Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



05:27
20.04.2024
Събота
3.16.76.43


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Лечение и заболяване - Началото на учението за трансформацията

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Лечение и заболяване - Началото на учението за трансформацията

Няма да бъде универсално правилно, ако аз, като Крион, ви дам отговори на въпросите, без да съм видял техния подходящ прозорец за представяне. Това означа­ва, че като ученици вие можете да видите мъдростта на учителя си не просто като той отговаря на поставените от вас въпроси, а по-скоро като ви кара да учите уроците си, а после сами да намирате отговорите. Вие постъпвате по същия начин с вашите млади хора на Земята.

Все пак знам, че разбирате, че всички изобрете­ния, открития в природата и дори на пръв поглед случайни неща, като откриването на стари историчес­ки цивилизации, са все "подадени" от Вселената. Си­гурен съм, всички сте забелязали, че научната инфор­мация често ви се представя под формата на просвет­ление и откритие в много точки на планетата еднов­ременно. Това означава, че макар да изглежда така, сякаш на един човек му е хрумнала идея, тя е била дадена на мнозина. А онзи, който е получил призна­нието, е бил човекът, който най-бързо се е доверил на интуицията си и е съпоставил новопостъпилата ин­формация с вече известната, за да създаде нова наука. Моля ви да обърнете внимание, че началото на всяка научна информация е духовното представяне на иде­ите в подходящия момент и както току-що казах, признанието се отдава на хората с най-добро интуитивно или духовно съзнание за възприемане на инфор­мацията. Не бъркайте това с информацията, давана само на просветлените. Много от вас притежават прекрасно съзнание без голямо просветление (добра интуиция без духовно познание).

Това, което ще ви кажа сега, е свързано с болестта на Земята. Няма да конкретизирам коя болест, а ще говоря много обобщаващо. Информацията обаче е нав­ременна и уместна. Това означава, че е правилно някои от вас да я научат сега и в момента се подава и от други като Крион. Въвеждането и използването й ще изисква работа и открития, но основните принципи са тук.

Живите болестотворни организми на Земята са със­тавени от съвсем малки нишки от повтарящи се частици. Тези частици се свързват симетрично и образуват орга­низъм, който е предназначен да се самовъзпроизвежда и да се нагажда към човешкия организъм, когато това е необходимо, като носи допълнително неравновесие, а често и смърт. Вече говорих за всемирната правилност на този процес и как кармичният отпечатък и импланти откликват на болестта. Моля да разберете, че тези неща не са грешки в универсалния план, а са много важни и правилни механизми за вашето сложно взаимодействие на изразяване върху планетата.

В симетрията на повтарящите се части, които със­тавляват целия болестотворен организъм, има опреде­лени частици, които са по-специални. Тези специални частици имат пипалца и хлътнатини, които "търсят" противоположните пипалца и хлътнатини в сходните организми в човешкото тяло. Като смъртоносен ключ в ключалката, ако пипалцата и хлътнатините на болестотворния и човешкия организъм си паснат, тогава болестта се прикрепя и започва да расте. Като просвет­лен човек, ако сега внимавате и сте в състояние да вникнете в представената тук информация, ще разбе­рете как вашият кармичен отпечатък се прилага на клетъчно ниво. Защото формата на пипалцата и хлътнатините в многобройните системи на личната ви биология са като ключалка, готова да види "ключа" за болестотворния организъм... или да не го види. Важ­ният имплант може да промени ключалката ви и сле­дователно да лиши ключа от възможността да я отво­ри - което води до изцеление и равновесие. Затова мислете за вашия имплант като заключалка срещу болестта.

Повечето от вас пристигат с отпечатък, който вероятно би позволил болестта. Само вашият карми­чен имплант е в състояние да избегне тези неща. Това е просто част от цялостната човешка карма във връзка със Земята, когато пристигате. Мнозина от вас са снабдени с различни импланти при раждането си, за да избегнат общите параметри на отпечатъка (ето защо някои хора се разболяват, а други не).

Не е по силите на човешката наука някога да бъде в състояние да променя отпечатъка. Това просто никога няма да бъде в рамките на възможностите ви, защото не е биологичен процес. Следователно логично има само два метода, които ще ви помогнат. (1) Лично за вас: промяна в импланта ви от Вселената, както беше описа­но в посланията дотук; и (2) За планетата: метод за променяне на болестта, така че ключът да се измени и повече да не пасва на нито един човешки организъм.

Знайте следното: Дори след като ключът попадне в ключалката, не е прекалено късно да се променят нещата. Това е защото:

(1) ключът постоянно образува нови ключове, които се наместват в други ключалки в тялото; и

(2) ключът никога не е в ключалката за добро. Болестта е неестествено и неуравновесено със­тояние. За да останат така, дори свързаните ключове и ключалки трябва да продължат да се "изпитват" помежду си, за да видят дали продължават да си подхождат. Ако проумеете значението на това, тогава ще разберете как се осъществява лечението, дори когато е твърде късно. По-нататък ще уточня някои от механизмите на симетрията на повтарящите се части, които съставляват целия болестотворен организъм.

Крион
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 1342 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.16.76.43          Събота          20.04.2024, 05:27