Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



21:13
23.04.2024
Вторник
13.58.39.23


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Новите вибрации

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Новите вибрации

За учителите: Вие трябва да осъзнаете, че отсега нататък е възможно да виждате хора със статут на завършено обучение или с частичен статут (в процеса на прехода). Как ще ги "виждате"? Какъв ще бъде изразителният им цвят или аурата им? Свикнали сте с предварително установени и последователни кон­фигурации. Дори смесиците и аномалиите са били сравнително последователни; а сега трябва да прие­мете един съвършено нов набор от тях.

Ето няколко съвета към вас. За системните работ­ници: дори не се опитвайте да работите, щом усетите човек в трансформация. Ще го познаете, тъй като нито едно от гаданията ви няма да бъде точно. В действи­телност няма да има причина да гадаете на човек със статут на завършено обучение. Щом достигне този статут, индивидът вече няма да притежава достатъч­но глупост, за да иска системно гадание, защото от­печатъкът е безсмислен и той разбира това. Датата на раждане и предишните жизнени цветове сега са неут­рални, а цикличните биологични сили вече не важат. Вашите системи разгадават запечатаната информа­ция, а такава вече няма да съществува.

За онези от вас, които не са системни работници: вие ще възприемате новия статут на завършено обу­чение като сияйно бяло. И цветовете на аурата, и на изражението, ще бъдат или прозрачно бели (безцвет­но) или неутрални (смесване с космоса). Онези от вас, които са надарени със силно възприятие, ще забеляз­ват естествено енергията на тримата старши учители! Силата на "троицата" ще се усеща като "действие" в омекотените граници на мъдростта в отделния човек. Той ще създава усещане за покой и за универсално разбиране. Както споменах, необичайната вибрация на любовта, която ще носят със себе си тези хора (чрез новите си учители), ще привлича последователите като магнит.

Друга ситуация, за която трябва да сте нащрек, ще бъде свързана с онези, родени през Новата Епоха (всички родени след 01.01.92). Тези индивиди ще имат нова конфигурация на отпечатъка, която ще им позво­лява да се чувстват удобно с моята нова настройка. Тази конфигурация се различава от всички, които сте виждали досега, и ще се отличава значително. Търсете нови червени и червеникаво-кафяви фигури в аурата и много тъмносин цвят в житейската еманация. Опре­делени негативни аспекти на хороскопа вече няма да важат за тези нови хора, особено по отношение на ретроградните механизми на някои по-малки планети, които трябваше да се наблюдават в миналото.

Крион
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 1712 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   13.58.39.23          Вторник          23.04.2024, 21:13