Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



07:22
18.04.2024
Четвъртък
3.22.51.241


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Къде трябва да съм сега?

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Къде трябва да съм сега?

"Крион, къде трябва да съм сега?"

Някои от вас ще бъдат повикани на други места по тази огромна страна и тази огромна планета. Съветваме ви да търсите синхронността. Вие ще кажете: "На мен тук ми харесва. Не искам да се местя." А ние ви казваме, че уважаваме това чувство. Никой няма да бъде отведен другаде, ако неговата страст не го тегли натам. Обеща­ваме ви. Духът няма да ви изтръгне от едно място и да ви захвърли на друго, което не ви харесва. Някои от вас ще имат привилегията да отидат някъде временно, до­като стигнете до точното място, затова никога недейте да смятате, че мястото, където сте в момента, е вашата крайна дестинация. В ход е непрекъснато променящ се голям план, който може да се осъществи успешно само когато вие казвате: "Кажи ми каквото искаш да знам." След това потърсете знаците. Някой може да дойде при вас и да ви разкаже за място, за което мислите от известно време, а после седмица по-късно друг човек да ви попита за същото. Не подминавайте това съвпадение, защото то показва как Духът използва синхронността. То е важно по следната причина. Вие сте необходими на определени места на тази планета. Всички просветлени ще искат да са на порталите, повярвайте ми, но това не е правилно, защото игнорира останалата част от Земята! Толкова много ще бъдат призовани и ще изпитат страст­та да отидат на разни места, за да "поддържат енер­гията".

Аз например помолих моя партньор да остане там където живее, защото това място се нуждае от неговата енергия. Ние наистина събираме светлинни работници там и висшата наука на новата епоха, и лечителите, които да поддържат енергията на това място. То изобщо не е портал, а по-скоро място, което се нуждае от поддръжка на енергията от хората с висока вибрация. Това е вашата мисия към Земята.

И така, вие може да имате страстта и синхронността да бъдете привлечени или призовани на дадено място, и да кажете: "Мястото, на което ме призовахте, не е прос­ветлено", а ние ви уверяваме, че там трябва да бъдете и ако отидете там, ще бъдете удостоени - удостоени с добра работа и добри взаимоотношения, и добри чув­ства. Добро настроение, здраве, лечение и мисия.

Това означава "да бъдеш на точното място". Да бъдеш на "блаженото място" на твоя договор. Бъдете готови за това, скъпи мои, защото работниците трябва да са готови да кажат: "Добре ще отида там и ще уважа процеса, който ме е привлякъл там."

Крион


Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 689 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.22.51.241          Четвъртък          18.04.2024, 07:22