Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



12:07
23.04.2024
Вторник
18.226.93.207


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Как да използвате силата

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Как да използвате силата

В бъдещото послание ще опиша подробно мето­дите, които можете да използвате, за да трансформи­рате негативното в позитивно в полза на планетата през този период. Когато получите новия статут, ще ви бъде трудно да разберете как да продължите нап­ред. Засега обаче ще ви отправя няколко предупреж­дения.

Внимавайте да не привлечете последователи! Исус дойде на Земята, за да сподели едно велико послание за новата епоха на духовно съзнание, когато хората най-сетне можеха да разгърнат цялата сила на просветлението на своята душевна същност и най-после можеха да поемат там силата на любовта. Какво велико послание е това! Той не искаше да го боготво­рят, а вижте какво стана. Цялата мисия на съществу­ването му беше да сподели новото познание и мъд­рост за начина, по който действа всъщност всемирна­та любов. Междувременно обаче мнозина паднаха в краката му и го боготворяха, вместо да приемат каза­ното от него и да го приложат за себе си. Както описах най-подробно в едно предишно общуване с моя пар­тньор, голяма част от ученията на Исус бяха интерп­ретирани, преинтерпретирани, преведени и прерабо­тени, за да превърнат Исус в Божество. Когато той беше сред вас, заяви съвсем ясно, че никой индивид не би могъл да приеме новия източник на любовта, ако не приеме неговото ново познание. Вместо това днес тази информация ви се предава като послание да се прекланяте пред Исус, за да стигнете до "Бог". Намерението не беше такова и ясно показва как чо­вешкият ум е натикал истината в калъп, който пасва по-добре на очакванията му или на онова, което иска да чуе (или на което иска да научи другите, за да ги манипулира). (Ако искате да научите повече какво казва Крион за Исус, моля, прочетете Глава 6 "Метафизическият Исус".)

Отхвърлете последователите си! Не позволявайте на никого да заема вашето място. Тоест, никой не може да преподава вместо вас или да върши работата ви вместо вас. Необходима е вашата нова сила, за да свършите работата. Не позволявайте на никого да записва думите ви, а после да им придава изопачено значение. Стойте далеч от медиите. Помнете, че ме­диите изпращат еднопосочно посланията ви. Това не е общуване, а във вашата нова работа вие трябва да осъществявате истинско общуване (двупосочно). Ва­шата работа е индивидуална. Не е необходимо да предавате някакви евангелистки послания. Изцелете планетата и лекувайте хората около себе си на отно­сително малки групи. Знайте, че и в двата случая в процеса има обратна връзка. Механизмите на лечени­ето и трансформацията изискват духовен обмен. (Това е разкриването на великата нова тайна!) Не разчитайте на прозрачно наблюдение, (Струва ми се, че Крион има предвид, че видеото и филмът са далеч по-проз­рачни и не са в състояние да предадат дълбочината на духовната енергия така, както срещата лице в лице.) Съвсем малко хора притежават дарбата да различават духовните еманации, гледайки от голямо разстояние.

 (Повтаря, че е необходим личен контакт.) Освен това не се вълнувайте от броя на хората, които са с вас. Работете просто, методично, за малцина или за мно­зина, с прилежност.

Лий Каръл
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 1616 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.226.93.207          Вторник          23.04.2024, 12:07