Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)17:15
20.01.2018
Събота
54.227.6.156


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Извисяване

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Извисяване

Въпрос: Напоследък много се говори за извисява­нето. Всички имат различна идея какво представлява то. Според някои то означава да бъдат отведени от извънземни. Други казват, че нашите физически тела ще станат невидими, а според трети нищо няма да ни се случи физически, а просто ще преминем към нашия следващ живот със същото тяло. Бихте ли ми помогнали да разбера процеса на извисяването?

Отговор: Извисяването е покана към всеки човек да премине постепенно към следващите измерения чрез процеса на обучение и просветлените техники, без да напуска планетата. Това е голяма вибрационна промяна и не е за всеки. Всъщност тя ви позволява да останете във вашата биология и да преминете към следващата инкарнация, без да минавате през смъртта (оттук и сми­сълът на думата извисяване).

Наложително е да останете тук, ако искате да про­мените планетата, но няма осъждане или наказание за онези, които пожелаят да напуснат, след като постигнат по-висока вибрация. Всеки човек ще реши какво е най-доброто за него и има основателни причини да не сте запознати с много от тези индивидуални решения. Някои от тях се отнасят до енергийното равновесие на плане­тата или незавършените галактически планове за дадено създание. Когато тръгнете по пози път, вие се доближа­вате до енергията на Божествената частица във вас, а това е интензивно преживяване. Не всички са поискали да направят това и няма "правилен" и "погрешен" начин за решението да изчакате или изобщо да не го предприемете. Мнозина ще останат в по-ниската вибрация (спря­мо статута на извисяване, но по-висока в сравнение с вашата съществуваща вибрация), която трябва да под­държа някои основни качества за самата планета. Това ще се изясни с течение на времето, когато създадете "руслото" за съществуването на новата, изкласила Земя.

Както вече споменахме, за 12:12 беше необходимо минимум 144 000 човека да заявят намерение за този статут, и вече сме ви казвали, че това се случи. Едва ли ще се изненадате да научите, че повечето хора, приели това ускоряване на вибрацията, бяха вече подготвени и не живееха на континента, който наричате Америка. Всичкото това е уместно и няма да ви отклони от вашата цел във вашата култура. Онези, които са приели този статут, са съвсем наясно, че стремежът към вибрацион­на промяна не съблюдава политическите и географските граници, а разчитат на човека да продължи да помага на планетата.

Ще бъде необходимо много хора на вашия конти­нент да предприемат тази крачка, преди вибрацията на планетата да откликне по същия начин и да ви отведе в следващото хилядолетие към "нулевата" 2012 година. За целта вече ви е дадено нужното обучение. През 2012 г. (приблизително) цялата планета (самата пръст) ще раз­гърне потенциала си да премине в друго измерение и постепенно ще се доближи до тази цел - не като рязка промяна, а като позволение за плавен преход. Между­временно вие ще получавате помощ, тъй като промяната във вашето измерение и вибрация ще бъде своеобразен маяк за онези, които стоят отстрани, готови да ви разка­жат повече за космоса (които вие наричате извънземни). За осъществяването на духовния преход ще бъде необ­ходима нова наука (каква изненада!) и тази помощ ще ви бъде от голяма полза.

Вие обаче трябва да извършите приготовленията. Точно това се случва по цялото земно кълбо благодаре­ние на намерението на сегашните светлинни работници.

Вашата работа тази година ще бъде много по-важна, отколкото миналата година, но скоростта, с която про­меняте вашата глобална вибрация и съзнание, ще се отрази на плана за вашата земна промяна и на разписа­нието за онези, с които е насрочено да се срещнете.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 503 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 4.5/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.227.6.156          Събота          20.01.2018, 17:15