НААКР » Книга 6: Партньорство с Бог
    Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSSНачало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)08:15
23.03.2017
Четвъртък
54.205.60.171


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » НААКР

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

НААКР

От писателя...

Когато ченълингът пред Обединените Нации от 1995 г. завърши, нямах представа за високоенергийните експерименти, провеждани по същото време. Дори до­като пиша тези редове, се разкриват неща, променящи смисъла на казаното от Крион, както го разбирах по онова време. Ето какво зная: Правителството на САЩ провежда два големи експеримента - единият в Аляска, другият в Австралия, които използват мощни нови тех­нологии, разработени от Никола Тесла (изобретателят на радиото и променливия ток - какво - не знаехте ли? Това е тема за друга книга.).

Когато научих за Програмата за проучване на висо­кочестотни активни сияния (НААКР) месец след ченъ­лингът пред ООН от 1995 (един от експериментите с високочестотна енергия), веднага разбрах, че точно това беше имал предвид Крион. Учените в Аляска на "тайно­то" място на проекта планираха да построят атмосферна отоплителна станция, използваща технологията на Тес­ла. Проектът обещаваше удивителни решения на някои от проблемите на отбраната на страната ни - може би Свещеният Граал на армията и евтино решение на иначе скъпоструващата оръжейна система. За по-малко от по­ловината стойност на една атомна подводница, този експеримент се смята за най-върховното постижение на науката след проекта Лос Аламос, дал способността да разцепваме атома. Представете си от каква важност е това събитие.

НААКР представлява план за изпомпване на повече от един гигават (това е един милиард вата), насочен посредством скаларни вълни (Тесла понятие) в йоносферата по експериментален начин, който ще образува 48-километрова дупка. Следва разказ, който написах за "Сидона Джърнъл ъв Имърджънс", драматизиращ и обясняващ с прости думи идеята на НААКР. Прочетете го. Дори в тези страшни новини има надежда и прекрас­на нова информация.

Лий Каръл

Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 508 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.205.60.171          Четвъртък          23.03.2017, 08:15