Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)02:00
20.02.2018
Вторник
54.221.131.67


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Къде трябва да съм сега?

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Къде трябва да съм сега?

"Крион, къде трябва да съм сега?"

Някои от вас ще бъдат повикани на други места по тази огромна страна и тази огромна планета. Съветваме ви да търсите синхронността. Вие ще кажете: "На мен тук ми харесва. Не искам да се местя." А ние ви казваме, че уважаваме това чувство. Никой няма да бъде отведен другаде, ако неговата страст не го тегли натам. Обеща­ваме ви. Духът няма да ви изтръгне от едно място и да ви захвърли на друго, което не ви харесва. Някои от вас ще имат привилегията да отидат някъде временно, до­като стигнете до точното място, затова никога недейте да смятате, че мястото, където сте в момента, е вашата крайна дестинация. В ход е непрекъснато променящ се голям план, който може да се осъществи успешно само когато вие казвате: "Кажи ми каквото искаш да знам." След това потърсете знаците. Някой може да дойде при вас и да ви разкаже за място, за което мислите от известно време, а после седмица по-късно друг човек да ви попита за същото. Не подминавайте това съвпадение, защото то показва как Духът използва синхронността. То е важно по следната причина. Вие сте необходими на определени места на тази планета. Всички просветлени ще искат да са на порталите, повярвайте ми, но това не е правилно, защото игнорира останалата част от Земята! Толкова много ще бъдат призовани и ще изпитат страст­та да отидат на разни места, за да "поддържат енер­гията".

Аз например помолих моя партньор да остане там където живее, защото това място се нуждае от неговата енергия. Ние наистина събираме светлинни работници там и висшата наука на новата епоха, и лечителите, които да поддържат енергията на това място. То изобщо не е портал, а по-скоро място, което се нуждае от поддръжка на енергията от хората с висока вибрация. Това е вашата мисия към Земята.

И така, вие може да имате страстта и синхронността да бъдете привлечени или призовани на дадено място, и да кажете: "Мястото, на което ме призовахте, не е прос­ветлено", а ние ви уверяваме, че там трябва да бъдете и ако отидете там, ще бъдете удостоени - удостоени с добра работа и добри взаимоотношения, и добри чув­ства. Добро настроение, здраве, лечение и мисия.

Това означава "да бъдеш на точното място". Да бъдеш на "блаженото място" на твоя договор. Бъдете готови за това, скъпи мои, защото работниците трябва да са готови да кажат: "Добре ще отида там и ще уважа процеса, който ме е привлякъл там."

Крион


Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 439 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.221.131.67          Вторник          20.02.2018, 02:00