Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)02:04
20.02.2018
Вторник
54.221.131.67


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Музика

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Музика

Въпрос: Скъпи Крион, музиката съществува от­както съществува човекът. Тя присъства във всички форми на богослужение и тържествуване. Аз съм певец и писател и бих искал да разбера механизма, по който музиката въздейства на всичко. А също и дали музикалните вибрации могат да имат негативен ас­пект, примерно хеви метълът? Музиката може ли да се използва за лечение и по какъв начин?

Отговор: Ами ако ви кажа, че освен певец и писател, вие сте и контактьор? Питали ли сте се някога откъде е дошла тази прекрасна мелодия, която сте записали на белия лист? Това се отнася и за онези, които пишат текстове за песни. "Откъде дойдоха тези прекрасни идеи и думи?", се питате вие, когато свършите. Канализирани са! Това е благословен дар!

Тоновете са вибрация. Многобройните звуци в сло­жни аранжименти и хармонии притежават несъмнената сила да лекуват, да пораждат спокойствие, да предизвик­ват чувства дълбоко в човешкото сърце, решения и дей­ствия! Вибрациите са математически и резонират във вас и Земята. Така че музиката притежава вещественост и създава собствена реалност. Тя е важна и свята.

Следват още два отговора - единият на зададения от вас въпрос, другият без конкретен повод.

(1) Може ли музиката да вреди? Както едни и същи лечебни вещества, смесени в различна интензивност и съотношение, могат да се превърнат в отрова, отговорът е, да. Вибрацията изпраща послание. Това е нормално, предвид факта, че вие, хората, имате избор какво да правите с всяка една особеност на вашата планета. Вибрациите могат да се комбинират, за да създават хаос, контрол и дори тъга - такава е силата на тоналната вибрация на планетата.

(2) Вторият отговор може да ви се стори като шега. Философът пита: Ако в гората падне дърво и никой не го чуе, ще вдигне ли то шум? Иначе казано, ако музиката се случва в гората, ще вдигне ли тя шум? Отговорът е ДА! Има резонанс, който всичко и всички ще "чуят". Защото дори пръстта на планетата откликва на тонал­ните вибрации, както и всички живи създания.

Не е ли удивително как музиката събужда емоциите ви? Тя притежава силата да усилва всяко послание и да създава атмосфера на любов, без да се каже нито една дума.

И накрая, помислете за следното: Защо на вашата планета има стотици езици и диалекти, но музиката е понятна за всички? Писаната музика е позната на всички цивилизовани култури! Тя е един език, универсален и разбираем за всички. Това не е случайно. Цялата Земя "говори" музиката по един и същ начин, с пълно разби­рането - както е с любовта.

Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 447 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.221.131.67          Вторник          20.02.2018, 02:04