадена светостта на вашата биология, метафората за Адам и Ева, когато Бог се явил и позволил посаждането на семето. Повярвайте! Предлагаме ви нау­чно доказателство. Никога няма да намерите липсващо­то звено, докато не му заговорите и то не ви се усмихне и каже: "Тук съм!" Трябва да приемете концепцията за семенната биология, за да разберете собствената си све­щена същност. И с тази семенна биология са се появили магнитната част и инструкциите за вашата сегашна ДНК.

Вече сме ви казвали, че остават много невидими неща в инструкциите за вашата ДНК. Вие ще попитате: "Крион, защо не ги виждам? Нали имаме силни микрос­копи?" Ще ви дам един пример. Да си представим, че преди 150-200 години някакви учени чрез технологично чудо успяват да се пренесат във вашето време, за да ви наблюдават от разстояние. В тази история предизвика­телството за тях е да наблюдават, а след това да доклад­ват как общувате през 1998 г. Тяхната технология за пътуване във времето не им позволява да чуват нищо, а само да надничат през времескопите и да ви виждат сега. Те ви наблюдават известно време, после се връщат и съобщават: "През 1998 г. комуникациите не са много по-различни. Изглежда, че след 150 години пак ще гово­рим като човешки същества. Видяхме как устните им се движат и говорят на висок глас. Освен това видяхме много кабели навсякъде. Според нас това са някакви устройства, които им позволяват да разговарят по жи­ците! Но като цяло, общуването не се е променило съществено."

Изпуснали са много, нали? Изпуснали са десетките хиляди образи, излъчвани по въздуха! Пропуснали са всички видове общуване, които протичат чрез предаване на магнитни вълни в атмосферата. Изпуснали са всички сателитни предавания, станциите и кулите - и милиони­те разговори, които протичат чрез тях. Защо ги пропус­наха? Защото не можаха да ги видят! Не бяха подготвени за информацията и познанието за тези неща. Не бяха предразположени да очакват нещо толкова удивително. Нямаха технологията, нито дори очакването за техноло­гията - затова не я видяха. Но тя все пак съществува като реалност през 1998, въпреки че те не я докладваха. По същия начин вашите съвременни учени надничат през микроскопите и електронните апарати, разглеждат ДНК и анализират само каквото виждат - химията. Не са готови да видят и разберат онова, което стои зад химията, тъй като нямат представа за набора магнитни инс­трукции на ДНК. По-нататък ще ви разкажем повече по въпроса.

Именно магнетизмът съдържа набора инструкции за живота ви. И не само това. Той поддържа духовното намерение! В този магнитен строеж вие имате не само биология, но и свещено предназначение. Това е звездно­то семе, защото то съдържа вашите кармични планове и магнетизма на вашето раждане - разположението на планетите в Слънчевата система при раждането ви - магнитното качество на ДНК. Това е магнитният отпе­чатък, за който говорим, защото този магнитен отпеча­тък е върху химията на вашата ДНК. Следователно това е механизмът на онова, което вие наричате науката аст­рология и вече ви казахме къде се намира неговият модел.

Но това не е всичко за този голям магнитен отпеча­тък. Той е отговорен за външността ви - "спомена" как растете и семената на самия живот. Въпреки че ще го разгледаме по-късно, искаме да обсъдим една друга особеност на ДНК магнетизма. Той съдържа съвсем реален "набор инструкции" за смъртта ви! Как е възмож­но? Той е налице и моделира живота ви - продължител­ността, скъпи мои, превръщайки я в по-малко от 1/10, отколкото би била без него! Искаме да ви кажем, че човешкото тяло в цялата си святост и в целия си велик замисъл и чудни механизми е замислено да се подмла­дява безкрайно. Единствено специфичният набор инст­рукции в ДНК позволява прекратяването на живот и химичните реакции, за които искаме да поговорим. Вече говорихме за началото, сега да се спрем на края.

Има тъга в тези думи. Ние ще ви кажем неща от огромно значение, защото ще разгледаме положението ТАКОВА, КАКВОТО Е. След това ще ви кажем как то МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ. Всеки един човек носи ин­струкцията за отделянето на хормона на смъртта! [От Лий: Може би не е хормон в научния смисъл на думата, но за момента няма друго понятие, с което да преведем термина.] Скъпи мои, без задействането на тази инстру­кция човешкото тяло ще живее над 900 години. Но днес във вас се задейства инструкция, която предизвиква пре­късване на естественото подмладяването, а резултатът е остаряването и смъртта. Отделянето на този хормон на смъртта трябва да се регулира от часовник - и такъв има. В строежа на ДНК и в гените на всяка една клетка във вашето тяло има хронометър - часовников механи­зъм. Тук сме да ви кажем за първи път, че този часовни­ков механизъм е отговорен за смъртта. Той е катализа­торът за смъртта.

Вече знаете, че в биологията на вашето свещено тяло има часовников механизъм, който отброява дните до пубертета. Той отброява дните на репродуктивния период и отброява дните на постепенното и растящото увеличаване при отделянето на хормона на смъртта! Пулсиращият механизъм, който хармонизира тези ча­совници, така че всяка клетка в човешкото тяло знае колко време ще функционира, все още ви предстои да го намерите. Вие го наричате "биологичен часовник". Хор­монът на смъртта се отделя по план и прекъсва подмладяването. Вие наричате процеса стареене. Така сте го замислили, но сега възкликвате: "Това е трагедия!" А ние казваме: "Вие сте го планирали." Може да попитате: "Защо трябва да става така? Защо е важно или свещено това послание? Изглежда толкова тъжно, ако е вярно."

ПРИЧИНАТА е, че за планетата беше необходимо да се създаде инкарнация за хората, осигуряваща отно­сително кратък престой в урок - последвана от прераж­дане в друго изражение, запазващо пластовете на мина­лата карма. С други думи, веригата кратки животи съз­даде двигателя на кармата, който беше необходим за повишаване на вибрацията на тази планета. Това е при­чината за този механизъм. Тази планета беше създадена от вас, като частици от Бог, за да се вземе балансирано решение за Бог. Междувременно вие изненадахте цяла­та вселена! Защото вибрацията на тази планета и ней­ните обитатели се ускорява непрекъснато през послед­ните няколко години, срещу целия потенциал за това събитие. Затова ние сме тук! Вие променихте бъдещето си и ние сме тук да приложим механизмите на промяната и да ви дадем нова информация за постигнатото от вас. Не ние контролираме положението - а ВИЕ. И така беше създаден хормонът на смъртта, скъпи мои, първоначал­но за система, която се премахва сега. Разбирате ли смисъла на казаното тази вечер? Системата на краткия живот се променя. Призоваваме ви да слушате внима­телно, за да разберете, че не след дълго часовниковият механизъм и хормонът на смъртта ще бъдат излишни. О, колко ви обичаме! Ще бъдат необходими още дарове и още духовна енергия на планетата, за да се промените, но и това ще стане. Ще бъде нужна мъдрост и разбиране, за да приложите тази нова енергия - и многото нови научни постижения, които ще я съпътстват. И това не е всичко.

Да поговорим за избора, защото той е нашата тема сега. Знаете ли, че от дните на вашето най-ранно детство вие можете да избирате какво да се случи? Не само с вашата биология, но и с вашия живот! Толкова е забавно да наблюдаваш малките деца. Имаме известна инфор­мация за малките деца. Колко от вас си спомнят най-ранното си детство? Вашите психолози казват, че памет­та се създава от значими събития. В мозъка ви се отпе­чатва енграма и оставя спомен и тези специфични съби­тия обикновено се помнят заради тяхната сила. Често те са преживени за първи път събития. Колко такива първи събития имахте, когато бяхте на една година? Отговорът е вероятно дузини - значими и паметни. Но малко от вас могат да си спомнят някое от тях и ще ви кажа защо. Защото са блокирани! Отново от магнитните инструк­ции в ДНК. Защо са блокирани? Причината е, че едно­годишните, а понякога и двегодишните деца имат пълно познание кои са! Знаехте ли това? Някои деца идват на този свят и вие казвате, че те имат "труден характер". Не са доволни. Плачат много и са вечно неудовлетворени. Вие намирате много обяснения, естествено, макар да не са "универсални" за всички деца. Ето каква е причината. Децата искат да ви кажат кои са, но не могат да го направят! Озовават се отново на Земята, за да пораснат и искат да извикат: "Не знаете ли кой съм? Планирахме това заедно и сега се озовавам тук. Нека ви разкажа кой бях преди. Нека ви разкажа какви бяхте вие преди." Не могат да кажат нито дума и се чувстват невероятно неудовлетворени! Спомнете си това следващия път, ко­гато погледнете някое малко дете в очите и кажете: "Това тук е стара душа." Наистина е така! Старата душа се опитва да ви каже коя е - и се чувства неудовлетворена! Не може да говори, а тялото още не я слуша. А вие само я гледате и гукате. Някои деца имат отговорите, само че не могат да говорят. Другите приемат положението спо­койно, с пълното съзнание, че са се върнали, където им е мястото. Така става.

ИЗБОРЪТ. Още от 5-6-годишна възраст децата имат избор. Ще ви разкажа за избора в живота като човек, особено в новата епоха. Вие ще попитате: "Крион, какъв избор може да има едно дете?" Ще ви кажа. Особено децата в новата епоха ще идват и ще имат избор да приемат ситуацията, в която се озоват - или да не я приемат. Защото те ще осъзнават дисфункционалността в семейството и ще усещат гнева. Те ще осъзнават алко­холизма, болестите - нередностите в групата. Те ще осъзнават бедността или богатството. Много деца на тази възраст ще си казват: "Избирам да не участвам в това. Когато порасна, ще бъда някой друг." Младият човек, който тъкмо започва живота си, има избор да приеме или да не приеме онова, което се случва около него, и много често натискът на възрастните е единст­веното, което възпрепятства избора му. Но младежите от новата епоха ще се огледат и ще кажат: "Аз имам избор да не бъда с тази група. Защото аз съм специален и го знам. Имам избор да се отдръпна и да поема в друга посока с цялото заслужено уважение." [Крион е говорил много за това в други ченълинги, специално за "индиговите деца". Виж Глава 7.]

Вие като възрастни също имате избор, независимо къде се намирате в този момент. Държа да ви кажа, че можете да изберете да се оттеглите от всичко неуместно за вашия духовен договор и израс­тване - и нямам предвид семейството. Скъпи мои, гово­ря за отпечатъка върху вашата биология. Говоря за магнитния отпечатък, който казва: "Аз съм предразпо­ложен към рак за моя урок." Чувате ли ме? Можете да изберете да се махнете оттам! Тя (инструкцията) вече не е необходима. Новата енергия и ход на нещата ви дават инструментите, позволението и ИЗБОРА над тези стари методи.

Кажете следното: "Мили Боже, с намерение избирам да се махна и си давам позволение да оставя тази болест да си отиде. Тя не е добра за мен. Пречи ми да бъда онова, за което съм дошъл тук." Харесват ли ви тези думи? Те са самата истина. Самата истина! Избор! Това е смисълът на новата епоха. Вие сте лечители - всеки един от вас.

Предстои да откриете някои неща за човешкото тяло. Никога няма да успеете да видите ясно магнитния отпечатък на ДНК. То е все едно да призовете свещена катастрофа. Но ви казвам тези неща заради моя парт­ньор и за потвърждение в бъдеще, както съм правил в миналото. Сянката на магнетизма на ДНК ще стане видима за вас, но ще си остане загадка. Ще можете да видите часовника и ще идентифицирате важния ген, но няма да можете да откриете как точно общуват клетките и как се синхронизира часовникът. Ще откриете как да променяте някои магнитни ДНК инструкции. Ще откри­ете къде се намира хормонът на смъртта и какво го отделя. Всичките тези неща ще се случат през следващи­те няколко години, ако пожелаете.

Сега ще обсъдя биологичното лечение. Стигаме до същността на историята за човешката биология. Лечи­тели, чуйте как протича лечението, което не е тайна за вас. Човекът, който е пред вас с молба за лечение трябва да ИЗБЕРЕ да се излекува. Вие може да отвърнете: "Крион, това е смешно. Всеки един човек, който идва при мен, има намерението да седне там, така че естествено е ИЗБРАЛ да се излекува." А ние казваме: "О, не, не е така." Много от тези хора избират просто облекчението. Те искат да се почувстват по-добре. Искат да ги оправите - ВИЕ да оправите ТЯХ. ВИЕ! Що за личен избор е това? Те не избират да се излекуват; избират да преотстъпят отговорността на ВАС да ГИ излекувате!

Вижте, изборът е много важен духовен аспект. Това послание е много свещено, скъпи мои, защото вие не знаете големия план. Не можете да видите онова, което виждаме ние, когато се излекува някой човек. Много често излекуваният прави значими неща за планетата и вие нямате представа как сте му помогнали да осъщес­тви договора си. Както вече сме казвали, лечители, слу­шайте: Може да сте изморени да лекувате човек по човек, отново и отново.

Знайте това: Именно ОТДЕЛНИЯТ ЧОВЕК, с когото работите, ще има деца, които никога няма да видите или за които няма дори да научите, които ще повлияят на големия план. Но откъде да знаете? Вие нямате нашата перспектива. Доверете ни се. Партньор­ството с Духа се изразява в това. Повярвайте, че е така. В тази стая има огромен потенциал за излекуването на отделния човек и планетата!

Този, който идва при вас, трябва да даде позволение с личния си избор да оздравее. Затова е добре да прове­дете церемония около това събитие. Затова следващия път, когато някой - например, някоя жена - седне пред вас, кажете: "Хайде да изречем заедно няколко неща." Попитайте я: "Искаш ли да се излекуваш?" Тя ще каже: "Да, искам." Тогава я накарайте да изрече на глас думи­те! Помолете я да каже какво ВЪЗНАМЕРЯВА. Биологията ще я изслуша и ще я чуе. Позволение за лечението! О, какъв звук! Каква разлика! Какъв избор!

Стигаме до нещо важно, което обаче звучи странно. Лечителите всъщност не лекуват. Те дават на тялото поз­воление да постигне временни балансирани качества. Оне­зи от вас, които се занимават с енергийна работа, знаят много добре какво имам предвид. Лечителите не лекуват. Лечителите са помощници за постигане на равновесие. Но работата я върши човекът на кушетката. Знаехте ли го? Човешкото тяло се балансира от само себе си. И всички лечители и всички свойства на веществата, използвани за лечение на човешкото същество, целят УЛЕСНЯВАНЕ НА САМОБАЛАНСИРАНЕТО. Защото биологията може да прави чудеса. Тя се стреми към равновесие. Така е замислена. О, скъпи мои, няма причина някой да си тръгне оттук в дисбаланс тази вечер. Изследователите тъкмо започват да откриват това равновесие и онзи, за когото говори моят партньор по-рано тази вечер, наистина е бил въведен на много свещено място. Тази нова наука гласи, че вие можете да ПРЕПРОГРАМИРАТЕ ВАШАТА ДНК! Святото е, че тази нова наука ще ви промени, така че да променяте самия план на планетата Земя! Вие сте на прага на голямо биологично откритие. Ние искаме да останете! Отмина старата парадигма на кратката инкарнация. Ов­ладейте новия метод да оставате на планетата в по-висока вибрация и промяна на измеренията!

Да се върнем на лечението. Искаме да ви дадем шест особености на лечението, които вече познавате, но ние ще ги коментираме. Това е свързано с темата за външното лечение, тоест не-самолечението и подпома­гащите хора и вещества. Ще започнем отгоре надолу - от най-висшата енергия, до която имате достъп сега, и ще завършим с методите на миналото или най-нисшата енергия, която върши работа. Всички те са подходящи за определен тип ситуации.

Запомнете следното: Не отхвърляйте някоя лечебна техника, която може да ви спаси живота, само защото все още не сте й намерили високо енергиен заместник! Използвайте науката, с коя­то разполагате, във всичките й форми. Проявявайте съобразителност и мъдрост. Иронията е, че някои "прос­ветлени" хора отхвърлят старото - въпреки че новата замяна все още е в ранните стадии на откриването. Имайте търпение! Не се стряскайте, ако някои много, много стари и привидно смешни методи се окажат най-функционалните!

Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 921 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.173.229.84          Четвъртък          28.03.2024, 11:11