Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



06:54
25.04.2024
Четвъртък
3.145.63.136


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Прочетете това!

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Прочетете това!

Моят партньор иска да изясня максимално тази информация, тъй като очевидно много от вас все още не разбират значението на всичко това:

1. Вашето хилядолетие е към своя край.

2. В много случаи е било пророкувано, че това ще бъде краят на целия живот на Земята, защото гибелта е била по план, а училището е щяло да се превърне в неутрално място за някакво друго училище. Подготвителният период за новото училище трябва да бъде още 1000 години; и да, аз ще се завърна отново, за да го пренастроя след това.

3. Сега това се е променило! Вашето съществува­не няма да бъде прекъснато. Не е задължително да преминете през ужасни войни и планетна катастрофа, чиято кулминация щеше да отбеле­жи напускането ви през 2001   г. Спечелихте си правото да останете и да контролирате собст­вената си съдба изцяло, в първото столетие на новото хилядолетие. Постигнахте го сами, като извисихте вибрацията на планетата чрез мис­ловното съзнание през последните 60 години (в 11-ия час, както бихте казали).

4. Както описах дотук в тези послания, мнозина ще напуснат и ще се завърнат с нови сили. Освен това преходът към тази нова епоха на самоопределяне и мощ ще бъде изпълнен с промени. Нещата няма да останат същите за никой от вас, но аз ви дадох информация, която трябва да направи промените много по-лесни.

Сега притежавате знанието точно какво става и аз ви казвам, че имате далеч повече сила да "се понесете на гребена на вълната", отколкото някога досега. Бъ­дете спокойни за тези неща! Повярвайте ми, ако няма­те вътрешен мир през този период, тогава няма да останете. Годините, които сте прекарали в работа с Вселената, трябва да са ви направили по-мъдри, не толкова закостенели в навиците си, че да не можете да приемете една всемирно уместна промяна. Скъпи мои, това е вашето време; възползвайте се от него!

Въпрос: Каква е основната цел, върху която да се фокусират хората в ежедневния си живот?

Отговор: Този и следващите два въпроса се отна­сят до вършенето на работата. Ето защо ви приветс­тваме толкова силно! Вие питате не само за опасност­та; всъщност искате да работите! Не очаквах друго. Приемете този и следващите два въпроса като група от три, които да използвате заедно за себе си. Първият въпрос се занимава с вашето духовно здраве в ежед­невието. Вторият въпрос (следва) се занимава с ваша­та работа за човечеството, а третият (също следва) се занимава с процедурата за постигането на двете неща.

Ще отговоря на първия въпрос дословно. Трябва да се заемете с онова, което не е наред в ежедневния ви живот, преди да можете да очаквате, че ще преми­нете към по-висши неща. Основната цел, върху която трябва да се концентрирате всеки ден, е да си възвър­нете вътрешния мир и равновесието, които трябва да съпътстват вашето просветление. За да го постигнете, първото ми предупреждение е да престанете да съз­давате собствените си негативни водовъртежи! Ежед­невният ви живот е претъпкан с неуместни реакции към събитията и към другите хора. Как бихте могли да работите, когато мислите ви са заети с емоциите, причинявани от подобни неща? Всичките ми учения дотук в този книга разказват за променянето на вашия отпечатък чрез приемане на нови импланти, които ще ви позволят да го направите. Сега виждате ли връзка­та? Моята пренастройка на мрежата е предназначена да подсили тази промяна във вас и да ви даде повече сила, за да я постигнете. Всичките тези неща са част от новите ви способности.

В ежедневието вие трябва да се концентрирате върху стремежа да не реагирате на "копчетата", които сте позволявали да бъдат натискани в умовете ви през всичките тези години. Може би някой друг човек ви е причинил обида или болка? Може би нещо не се е развило както трябва? Може би някой ви е разочаро­вал? Всеки ден контролирайте тези чувства. Можете почти изцяло да ги избегнете! Сами ще разберете, когато го постигнете. Повярвайте ми, ще се почувст­вате различно. Отговорът на третия въпрос ще ви помогне с метода. Това е целта: внесете мир в живота си, за да можете да свършите работата. Когато се научите да владеете реакциите си на по-рано притес­нителни неща, се сдобивате със сила. Тази сила ви издига до място, което ви позволява да го правите отново и отново. Накрая ще разберете още, че съби­тията около вас, които на пръв поглед са извън вашия контрол, всъщност са ви подвластни.

Решаващо е да се научите да разпознавате тези ежедневни неща в процеса на случването им, за да можете да ги избягвате едно по едно. Освен това е изключително важно да се научите да съзирате исти­ната в себе си за това как сте се отнасяли към тези притеснения. Някои хора са толкова свикнали да жи­веят с негативните водовъртежи и се потапят в тях, за да привличат вниманието на околните. Когато сте балансирани, вашите духовни водачи ще ви обърнат цялото внимание, което някога сте искали.

Това вероятно не е отговорът, който очаквахте на този въпрос, но все пак е точен. Попитахте как да почистите вътрешността на буркана и аз ви отговорих, че първо трябва да постигнете контрол над капака, за да го отворите.

Въпрос: Освен да работя лично върху себе си какво мога да направя, за да променя света за човечеството?

Отговор: Този въпрос има много страни. Засега ще разгледам само най-важните. Трябва да започнете със самата Земя, за да помогнете на човечеството. Просто не е възможно да повишите вибрационната стойност на просветлението за планетата, докато не се заемете с проблема на физическата Земя. След това можете да се концентрирате върху духовните пробле­ми на човешката раса. Партньорството със Земята, за което говорих, е решаваща предпоставка за собстве­ното ви израстване.

(1) Физическо: В реда на важност, като обитатели на Земята вие първо трябва да посветите вашите знания и наука на голямата цел да спрете изчерпване­то на важните самобалансиращи се ресурси на плане­тата. Тази тема има много подточки, но най-значима­та сега е земната атмосфера. Наложете контрол над натрупването на химикали в горните слоеве. Все още не осъзнавате колко важно е това. Ако не се справите най-напред с този проблем, времето ще се промени. Когато метеорологичните условия се променят, райо­ните за отглеждане на храна за населението също се променят и много хора ще започнат да гладуват в неочаквани от вас места. Това е от огромно значение!

След това трябва да се отървете от вашите изку­ствено произвеждани горива с летливи частици. Те са най-опасните вещества на Земята. Използвайте наука­та и започнете откривателска програма за неутрали­зиране на тези смъртоносни материали. Ако започнете сега, до 1999 г. ще получите научен прозорец на възможност, който ще ви възнагради с резултати. Престанете да използвате тези материали за каквито и да било цели. Като раса от интелигентни същества, защо изобщо сте разработили и произвеждали в тако­ва масово количество отрова, която не можете да контролирате и едва успявате да задържате? Започне­те да използвате просветлените си умове, за да разбе­рете двете важни неизчерпаеми области, откъдето трябва да черпите мощността за вашите градове:

(1) Неограничената топлина направо под краката на все­ки човек на Земята. Вече сте наясно, че топлината е равна на мощност. Никога няма да бъде необходимо да изразходвате нещо за топлината. Само се научете да я добивате и използвате!

(2) Вникнете в невероятно последователната енергия на приливите и отливите по бреговете. (В края на краищата, нали точно там са съсредоточени повечето големи градове?) Вселената ви е осигурила тонове действие дръпни-бутни - което чака да го използвате! Вие вече сте наясно с ползата от хидроелектрическата мощност. Тя е ваша; безп­латна е, чиста и вечна.

Народите на Земята вече започват да се занима­ват с тези проблеми, а вие можете да наблюдавате какво ще се случи: първо ще сплоти културите. Това е предпоставка за мир. Мирът е катализатор за повиша­ване вибрацията на планетата. Когато човешката енергия и ресурси не се изразходват за войни и плани­ране на войни, все по-малко мисловна енергия се насочва към унищожението на другите. Тези планови срещи създават още толерантност между народите, основна предпоставка за начало на просветлението. Всичките тези неща спомагат за избягване на негативността. Следователно това е един от методите за трансформационния процес, за които говорих. В до­пълнение към казаното, ще бъдете удивени от това как вашата военна икономика ще се превърне в екологич­на икономика. Колкото повече хора участват по няка­къв начин в подпомагане на планетата, толкова по-бо­гато ще бъде възнаграждението за работниците. Ва­шата култура се движи от такива стимули и аз, Крион, разбирам тези неща, тъй като съм ги наблюдавал многократно. Ако искате вашата нация да бъде воде­ща през следващите 11 години, сега вложете усилията си в екологични открития и нововъведения; в проти­вен случай ще се окаже, че работите за другите. Сега вашата наука е съзряла за важни открития в сферата на екологията. Ние ще ви помогнем, но вие трябва да започнете.

(2) Духовно: Съберете се заедно и осигурете по­ложителна мисловна енергия за планетата и за човеш­ката раса. Има толкова много нова скрита сила в този процес, но процедурата трябва да бъде разбрана и правилно прилагана. В новата енергия вие можете да създадете много повече от общия сбор на цялото. Тоест, ако една група просветлени хора са в хармония и равновесие и са във връзка с водачите, тяхната съчетана енергия образува мощен показател, с коефи­циент на 3-та степен от техния брой. (Пример: група от 12 човека ще образува показател 4: 12 човека, раз­делени на 3, са равни на 4. Следователно коефициен­тът ще бъде 12 на четвърта степен или 20 736!) Разби­рате, че номиналният брой на просветлените хора може да породи мощността на цял стадион, пълен с добронамерени непросветлени хора. Това е ново. До­сега никога не сте разполагали с подобна сила, но трябва да знаете как да продължите нататък. Като имате това предвид, виждате ли как малцината въз­действат на мнозинството?

Въпрос: Можете ли да опишете някакво физичес­ко упражнение за центриране за по-добра настройка при приемането на информация?

Отговор: Не е случайно, че процедурата на наст­ройване за по-добра възприемчивост е идентична на процедурата за предаване на мисловна енергия. В последния отговор споменах колко е важно да разби­рате и да прилагате правилно този процес. Не мога да го подчертая достатъчно убедително. Ще бъде цяла наука! Резултатите ще бъдат толкова удивителни, че вие постоянно ще търсите все по-усъвършенствани методи. Това, което ще ви дам тук, са основните правила за начинаещи. По-късно ще ви дам още ин­формация. Този отговор се състои всъщност от две части: (1) за група и (2) за отделни хора. Това не е толкова физическо упражнение, колкото процедура. Никое друго упражнение няма да ви приближи повече до онова, което следва.

И за двете процедури трябва да подчертая, че тези инструкции са буквални и съвестни, и за всяка стъпка могат да се обяснят още много неща. Дал съм на моя партньор информация по въпроса и ако е необходимо и имате желание, той ще ви информира допълнително.

Основните съставки са (А) самоподготовка, (Б) общуване с духовния водач, (В) приемане на инфор­мация и/или предаване на такава. Най-важната нова сила почива във второто. Вашите водачи са ключът ви и към възприемането, и към предаването. Не можете да осъществите общуване с Вселената без тях. Това е единственото им предназначение. Както вече описах в тези послания, вие носите в себе си цялото си Божес­твено същество, но можете да стигнете до него един­ствено посредством водачите.

За група: Първо, елате да вършите работата. Един неуравновесен човек в групата може да окаже драс­тично въздействие върху силата. Определете заедно темата, която ще превърнете във ваша цел. Постарай­те се темата и целта ви да бъдат универсално уместни. Количеството сила, което сега притежавате, ви нато­варва с огромна отговорност. Назначете ръководител на групата, който ще ви преведе колективно през етапите. На сеанса се концентрирайте само върху определената цел; разпростирането върху множество задачи ще размие крайния резултат. Не допускайте наблизо нищо, което може да ви разсее.

Крион
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 1326 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 3.5/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.145.63.136          Четвъртък          25.04.2024, 06:54