Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



06:06
20.04.2024
Събота
3.142.98.108


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Какъв е пътят ви сега?

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Какъв е пътят ви сега?

Много от вас, които четат тези послания, няма да искат да поемат по пътя на новата сила, осъзнавайки, че все още не е настъпил моментът да го направят. Моля ви да не се чувствате "грешни", ако осъзнаете подобно нещо. Нормално е да се чувствате по този начин и решението да продължите без този нов статут е проява на дълбока мъдрост... знаейки, че бихте мог­ли да бъдете много по-добре, но пак можете да нап­равите много, за да подкрепите онези, които ще се нуждаят от вас през това време, докато всички заедно помагате на планетата. Няма да впечатлите никого, ако решите да поемете по този път, и няма да разоча­ровате никого, ако предпочетете да не го правите. Това е решение, основано на духовната преценка за етапа, на който се намирате в собствения си път.

Онези от вас, които се чувстват готови, могат да преминат към следващата крачка. Трябва да се подготвите душевно да напуснете настоящото си същес­твуване, каквото и да е то. Нещата за вас ще се променят и вие трябва да приемете този факт. Вашата земна кариера или призвание, които са ви позволявали да печелите средствата, необходими ви за храна и подслон, може да бъдат прекъснати или променени. Решението ви ще бъде необратимо и вие не можете да го промените обратно.

Ако сте готови и желаете да направите трансфор­мацията, тогава трябва да я поискате открито, като я изречете гласно пред Вселената. Мнозина от вас са в толкова добра връзка с тази страна на воала, че об­щуването ще бъде ясно и непосредствено. Някои оба­че ще трябва да заявят желанието си на висок глас, за да ги чуят всички (всички духовни същества). Вашето намерение е изключително силно, а Духът ще разбере дали е чисто. Не отправяйте небрежно молбата си, с мисълта, че ако не почувствате нищо, ще опитате нещо друго! При този процес вие ще молите за тран­сформацията и ще се очаква да свършите някаква работа, за да преминете на нова вибрационна стой­ност. (Втора, трета и шеста книги на Крион разказват за новите дарби и инструменти, които ще имате на разположение за работата си... но трябва да работите!)

Следващото събитие, което ще се случи, ще бъде мигновена оценка на уместността на молбата. Моля ви да разберете, всеки един от вас притежава силата да осъществи тази трансформация, благодарение на новата енергия сега. Както споменах, вие си заслужих­те правото. Оценяването от тази страна на воала не е присъда, а преценка на това какво ще се изисква за кармичното приспособяване. Ако едно същество с малко житейски опит (малко на брой минали изяви и твърде много изостанала карма) моли за новата сила, тогава осъществяването на трансформацията ще на­лага различен вид служене.

Никой няма да бъде отхвърлен, но моментът на трансформацията и трудността на прехода ще бъдат съвършено различни за всеки човек. Учителят, който моли за трансформация, може да я получи мигновено и със съвсем малко неудобства. Съществото с по-мал­ко изявен опит ще трябва да почака по-дълго до започването на процеса, а после да има затруднения с приспособяването. Както вече казах, всички ще се справят. Това е духовен дар! Духът няма да ви изоста­ви в този момент! Ние ви обичаме.

Моето пренастройване на магнитната настройка на Земята продължава от няколко години. Възможно е 1992 да не е подходяща за молбата ви, но 2000 година да е. Използвайте силата на интуицията и медитация­та, за да научите дали това е уместно, или не е. Духов­ните въпроси от този тип са изключително важни за Духа. Ние ще ви отговорим без изключение!

Как ще разберете дали процесът е започнал? Най-напред очаквайте много живи и ярки сънища, поняко­га наситени с чувство на тъга. След това е възможно да изпаднете в нещо като дълбока депресия. Както заявих по-рано, това е неофициалното заминаване на водачите ви. Останалото е както ви го описах и трябва да продължи 90 дни. След това очаквайте животът ви да се промени. Хората, преплетени досега в кармичния ви път, ще продължат по своя учебен път без вас. Взаимодействието ви с тях ще е приключило. Вселената може да ги отстрани от вас, за да не смущавате уроците им, а вие да продължите към задълженията, които сте поели да изпълните. Онези, които остават във вашия договор на любовта, ще останат.

Лий Каръл
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 1779 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/4
Коментари: 1
10.04.2009
1. мургиана () [Материал]
Всичко е много ясно! Остава да чакаме!
:

Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.142.98.108          Събота          20.04.2024, 06:06