Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



13:09
20.04.2024
Събота
3.138.102.178


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Въпроси за онова, което предстои

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Въпроси за онова, което предстои

И накрая, да обсъдим някои от най-важните въпро­си и да ги групираме. Ето два от тях:

"Крион, какво ще се случи в бъдеще и какво трябва да направя?"

Има разписание, скъпи мои, което всеки запознат с енергията на числата може лесно да прогнозира. Групата на Крион ще е приключила с настройването на магнитна мрежа през 2002 г. След това новата мрежа ще бъде готова и промените за вашето упълномощаване ще са приключи­ли. Затова следващата година ще представлява промяната (завършекът) и това ще бъде 2003 г. - година на петицата  (2+0+0+3) и годината, бележеща края на настройване­то. Ще ви трябва време да свикнете с новите настройки, докато те се наместват във вашите ДНК инструкции и позволяват по-голямо упълномощаване, тъй като сами­те мрежи предават енергиите на космоса, които ви из­пратихме като подготовка за новата епоха.

Следващата година на петицата след 2003 г. е 2012 (2+0+1+2), което, скъпи мои, е важен пункт. Защото годината 2012, ако вярвате на вашата древна история и на онези, които са правили предсказания за бъдещето, е краят на вашето време! Какво може да означава това? Според някои това означава край за планетата - унищо­жение. Всъщност обаче означава промяна, скъпи мои. Споменавали ли сме това? Че с увеличаването на виб­рацията на човечеството и хората стават по-малко, от­колкото в старата енергия, и когато Земята вибрира с различна честота, вашата времева рамка ще реагира! Да, споменавали сме го [Виж предишния ченълинг на стр. 169 - Извисяване ІІ]. Често говорим, че физиката ще откликне на енергията на любовта (новото съзнание) и самите атоми ще се променят, създавайки нова времева рамка за планетата. Ако сте в течение на информацията на Крион за физиката, скъпи мои, тези думи ще имат смисъл за вас.

Като всички други духовни неща, това няма да се случи мигновено на 1 -ви януари 2012 г., така че не вадете апаратурата да го запишете. То е просто знак за започ­ването на уместното за вас бъдеще и ние ви даваме тази информация с ясното съзнание, че притежавате способ­ността да преминете в него или не, както решите. Вие имате способността и силата да постигнете критичната маса и да продължите напред, за да позволите този процес, ако решите. Наясно сме, че тези предсказания се основават на съзнанието на планетата в момента и на ускоряването в момента.

Тогава 2012 г. ще бъде наречена знакова, тъй като ще се разтопи плавно в новата епоха, докато хората свикват със своето позволение да променят времевата рамка. Погледнете календара на майте и вижте какво казва той за 2012 г. Погледнете в миналото и вижте какво казват духовните историци за 2012 г. и ще осъзнаете синхрона в информацията между древните и онези, кои­то понастоящем изучават новите признаци и математи­ката на кръговете. Какво е това? ПОЗВОЛЕНИЕ ЗА ПРОМЯНА. Позволение за преминаване в друга време­ва рамка, защото истински просветлените същества не са във вашата времева рамка. Когато повишите вибра­цията до нивото на тяхната, вашата времева рамка също ще се доближи до тяхната.

"Какво трябва да направя аз?", ще попитате вие. "Крион, къде е моята роля във всичко това?" Ще ви дадем информация, която не се е променила от започва­нето на този ченълинг. Грижете се за СЕБЕ СИ. Само това трябва да направите. Единицата ще промени мно­зинството. Чувате ли? Единицата ще промени мнозинс­твото! Независимо какво според вас се случва в живота ви на Земята, планът е много по-голям - много по-го­лям! Вие сте толкова значими във вашата работа. Дори да работите с хората индивидуално, разберете факта, че вашата работа на индивидуално ниво променя мнозина в редицата. Лечители, вие нямате представа за синхронността в този процес! Продължавайте. Извисявайте соб­ствената си вибрация. Бъдете последователни и използ­вайте преценката си във всички тези неща.

Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 934 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.138.102.178          Събота          20.04.2024, 13:09