Музика » Книга 6: Партньорство с Бог
    Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSSНачало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)07:21
26.03.2017
Неделя
54.205.126.164


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Музика

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Музика

Въпрос: Скъпи Крион, музиката съществува от­както съществува човекът. Тя присъства във всички форми на богослужение и тържествуване. Аз съм певец и писател и бих искал да разбера механизма, по който музиката въздейства на всичко. А също и дали музикалните вибрации могат да имат негативен ас­пект, примерно хеви метълът? Музиката може ли да се използва за лечение и по какъв начин?

Отговор: Ами ако ви кажа, че освен певец и писател, вие сте и контактьор? Питали ли сте се някога откъде е дошла тази прекрасна мелодия, която сте записали на белия лист? Това се отнася и за онези, които пишат текстове за песни. "Откъде дойдоха тези прекрасни идеи и думи?", се питате вие, когато свършите. Канализирани са! Това е благословен дар!

Тоновете са вибрация. Многобройните звуци в сло­жни аранжименти и хармонии притежават несъмнената сила да лекуват, да пораждат спокойствие, да предизвик­ват чувства дълбоко в човешкото сърце, решения и дей­ствия! Вибрациите са математически и резонират във вас и Земята. Така че музиката притежава вещественост и създава собствена реалност. Тя е важна и свята.

Следват още два отговора - единият на зададения от вас въпрос, другият без конкретен повод.

(1) Може ли музиката да вреди? Както едни и същи лечебни вещества, смесени в различна интензивност и съотношение, могат да се превърнат в отрова, отговорът е, да. Вибрацията изпраща послание. Това е нормално, предвид факта, че вие, хората, имате избор какво да правите с всяка една особеност на вашата планета. Вибрациите могат да се комбинират, за да създават хаос, контрол и дори тъга - такава е силата на тоналната вибрация на планетата.

(2) Вторият отговор може да ви се стори като шега. Философът пита: Ако в гората падне дърво и никой не го чуе, ще вдигне ли то шум? Иначе казано, ако музиката се случва в гората, ще вдигне ли тя шум? Отговорът е ДА! Има резонанс, който всичко и всички ще "чуят". Защото дори пръстта на планетата откликва на тонал­ните вибрации, както и всички живи създания.

Не е ли удивително как музиката събужда емоциите ви? Тя притежава силата да усилва всяко послание и да създава атмосфера на любов, без да се каже нито една дума.

И накрая, помислете за следното: Защо на вашата планета има стотици езици и диалекти, но музиката е понятна за всички? Писаната музика е позната на всички цивилизовани култури! Тя е един език, универсален и разбираем за всички. Това не е случайно. Цялата Земя "говори" музиката по един и същ начин, с пълно разби­рането - както е с любовта.

Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 422 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.205.126.164          Неделя          26.03.2017, 07:21