Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)03:19
19.03.2018
Понеделник
54.158.241.146


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Девите и елфите

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Девите и елфите

Въпрос: Ти ни каза, че 12:12 е повратна точка, защото много от невидимите създания ще напуснат Земята и ще ни предадат своята сила. Аз работя редовно с девите в градината. И те ли ни напускат? Виждат ми се съвсем налице!

Отговор: Първо трябва да изясним, че има много класове създания, които съществуват заедно с вас на тази планета. Вие вече знаете за човечеството, което е опорна точка за цялото съществуване на планетата. Пос­ле идват другите биологични форми на живот, които ви заобикалят. И накрая идват всички създания, които ба­лансират планетата по редица невидими за вас начини - които ви превъзхождат по брой значително! Няма да ги изброяваме, защото ще се объркате - и ще започнете да ги търсите, вместо да залягате над уроците и прежи­вяванията, за които сте дошли.

Сред тези създания има много, които поддържат енергията специално за вас, хората. Доскоро вие нямахте способността да поддържате голямата част от енергия­та на вашия Висш Аз, докато това не започна да се променя преди няколко години (което е част от моята работа). Вече сме ви казвали, че вие поемате голяма част от тази енергия от създанията-крепители съгласно ваше­то споразумение, когато се издигате към градацията и статута на извисяване. Също така сме ви казвали, че енергийното ниво на планетата винаги е едно и също, но вибрацията се променя. За да се запази енергията посто­янно, докато вие приемате вашата сила, крепителите трябва да си отидат.

Много от вас са наясно с това и са се сбогували с много от древните създания в горите и равнините по цялата Земя и знаят какво имам предвид. Често те имат собствени или групови имена. Има десетки хиляди таки­ва създания, които вече са си отишли и много други ще си заминат в бъдеще. Някои от тях са живели в специал­ни области, изпълващи ви с определени усещания, кога­то сте минавали оттам - и сега осъзнавате, че усещането е изчезнало. Причината е, че те са си отишли, за да ви предадат духовната сила на планетата.

Но има още много други създания, които живеят в Земята, дарявайки планетата с живота, за който гово­рим. Те поддържат природното равновесие, както го наричате вие, и откликват директно на хората, които работят със Земята. Някои се наричат деви, а елфите са създанията, изградили свещените места в гората. Деви­те, за които попитахте, са онези, които винаги ще бъдат с вас, докато съществува планетата. Те са нужни и изк­лючително необходими за "живота в пръстта", както вече сме споменавали. Те са необходими за "живата планета", която откликва на съзнанието на човечеството. Вие сте им дали тези имена - оттам идва и объркването. Тези, които познавате, ще останат!

Вашите приятели от градината ще бъдат с вас зави­наги и ще откликват на усилията ви. В по-голям план това са съществата, които поддържат енергията на го­рите в планината, скалите в пустинята и дори въздуха, който дишате. Тук има толкова много неща, които биха ви удивили! Отдавайте почит на Земята, защото тя ще ви отвърне със същото!

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 454 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.158.241.146          Понеделник          19.03.2018, 03:19