Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



10:27
25.04.2024
Четвъртък
3.147.104.248


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Негативност и страх

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Негативност и страх

Въпрос: Как да се науча да се освобождавам от негативните неща в живота ми? Искам да се отърся от задръжките, лошите навици и драми, но те са толкова дълбоко вкоренени в мен, че ми пречат да продължа напред.

Отговор: Първо, трябва да заявите намерението (на глас, за да го чуе вашата биология), че искате тези неща да напуснат живота ви. Следва най-трудното. Трябва да предприемете действие, за да позволите на тези неща да напуснат живота ви. Като давате на вашето съзнание позволение да се отърси от тях, вие подпомагате процеса като съ-творявате вашата нова реалност. Освен това трябва да поемате отговорността за всяко едно негатив­но (или привидно негативно) качество, което ви дразни. Възприемайте ги като неща, които внимателно сте пла­нирали преди да дойдете тук. Тогава можете да ги от­страните със същата лекота, с която сте ги избрали навремето!

Трябва да знаете, че всички неща, които искате да очистите, вече очакват да бъдат очистени! Няма нещо, което да не може да бъде променено по отношение на характера ви, но обръщайте специално внимание на работата с вашето вътрешно дете, скъпи мои, защото във вашия случай вашето малко дете отдавна не е имало възможност да си поиграе.

Въпрос: Как да преодолея вътрешните си "бор­би"!

Отговор: Прочетете последния отговор. Вашите вътрешни борби са заложени, за да ги преодолеете! Избройте ги и заявете на глас, че искате решение на тяхното присъствие в живота ви, а след това отделете време да поиграете

Тези вътрешни борби са най-често дисбалансът на интелекта. Те представляват едни от най-сериозни пре­пъни камъни към просветлението, защото интелектът без равновесието на вътрешното дете, любовта и Вис­шия Аз ще се опитва да ви осуети всеки път. Неведнъж сме говорили за това в ченълингите. Вътрешната битка се води, когато част от вас се противопоставя на друга част, така че вие не можете да поемете в никоя посока без да чувствате, че сте сбъркали някъде или най-малко­то оставате разочаровани. Във вашия случай сериоз­ността на всичко, което виждате, трябва да е знак за наличието на дисбаланс.

Когато Висшият Аз общува с вас, детето във вас се чувства стимулирано, защото радостта и хуморът вър­вят ръка за ръка с ума на Духа. Питали ли сте се защо никое животно на вашата планета не се смее на концеп­циите? Единствено хората имат договор на Висшия Аз и собствена Меркаба. Хуморът е свещено качество. Въз­приемайте го като такова и разберете, че то е необходи­мо за вашия душевен покой. Вътрешният покой е енер­гията, която ще замени изцяло вътрешния конфликт и вие сте на път да го постигнете! Освободете се от неща, които вашият интелект обича, тоест самосъжалението и самокритиката. Зачитайте вашата същност и се смейте повече.

Въпрос: Всеки ден изпитвам непреодолимо жела­ние да напусна тази планета! Това ми причинява голяма тревога и болка. Защо се чувствам по този начин и как мога да го превъзмогна?

Отговор: Вие сте в процес на голямата промяна на просветлението! Когато това се случва, обикновено от­печатъците, които управляват способността да понасяте човешката си природа, се изключват за известно време.

Това е просто енергийна ревизия и позволява установя­ването на нови отпечатъци на по-високата вибрация. Когато това стане, вие отново ще се чувствате добре в състоянието на дуализъм. В даден момент от живота ви сте поискали тази промяна и сега тя се случва. Това е типично явление за много хора, които искат да преминат през вибрационна промяна, докато се извисяват.

Скъпи мой, Духът не иска никой човек да страда или да изпитва болка. Точно обратното! Дори в процеса на преминаване от по-ниска към по-висока вибрация не е необходимо да има болка. Ясната перспектива и разби­ране за временната ситуация ще ви бъде от полза, заедно с изявлението към Духа, че искате мира, който заслужа­вате в този преход.

Вашата способност да съ-творявате е абсолютна в тази нова енергия! Дори при смята на водачите вие можете да съ-творите покой и да кажете: "В името на Духа създавам мир в живота си и моля да усещам присъствието на Духа с всяка глътка въздух!" Отправяй­те това послание към Духа, когато сте в този преход. Поемете отговорността за промяната и си дайте позво­ление за покой в него!

След това благодарете на вашия Висш Аз, че се намирате в това състояние в този момент от живота ви, защото това е ясен знак, че сте поели по вашия път и сте се освободили от кармата, която иначе щеше да ви отдалечава от по-високата вибрация, която заслужавате.

Въпрос: Понякога животът изглежда толкова пропит от самота, страдание и болка. Щеше да е добре, ако разбирах "по-големия" план на нещата. Защо изобщо сме тук? Какъв е смисълът на нашето съществуване на Земята?

Отговор: Имате право. Само ако можехте да видите по-големия план, щяхте да се изумите! Неведнъж сме споменавали мимоходом, че това, което правите тук по ваш избор, ще повлияе на цялото. Имам предвид ЦЯЛОТО! Цялото творение и всичко, което можете да видите надлъж и нашир, ще бъде променено от вашите действия на тази планета. Два основни факта остават скрити за вас:

(1) Вселената (включително вие и аз) е създала Земята като балансиращ катализатор, който непрекъс­нато се измерва за целите, които са непонятни за вашия дуализъм. Но просто казано, вибрацията на тази планета е двигателят за много неща, които изобщо не можете да си представите и които са били неутрални (а не черни или бели) от незапомнени времена. Това, което правите тук, поражда равновесие на светлината в почти цялата Вселена!

(2) Вашата самота, страдание и болка са част от плана, който сами сте съставили, за да си дадете шанс да преодолеете тези неща и да изиграете роля в новата енергия. Онова, което правите с живота си, определя вибрацията на планетата. А онова, което се случва с планетата, влияе на цялото. Ще поемете ли отговорност­та за състоянието си такова, каквото е то в момента? Вие се обричате на ролята на жертва? Не е ли по-добре да се изправите срещу страховете ви, за да ги преодолеете и да преминете към вашия договор (заради който сте тук)?

Чуйте какво ще ви кажа: Живот, изпълнен със само­та, страдание и болка, е живот, който все още не е съзрял висшия смисъл за пребиваване на Земята и все още не е разбрал големите дарове, които го очакват. Представете си, моля, че вашият Висш Аз и вашите водачи, и всички други създания, които ви подкрепят на Земята (включи­телно Крион), изчакват, без да се намесват във вашето съществуване, понеже вие не сте изразили намерението да свършим работата! Нищо чудно, че изпитвате дискомфорт. Едва когато се изправите и започнете да изпол­звате даровете на Духа в тази нова епоха, ще превъзмог­нете самотата, а страданието ще се превърне в спокойс­твие и болката ще изчезне. Нямаше да ви го казвам, ако не беше така! Започнете да общувате с хора, които раз­бират от тези неща и имат позитивен подход към живота.

Запомнете също така, че всеки път, когато казвате на някой, че страдате, вашата биология също го "чува". Помислете за това. На практика вие поддържате вашия дискомфорт, като подхранвате тази мисъл във вашите клетки. Често ли се жалвате, разправяйки на хората колко сте угрижени? Осъзнайте накрая, че цялото ви същество, биологично и духовно, ще откликне на всяка дума с действие. Ако чува, че умирате, със сигурност ще умрете! Затова чистото намерение да се излекувате съ­държа такава голяма сила! Много ви уважаваме заради вашия живот - и заради въпроса ви. Наистина ви очаква кардинална промяна, ако потърсите отговорите с чисто намерение.

Въпрос: Аз съм много самокритична. Интелек­туално знам, че не съм права, но продължавам да се критикувам и подценявам. Изпитвам нежност, обич и състрадание към другите хора, но не и към себе си. Как мога да се измъкна от този капан?

Отговор: Седни на трона, скъпа моя! Тронът, за който говорим, е този на САМОЧУВСТВИЕТО - тро­нът, който те очаква в храма, който наричаш твоя вът­решен храм (както в Глава 1). Виж го! Там винаги седи някой друг и това е проблемът ти. Както в следващия въпрос, твоят изразява един от основните проблеми на хората в новата епоха. Причината? Толкова дълго си стояла на колене в миналите животи, облечена във власеница и обута със сандали, че си взела с теб чувството, че не заслужаваш да се наричаш частица от Бог! Докато не заявиш твоето пълно право да бъдеш тук и не заявиш, че заслужаваш качествата, с които си дошла, няма да можеш да се избавиш от това състояние. Ти си се редила на опашка да дойдеш тук! Нима сега ще го отречеш? Никога не казвай насаме и публично, че сте "малоценни" или че "не заслужавате", или че "не можете да направите това или онова". Вашето тяло ще го "чуе" - И ЩЕ ГО ИЗПЪЛНИ. Това е нещо като програмиране. Вие сте силни! И можете да сътворите собствената си гибел, както и да създадете собствената си градация. Всяко изречено от вас нещо се превръща в действителност на духовно и биологично ниво. Какво искате да кажете на вашата жизнена сила? Че за нищо не ви бива? Започнете да я уверявате в обратното. Вижте указанията в следва­щия въпрос за допълнителни идеи. Вие имате правото да сте тук и е крайно време да кажете истината на вашата биология! Ще подейства.

Въпрос: Много пъти съм молил моите водачи да ми помогнат да живея както трябва, на точното място в точното време, а също и да работя на вяр­ното място. Обаче според мен не получавам осезаем отговор. Направих всичко възможно и ми става все по-трудно да продължавам да вярвам и да вървя напред. Каква е пречката, която спъва прекрасната "мигновена" промяна? Как да открия радост, когато нищо не помръдва?

Отговор: Когато изпаднете в "застой", значи е нас­тъпил моментът да оцените няколко неща. Казвали сме ви, че Духът ви обича и уважава, макар че вие не усещате нищо.

(1) ВЯРАТА: Време е да видите дали наистина вяр­вате във всички тези духовни неща, или не. "Какво!", ще възкликнете вие. "Да не искате да кажете, че съ-творяването на собствената ти реалност означава, че трябва да вярваш в нещо? Все едно да козируваш?" Не точно. Никога няма да седнете на стола, ако знаете, че няма да издържи тежестта ви. Само насила могат да ви принудят да седнете на неподходящия стол. Всички мускули в тялото ви са против това. Процесът на вяра и съ-творение се отличават с доста сходни качества. Непременно трябва да вярвате, че това е реално. В противен случай създавате преграда, която ви пречи да вървите напред - и да седнете на духовния трон. Въпреки че давате добра вербализация на процеса на съ-творяването, вие всъщ­ност не вярвате, че може да ви се случи. Тук ви се притичат на помощ терапевтите от новата епоха. Те могат да ви помогнат да излезете от застоя и да поемете напред към нещо, в което вярвате.

(2) НИСКО САМОЧУВСТВИЕ: Както в предишния въпрос, някои от вас просто не вярват, че заслужават да получат даровете на новата епоха в живота си. Във всеки ченълинг ние ви призоваваме да откриете вашата стой­ност. Наложително е да се чувствате достойни на кле­тъчно ниво, за да продължите напред към вашето прос­ветление и съ-творение. Нищо няма да се получи, докато стоите мълчаливо, убедени, че не заслужавате нищо добро. Скъпи мои, не е трудно да се освободите от това чувство. Започнете да си казвате на глас всеки ден: "Аз съм такъв, КАКЪВТО СЪМ. АЗ СЪМ достоен като дете на Вселената, поставено на тази планета да постигне велики неща! Аз заслужавам всичко, за което съм до­шъл. Само добри неща идват при мен. Аз съм такъв, КАКЪВТО СЪМ!" Изучете работата на онези, които имат най-голям успех с утвържденията. Научете ги и ги използвайте. Този процес е документиран в това списа­ние неведнъж и в книгите на Крион. Вашето тяло ще откликне на тези вербализации. Клетъчният строеж на вашата биология, трябва да ВИ ЧУЕ ДА МУ КАЗВАТЕ, ЧЕ СТЕ ДОСТОЙНИ! Както вече казахме, множеството минали животи като бедняци и свещеници ще вземат своето в епохата на вибрационна промяна.

(3)  ЛИПСА НА СМЯХ: Време е да се отпуснете душевно. Свържете се с детето във вас и тичайте през тревата. Не обръщайте внимание на "правилата" и вди­гайте шум. Дръжте се неуместно и забавно - и покажете духовния аспект на смеха! Толкова много сте затънали в сериозността на живота, не че можете да се измъкнете от лепкавата кал на тревогите. Интелектуализирате се право във врящия казан на страха и продължавате да киснете в него, надявайки се Духът да ви спаси. Време е да редите мозайки, да рисувате с пръсти и да пеете песни. Няма по-мощно лечение от завръщането към състояни­ето, когато сте знаели кои сте! Детето, което е дошло на тази Земя, е знаело, че е родено от Бог... че е вечно... и силно. Върнете се там и го почувствайте; Тогава ще разберете защо сте изпаднали в застой.

Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 759 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.147.104.248          Четвъртък          25.04.2024, 10:27