Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)09:17
21.03.2018
Сряда
54.81.182.16


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » В. Работата

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

В. Работата

Възможно е да постигнете (1) предаване, (2) при­емане или (3) и двете. На този етап всичко може да се случи, но следващият текст е специално за предаване­то на информация. (Но винаги има и приемане в известна степен.)

1. Нека водачът на групата да опише устно и да създаде силна визуализация на желаното действие. Това трябва да стане под формата на виждане на постигнатата задача, а не на начина за постигането й. С други думи, вижте крайния резултат така, сякаш сте постигнали пълен успех в първите моменти на работата си. 2. С помощта на водача на групата всички заедно изречете (високо) крайния резултат.

Това вече не е молба към Вселената! Това е гене­рирано мисловно действие, предназначено да създаде крайния резултат. Трябва да разберете, че сега създа­вате, а не молите. Ръководителят на групата може да подготви предварително конкретните думи в тези за­явления, за да бъдат правилни и подходящи. Бъдете много внимателни да визуализирате точно онова, ко­ето искате, защото именно то ще се случи. За начало визуализирайте планетата си устойчива. Визуализи­райте планетата си във физически мир, незасегната от никакви външни катаклизми. Визуализирайте вашата планета в хармония със съществата, които живеят върху и вътре в нея. Визуализирайте и вербализирайте вашата планета като балансирана!

Едва след като сте се занимали с физическата Земя, можете да пристъпите към визуализации по отношение на другите хора. Това е правилното под­реждане и трябва да ви подскаже много за определя­нето на духовността ви за бъдещето.

3. Направете това общо 3 пъти. Какъвто и да е вашия вербален цикъл, направете го 3 пъти. Не е моментът да сте плахи и скромни. Почувст­вайте, че това, което правите, е от огромно значение. Говорете бавно, с убеденост и мир.

Осъзнайте силата си. Направете го така, както бихте наредили да бъде направено.

4. Отбележете времето, което ви е било необходи­мо да проведете стъпките от 1 до 3, и прекарай­те същия период от време в пълно мълчание и медитация. Именно тук ще получите информа­ция или просто ще приемете енергията на лю­бовта. Не смятайте, че е неуместно да изразите тиха вътрешна емоция на този етап от срещата. Осигурете всякаква външна стимулация на фи­зическите сетива, която ще ви помогне да уси­лите усещането (музика, аромати, осветление и т. н.).

5. Под ръководството на водача се върнете пос­тепенно към състоянието, в което започнахте.

Този процес не бива да продължава повече от 1 час по вашето време. Същото събиране със същата цел трябва да се повтори още веднъж, за да позволи на другите универсални настройки да свършат рабо­тата си. Ако сте балансирани, ретроградното влияние на малките планети не бива да пречи на това общува­не. Но аспектите на по-големите планети ще оказват въздействие, затова повторете процедурата.

Индивидуално: Всички вие можете да постигнете същото индивидуално общуване и центриране, след­вайки описаната последователност. Всъщност е необ­ходимо да го правите, за да се радвате на живот, изпълнен с вътрешен мир и изобилие. Използвайте същите основни елементи:

(А) самоподготовка;

(Б) общуване с водачите;

(В) приемане и предаване на информация.

Изразявайте всичко на глас! Кажете ясно на вашите водачи крайния резултат на желанието си и ще го получите. Използвайте същите правила и принципи, споменати в гореописания списък, но оче­видно без наставленията на водача на групата.

Помолих моя партньор в края на тази книга да напише нещо повече за личното ви общуване с вашите водачи от човешка гледна точка, защото той има опит в тази област. Именно това прави тези послания раз­лични и специални за много от вас. Аз съм Крион от магнитната служба и говоря посредством човек от ограниченото метафизическо служене. Това парт­ньорство ви носи една малка книга с практично напи­сани истини. Естествено могат да се кажат още много, много неща за начините, по които работи Вселената, но засега е необходимо да разберете основите на новата енергия, описани по този начин. (Моля, вижте Глава 7.)

Отговорих на 7 въпроса, поставени от 14-членната група. Всички тези въпроси са много подходящи за вашето време, а отговорите трябва да станат достоя­ние на всички, не само на онези, които ги зададоха. Никога не съм имал намерение да бъда неясен или завоалиран в указанията си към вас. Ако нещо тук ви изглежда такова, моля ви, запомнете, че вашето бъде­ще не е строго определено. Не е възможно да се отговори какво би могло да се случи, но могат да се дадат инструкции, за да сътворите онова, което ще се случи. Осъзнайте силата си и създайте сами бъдещето си.

Обичаме ви сърдечно!

Крион

"Аз съм Крион и служа на вас, които учите уроците си. Вие сте въздигнатите. Вие сте онези, които са избрали да идват и да умират многократно в полза на вашата планета и на универсалния план на нещата. Затова ние ви удостояваме с уважение и ви обичаме безмерно "


Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 902 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.81.182.16          Сряда          21.03.2018, 09:17