Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



21:19
28.03.2024
Четвъртък
3.237.178.126


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Лечителят Джон

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Лечителят Джон

Лечителят Джон бил духовен човек. Имал чудесна практика и бил вещ в своята наука. Мнозина идвали при Джон и си тръгвали излекувани; все пак винаги имало и такива, на които не успявал да помогне. Но Джон започ­вал да се чувства неудобно; защото усещал новата енер­гия и знаел, че Новата Епоха е тук. Джон бил смутен по ред причини. Главната била фактът, че неговата лечи­телска практика вече не му се виждала толкова успешна както едно време. С други думи, той изгубил вътрешния си мир. Постигал все по-малко изцеления. Това го кара­ло да се пита дали изобщо трябва да бъде лечител!

Виждаме как Джон сяда да медитира, защото умеел да го прави добре. Медитацията направлявала живота му, защото той разбирал общуването с Духа и се вслушвал внимателно в думите на Духа. Дотогава меди­тацията винаги му била помагала и Джон знаел, че отново ще му помогне. Сега ще ви позволим да просле­дите разговора между Джон, неговите водачи и неговия Висш Аз. Това ще ви донесе просветление.

Щом Джон седнал, неговите водачи казали: "О, Джон, здравей! Как си!" (Те били много дружелюбни и грижовни водачи... както всички водачи.) Джон не им обърнал внимание и започнал дихателните си упражне­ния (без да ги слуша). След няколко минути бил готов, затова пристъпил към медитацията. Краката му били в точната поза. Седял обърнат на север. Ръцете му били изпънати. Главата му била в правилната позиция. "О, Дух", започнал Джон, а водачите го прекъснали: "Здра­вей, Джон, как си?"

Джон казал: "Имам нужда от помощ. Нищо не се получава" и назовал поименно хората, които били идва­ли при него за лечение. Той попитал: "Какво ще кажете за еди-кой си? От толкова време работя върху гърба му, а нищо не се получава! Сега ви моля за помощ. Излеку­вайте този човек. Помогнете ми... дайте ми това... на­правете онова." Джон не знаел откъде да започне, искал да отправи толкова много молби. А Духът казал: "О, Джон, ние те обичаме! Цялата сила, която ти е необхо­дима, е тук и ние сме готови да ти я дадем." После го заляла такава невероятна любов, та Джон веднага разб­рал, че се намира в присъствието на Духа.

Той почувствал, че разполага с отговорите и че нещата ще се променят. Но следващия път, когато видял човека с болния гръб, осъзнал, че състоянието му се е влошило. Джон приложил всичките си умения, но изцеление не настъпило. Той отново се отдал на медитация със същите резултати. Седял дълго време, докато се почувствал в правилната позиция, Духът се явил и той усетил любовта на водачите си и на своя Висш Аз. Те казали: "О, Джон, ние наистина те обичаме. Ти си тол­кова силен." А Джон помолил Духа: "Моля те, покажи ми какво да направя в моя лечителски кабинет." И жи­вотът продължил да си тече по този начин.

Джон имал сестра. И му било много болно и обидно, че тя също имала здравословни проблеми, а той не можел да й помогне. Затова седял с нея и се молел и й изпращал енергия. Прилагал целия си опит, всичките си умения, но сестра му не оздравявала. Непрекъснато страдала от болки.

Накрая, след много време, на Джон му дошло до гуша. Ядосан, той се втурнал в стаята за медитация, седнал на стола и казал: "Омръзна ми! Къде сте?" А водачите рекли: "Здравей, Джон, как си?" Джон бил толкова шокиран, че едва не паднал от стола: "Как е възможно да дойдете толкова бързо? Аз не съм готов." "Ние винаги сме били тук, Джон", отговорили водачите. "С теб сме дори в лечебния кабинет."

"Вие ми казахте, че съм силен", започнал Джон. "Дадохте ми невероятни отговори. Почувствах ги в лю­бовта, която ми пратихте. Но нищо не се получава! Вече съм на ръба на лудостта! Какво да направя?" Водачите на Джон застанали пред него и казали: "О, Джон, толкова се радваме, че дойде. Слушай, Джон: няма значение колко добра е печката; храната никога няма да се сготви, ако котлоните не са включени."

И тъй като Джон не бил глупав, рекъл: "Котлоните - това съм аз?" А водачите казали: "Да." "Какво да направя?", попитал Джон, а Духът и водачите отвърнали: "Ти какво избираш да направиш?" Джон заявил: "Искам да осъществя договора си!" Ах каква радост настъпила при тези думи! Защото точно това искали да чуят. Този път Джон не уточнил чий гръб трябвало да се излекува. Не посочил какво точно искал, нито откъде да дойде силата, нито в кой ден пациентът да оздравее. Най-накрая Джон казал: "Искам да излекувам себе си. Искам да изпълня моя договор. Искам страстта ми да се осъществи. Искам да правя онова, за което съм дошъл тук." А Духът му отговорил: "Джон, толкова време ти трябваше, докато го поискаш. Ще го имаш! Вече е твое, още докато отправяш молбата."

Когато се надигнал от медитацията си тази вечер, Джон осъзнал, че нещата се били променили, понеже изпитвал непознат покой. Още преди да отиде в лечи­телския кабинет, той знаел, че нещата ще са различни. Духът му казал, че трябвало само да се погрижи за себе си и всичко останало щяло да се нареди само. Когато Джон влязъл в кабинета, започнали да се случват удиви­телни неща, защото бил получил ново познание. "Днес ще положа ръцете си тук", казал си той. "Това е различ­но. Никой не ми го е казвал, но аз знам, че така трябва." Резултатите настъпили незабавно. Джон усещал, че Духът стои зад рамото му и му казва с намигване: "О, да, точно така. Сега опитай това." Джон започнал да пости­га невиждани дотогава резултати. Казвал на хората, които идвали при него за лечение, да се приготвят за изцеление. Провеждал с тях церемония, преди да ги докосне. Те го мислели за луд - докато не видели как оздравяват. Тогава при него започнали да идват все повече и повече хора... при Джон, могъщия лечител.

И така, Джон отишъл да види сестра си. Влязъл с танцова стъпка в стаята й, целият сияещ, убеден, че изцелението ще настъпи незабавно. Видял как лицето й просветнало! Измъченото й изражение се стопило, а той  дори не я бил докоснал. Тя му казала: "Джон, какво стана? Толкова се тревожех за теб!" Всичко спряло. Тогава Джон осъзнал, че собственото му терзание се е предавало на онези, които се опитвал за излекува. "Духът ми каза, че ще оздравееш", съобщил нежно той. Провел церемонията със сестра си и тя наистина оздравяла, защото Джон вече се бил погрижил за себе си - неговата сила и мъдрост се били увеличили многократно.

Отговорът на седмия въпрос, "Каква е тайната на силния лечител?", е най-напред да балансирате себе си! Поискайте договорът ви да бъде изпълнен. Това равно­весие поражда ново познание, нови инструменти и спо­собността да виждате дали полюсите са разменени. Всичките тези нови лечителски дарби са ваши, но първо трябва да се погрижите за себе си. Може да ви се стори странно, че казваме; "Когато медитирате, не е нужно да давате енергия на онези, които ще лекувате; и все пак е вярно, защото вашата наука е лечителството. Когато медитирате, грижете се за вас самите." Именно вашият договор на лечител поражда силата ви. Съ-творете пъл­ното обвързване с вашия договор и вижте какво става!

О, скъпи мои, седим пред вас тази вечер и незави­симо дали го съзнавате, или не, благоговеем пред вас. Чувството, което залива моя партньор всеки път, е на "благоговение". Защото доброволно сте дошли за подо­бен сценарий!... да обитавате слаба биология и дори да не знаете кои сте... да е скрит от вас самият факт, че сте частици от Бог, докато вървите по Земята! Да се съгла­сите да пораснете, да остареете, да умрете и пак да се върнете! О, каква тежка задача сте се съгласили да изпълните с вашата любов.

Казахме ви, че знаем кои сте. Присъствали сме на церемонията, на която ви възнаградиха с цветовете ви. Тази вечер тук няма нито един човек, който да не познава Крион, защото и аз бях там с моите сияещи цветове, стоях на опашката, когато вие получавахте вашите, и ние с вас се обичаме отдавна. Затова ви приканваме в този кратък момент на близост да почувствате присъствието на дома, да осъзнаете, че животът има смисъл, че не сте сами. Че новата енергия няма да ви изтреби на тази планета и че ние искаме да останете в добро здраве, понеже ви обичаме.

Вярно е, че вие трябва да свършите цялата работа, и това обяснява защо не ви даваме предварително ин­формация за уроците ви. Защото работата нямаше да е работа, ако ви кажехме всичко предварително. Но даро­вете са удивителни и ние ви казваме с цялата ни любов, че си ги заслужихте!

Сега моят партньор ще ви предаде, че си тръгваме. Но има още нещо. Тази нощ бащи и синове, и майка и дъщери ще се разминат отвън и изобщо няма да узнаят, че някога ги е свързвало родство! Ах, колко много любов е нужна, за да направите това! Нима е чудно, че вселената ви обича толкова силно? Да, Земята е много специално място. Специално място.

Някои от вас ще си тръгнат оттук и дни наред ще вибрират с енергията. Направете го. Това е напълно нормално. Просто тази вечер сте почувствали любовта на Духа.

Така е.

Крион

 

Скъпи Лий,

В "Апокалипсис" Библията ни предупреждава за лъжепророците, които ще правят удивителни неща и ще ни изкушават към края на света. Не е случайно, че твоята "Книга I" се нарича Финалната епоха... но как да разбе­рем, че ти не си един от лъжепророците?

Ще хвърлиш ли малко светлина върху това предуп­реждение? Какво се има предвид и кои са лъжепророци­те? Как да ги познаем? (Ако ти си един от тях, ще отговориш на въпроса с лъжа и пак ще ни заблудиш.)

Благодаря!

Даян Стийн Сиатъл, Вашингтон

Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 1090 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.237.178.126          Четвъртък          28.03.2024, 21:19