Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



11:12
19.03.2024
Вторник
3.229.122.112


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Новата нагласа

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Новата нагласа

Последните ми думи за вас отново се отнасят за вашата реакция към тази нова енергия и по-точно какво означава тя за всички вас. По време на престоя си тук аз ще изпращам едно обичайно послание и вие често ще го разчитате, ако следвате тези писания. Посланието не се отнася задължително за моята ми­сия, защото не ми се налага да се опитвам да обясня­вам механизма на работата си. Целият смисъл от това да смутя живота на моя партньор в настоящия момент е да ви дам информация за вас самите.

Сега много от вас се чувстват разтревожени и изплашени. Някои реагират на промяната просто за­щото е промяна. Част от човешката ви същност е да се страхувате от промяната и да копнеете за стабил­ност. Когато гледате откъм вашата Земя, вие виждате еднаквост и последователност. Очевидно възприема­те едно непроменливо и сигурно състояние на нещата, които можете да наблюдавате и да измервате в хода на времето. Всъщност това изобщо не е така, защото Вселената постоянно е в преход, и вие щяхте да го забележите, ако можехте да видите цялата картина. В действителност промяната е желателно състояние, но на вас ви е трудно да вървите срещу усещанията на вашите човешки качества.

Моля ви вярвайте, че промените са добри. Пак повтарям, не всичко е такова, каквото изглежда. До­верете се на факта, че моите подобрения са уместни за вас и за планетата и се отпуснете в покой със Земята през този период.

Заедно с новата енергия идва една много по-ярка картина на механизмите на нещата. Това е нещо като леко повдигане на воала, за да виждате по-ясно отп­реди. Докато посланията от миналото често са били загадъчни или под формата на притчи, които трябва да разтълкувате, сега те са далеч по-конкретни. Дока­то в миналото посланията са били погрешно тълкува­ни поради дебелото покривало, сега ще се изяснят. Надявам се да виждате този процес, докато четете посланията ми. Аз съм първият от многото, които ще разговарят с вас в много по-разбираема и опростена форма отколкото досега.

Някои от вас сигурно са забелязали, че за пръв Път са в състояние да възприемат или да "установят връзка" с емоционално чувство от моята страна към вашата страна. Моите послания трябва вече да пораж­дат във вас чувства, каквито вероятно не сте изпитва­ли досега, към онези от нас, които се намират от моята страна на воала. Това е ново. И в миналото Вселената е говорила за любов, но е изглеждала някак безразлич­на и буквална. Сега е моментът да се протегнете през воала и да почувствате някои от нещата, за които говоря. Това е ново и трябва да ви даде превъзходно прозрение за истината колко много сте обичани.

Всички без изключение осъзнаха любовта на Исус вестителя. Именно това го открои в историята от останалите учители. Тази любов винаги е съществува­ла, но сега е готова да се прояви като сила за вас в тази епоха. Представете си необятното пространство на чистата безусловна любов, любовта на един бдителен и любящ родител или партньор. Когато Исус се появи от вашата страна, Той дойде наситен с тази сила и вие я почувствахте. Това е същата божествена и могъща любов, която сега тече по-свободно между вас и мен, и между всички същества от моята страна към вашата страна. Това е изключителното специално ново със­тояние, което си заслужихте. То само по себе си трябва да ви даде мир и утеха, дори в безпокойството, което ви вдъхват промените.

Когато прочетете докрай това послание и си лег­нете вечерта, ви предлагам следното упражнение. Гарантирам ви, че ще имате резултати, ако сте искрени защото това е истина; и по тази причина ще се пре­върне в действителност. Ще почувствате част от тази нова любяща енергия, за която толкова често говоря. Моля ви да направите следното.

Упражнението: Затворете очи и си представете как стоите на един хълм с изглед към воден басейн. Няма друг шум, освен звука на вълните или на вятъра. Стойте там, докато изпразните ума си от всичко земно. Ако някакви звуци или музика ще ви помогнат, тогава си пейте наум, за да поканите мирните мисли. Бавно си представете как воалът на двойствеността се доближа­ва до вас и спира точно на метър от вас. Ако не можете да си представите това, тогава призовете картината и тя ще се появи. Тя трябва да се появи, когато я призоват. Сега протегнете двете си ръце като за поздрав към вашите учители от другата страна на воала. Можете да го направите наистина или само във въображението си, но задръжте ръцете си протегнати и чакайте. След ня­колко минути ще почувствате как ръцете ви се затоплят и започват леко да ви гъделичкат. Всъщност някой до­косва ръцете ви! Освен това ще почувствате зашеметя­ващо усещане, което ще ви накара да се разплачете. Това е усещането за радост и мир. Вселената наистина е тук и държи на вас. Вие ще протегнете ръце през воала и ще можете да докоснете учителите си. Вашите учители са най-близките ви същества на служене и ви обичат иск­рено. Те изпълняват служене с любов и ще бъдат изклю­чително възприемчиви и развълнувани да общуват за пръв път с "останалата ви част". Представете си техните чувства при мисълта, че ги уважавате достатъчно, за да ги потърсите, защото за тях вие сте високопоставените и те ви служат.

Спрете за миг и се отдайте на усещането, докато пържат ръцете ви, защото посредством въображени­ето си вие всъщност създавате мисловна енергия, която позволява това ново общуване. Мислите са ис­тинска енергия и това, което ще преживеете, е много истинско, а не просто фантазия на ума ви. Докато сте в това състояние на радост, ще изчезне целият страх за всичко земно и ще се осъществи "обливането на любовта", което ще ви дари с покой и мъдрост за събитията, които трябва да приемете по време на изражението си. Не позволявайте контактът да про­дължава повече от три минути, тъй като по-голямата продължителност ще изтощи душата ви и на следва­щия ден ще се чувствате вътрешно изцедени. Повяр­вайте ми, часове наред ще усещате контакта. Ще ос­танете осенени. Не правете това упражнение повече от веднъж на ден. То не е умствено упражнение, предназ­начено да ви накара да се чувствате добре. Това, което правите, е толкова истинско, колкото и всички други дела през деня.

Ако можех да изскоча от тази страница и да ви се явя в този момент, първото нещо, което бих искал да направя, щеше да бъде да изразя почитта си към вас, а за биологическия човек това е прегръдката. Но ако се явя на някого, това ще бъде липса на мъдрост, защото може би ще му навредя (и сигурно ще стане така). Обичаме ви безмерно и искрено. Моето служене към вас като Крион е първо да ви обичам, после да ви служа чрез познанията си за магнетизма. Важността на всяко създание във Вселената се върти около един­ствения източник на енергията на любовта. Включе­ните тук послания не са просто някакви постановени от Вселената празни, голи правила, които вие трябва да следвате, за да спасите Земята. Тези послания се дават от духовното ви семейство, за да подобрите изражението си, докато сте на Земята, и да ви помог­нат да ознаменувате новопридобитата си сила. Изра­зът "небесен баща" не е случаен, защото вие трябва да изпитвате чувството за семейна принадлежност към нас от тази страна на воала. Ние не сме безразлични към работата ви, но досега беше много трудно, ако не невъзможно, да ви го кажем.

Аз съм Крион от магнитната служба. Мислете за мен, когато се съмнявате или се страхувате. Мислите ви могат да се трансформират в покой, а като мислите за мен, вие призовавате учителите си да ви помогнат. Такъв е механизмът на действие на мислите. Молит­вата е нещо подобно. Истинският й механизъм е доста сложен и съдържа процеси, които за момента не бихте могли да осмислите, поради съответния характер на имплантите ви. Доверете ми се и приемете познание­то, че вашите мисли са активни и могат да променят нещата. Сигурно се питате как едно същество може да "чува" мислите на огромен брой хора едновремен­но. Вие можете ли да чувате повече от един звук или ви се налага да ги помолите да изчакат на опашка? Ограничен ли е броят на музикалните инструменти, които можете да чувате едновременно? Същото е и при нас. Спомнете си още, че за всеки човек има поне по две същества, които не правят нищо друго, освен да чакат мислите и думите му!

Новият източник на любовта е големият "АЗ СЪМ", слънцето вътре в слънцето, и центърът на всяка сила. Той е единствен и принадлежи на всички нас. Аз почитам моя партньор за яснотата на този превод и за това, че не се поколеба да запише мислов­ните образи такива, каквито пристигаха... защото ня­кои са трудни и биха могли да предизвикат насмешка както сред учителите, така и сред останалите.

Днес вие прочетохте истината. Някой ден тя ще засияе толкова ярко, че ще се питате как е възмож­но някога да сте се съмнявали в нея. Аз съм Крион от магнитната служба. Всички вие сте ни скъпи!

Крион Януари 1992

Има радост и мир в бъдещето ви, когато се научите да овладявате новата сила, която е лично ваша.

Нямате представа какво можете да имате, докато не го изпитате истински.

...Тогава ще се питате защо сте изгубили

толкова много време и енергия

в тъмното...

Ние ви обичаме.


Лий Каръл
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 1423 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.229.122.112          Вторник          19.03.2024, 11:12