Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



17:38
25.04.2024
Четвъртък
3.145.206.169


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Индиговите деца

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Индиговите деца

От писателя...

Крион е канализирал части от информацията за "индиговите" деца и вече е време да разкрием всички подробности по темата. Все още няма обобщен ченълинг на Крион, който да е изцяло по тази тема, затова ще ви представя резюме на казаното от Крион и откри­тото от мен самия при моите пътувания във връзка с индиговите деца. Вярвам, че следващите страници ще дадат обяснение на особеностите на съвременните деца за родителите, които четат тази книга.

Преди да започна, държа да изясня нещо. Науката за "цветовете на живота" беше канализирана и дадена преди няколко години от една жена на име Нанси Ан Тапи. Нейната книга "Разберете живота си чрез цвета" първа изложи тази концепция в нашата съвременна ме­тафизика. Скоро след публикуването й идеята доби го­ляма популярност и доста хора извлякоха финансова облага от работата й без позволение. Тук искам да й поднеса заслуженото признание за пионерската, прециз­на работа!

Цветовете на живота са като духовни аурични цвет­ни пластове, които определят сходни черти на характера в цветови групи. Вдъхновената работа на Нанси вярно подрежда качествата на групите и след това ги прилага към ежедневния живот. Подобно на астрологията, която съумява да групира чертите на характера ни от нашия магнитен отпечатък в часа на раждането ни, нашите цветни карти също носят определени сходни човешки качества, които се виждат, стига да знаем как да ги търсим.

Нанси продължава да изнася семинари в страната и мога да ви кажа от личен опит, че са много интересни! Наистина е забавно да видиш собствените си качества на показ, но е и малко сконфузващо! На "лилавия" семи­нар, който посетих, тъй като съм предимно лилав цвят на живота, Нанси съвсем точно предрече как присъства­щите "лилави хора" ще вървят, разговарят и решават проблемите в хода на следващите тестове. Тя излезе права и ние цял ден се смяхме над себе си! Нанси изнася и индивидуални занятия и обикновено успява да иденти­фицира цвета на живота ви почти на мига.

Подобно на виждането на аурите и другите духовни качества, не всеки човек може да "види" цветния план, но след като прочетете книгата на Нанси, можете да разпознаете цвета на човека от списъка с особеностите, причисляващи го към определена група. Това познание помага не само в себеопознаването (както в астрологи­ята), но позволява на лечителя да бъде по-полезен на пациента. А освен това е и забавно!

Индиговият цвят е само едно от качествата на но­вите деца, които се появяват на планетата сега, но е последователно, затова Крион ги нарича "индиговите деца". Това е още едно потвърждение на работата на Нанси (не че й трябва). Въпреки че тук представената информация е от Крион и собствения ми опит, той е в синхрон с работата на Нанси - още едно доказателство, че вярното знание в новата епоха ще си пробива път на няколко места едновременно. Така постъпва Духът, как­то знаете. Предлагам ви моята информация за индиго­вите деца. Освен това ви препоръчвам да се запознаете с книгата на Нанси, за да добиете още по-точна предс­тава за удивителната работа с цветовете на живота.


Индиговите деца

Една от най-удивителните особености на новата епоха ще изскочи от бебешките люлки в хиляди домове по света. Новите деца с "индигов" цвят пристигнаха масово и вече са сред нас. Понякога си мисля, че това са предсказаните "масови пришествия" (шегувам се)!

Въпреки че Крион предсказа появата на тези деца много рано (още с пристигането си), едва наскоро той предаде специфична информация за някои техни качес­тва и каква ще бъде ползата от общуването ни с тях. Колкото и сензационно да звучи, Крион ни казва, че ние сме си заслужили правото да започнем да променяме самата ни биология. Това ще бъде необходимо, за да навлезем в новото хилядолетие при по-висока вибрация, поемайки към едно време в не толкова далечното бъде­ще, когато планетата ще получи позволение да се про­мени още повече. Когато се появят много хора, чиято вибрация е значително по-висока от онази, която изжи­вяваме сега, планетата ще получи позволение да еволю­ира полека в ново измерение и нова вибрация. Крион не е сам в това предсказание и човек може да го намери не само в сегашните ченълинги, но и в календарите на редица древни цивилизации.

С новите дарове и духовни инструменти от Духа Крион в много ченълинги ни казва, че можем да започ­нем собствените си трансформации. Но Крион съще­временно ни дава информация за новите деца, които се раждат сега. Очевидно тези нови деца са надарени с друг вид дуалистично съзнание, а някои притежават дори уникални физически качества.

Когато Крион започна да подава подробности, при­състващите на семинарите възпитатели в детски гради­ни кимаха в знак на съгласие, потвърждавайки, че през последните няколко години децата са коренно различни.

Много от тези хора работеха с деца над петнайсет години и са съвсем наясно с някои удивителни промени в наг­ласата през последните пет.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1276 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.145.206.169          Четвъртък          25.04.2024, 17:38