Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



21:10
18.04.2024
Четвъртък
3.138.125.2


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » В. Работата

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

В. Работата

Възможно е да постигнете (1) предаване, (2) при­емане или (3) и двете. На този етап всичко може да се случи, но следващият текст е специално за предаване­то на информация. (Но винаги има и приемане в известна степен.)

1. Нека водачът на групата да опише устно и да създаде силна визуализация на желаното действие. Това трябва да стане под формата на виждане на постигнатата задача, а не на начина за постигането й. С други думи, вижте крайния резултат така, сякаш сте постигнали пълен успех в първите моменти на работата си. 2. С помощта на водача на групата всички заедно изречете (високо) крайния резултат.

Това вече не е молба към Вселената! Това е гене­рирано мисловно действие, предназначено да създаде крайния резултат. Трябва да разберете, че сега създа­вате, а не молите. Ръководителят на групата може да подготви предварително конкретните думи в тези за­явления, за да бъдат правилни и подходящи. Бъдете много внимателни да визуализирате точно онова, ко­ето искате, защото именно то ще се случи. За начало визуализирайте планетата си устойчива. Визуализи­райте планетата си във физически мир, незасегната от никакви външни катаклизми. Визуализирайте вашата планета в хармония със съществата, които живеят върху и вътре в нея. Визуализирайте и вербализирайте вашата планета като балансирана!

Едва след като сте се занимали с физическата Земя, можете да пристъпите към визуализации по отношение на другите хора. Това е правилното под­реждане и трябва да ви подскаже много за определя­нето на духовността ви за бъдещето.

3. Направете това общо 3 пъти. Какъвто и да е вашия вербален цикъл, направете го 3 пъти. Не е моментът да сте плахи и скромни. Почувст­вайте, че това, което правите, е от огромно значение. Говорете бавно, с убеденост и мир.

Осъзнайте силата си. Направете го така, както бихте наредили да бъде направено.

4. Отбележете времето, което ви е било необходи­мо да проведете стъпките от 1 до 3, и прекарай­те същия период от време в пълно мълчание и медитация. Именно тук ще получите информа­ция или просто ще приемете енергията на лю­бовта. Не смятайте, че е неуместно да изразите тиха вътрешна емоция на този етап от срещата. Осигурете всякаква външна стимулация на фи­зическите сетива, която ще ви помогне да уси­лите усещането (музика, аромати, осветление и т. н.).

5. Под ръководството на водача се върнете пос­тепенно към състоянието, в което започнахте.

Този процес не бива да продължава повече от 1 час по вашето време. Същото събиране със същата цел трябва да се повтори още веднъж, за да позволи на другите универсални настройки да свършат рабо­тата си. Ако сте балансирани, ретроградното влияние на малките планети не бива да пречи на това общува­не. Но аспектите на по-големите планети ще оказват въздействие, затова повторете процедурата.

Индивидуално: Всички вие можете да постигнете същото индивидуално общуване и центриране, след­вайки описаната последователност. Всъщност е необ­ходимо да го правите, за да се радвате на живот, изпълнен с вътрешен мир и изобилие. Използвайте същите основни елементи:

(А) самоподготовка;

(Б) общуване с водачите;

(В) приемане и предаване на информация.

Изразявайте всичко на глас! Кажете ясно на вашите водачи крайния резултат на желанието си и ще го получите. Използвайте същите правила и принципи, споменати в гореописания списък, но оче­видно без наставленията на водача на групата.

Помолих моя партньор в края на тази книга да напише нещо повече за личното ви общуване с вашите водачи от човешка гледна точка, защото той има опит в тази област. Именно това прави тези послания раз­лични и специални за много от вас. Аз съм Крион от магнитната служба и говоря посредством човек от ограниченото метафизическо служене. Това парт­ньорство ви носи една малка книга с практично напи­сани истини. Естествено могат да се кажат още много, много неща за начините, по които работи Вселената, но засега е необходимо да разберете основите на новата енергия, описани по този начин. (Моля, вижте Глава 7.)

Отговорих на 7 въпроса, поставени от 14-членната група. Всички тези въпроси са много подходящи за вашето време, а отговорите трябва да станат достоя­ние на всички, не само на онези, които ги зададоха. Никога не съм имал намерение да бъда неясен или завоалиран в указанията си към вас. Ако нещо тук ви изглежда такова, моля ви, запомнете, че вашето бъде­ще не е строго определено. Не е възможно да се отговори какво би могло да се случи, но могат да се дадат инструкции, за да сътворите онова, което ще се случи. Осъзнайте силата си и създайте сами бъдещето си.

Обичаме ви сърдечно!

Крион

"Аз съм Крион и служа на вас, които учите уроците си. Вие сте въздигнатите. Вие сте онези, които са избрали да идват и да умират многократно в полза на вашата планета и на универсалния план на нещата. Затова ние ви удостояваме с уважение и ви обичаме безмерно "


Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 1208 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.138.125.2          Четвъртък          18.04.2024, 21:10