Гадателските дъски Уиджа » Книга 6: Партньорство с Бог
    Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSSНачало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)08:16
23.03.2017
Четвъртък
54.205.60.171


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Гадателските дъски Уиджа

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Гадателските дъски Уиджа

Въпрос: Много хора си играят с дъските Уиджа. Бихте ли обяснили енергията от използването на тези дъски и тяхното въздействие? Каква е висшата истина?

Отговор: Каква ирония, че благодарение на една игра вие изведнъж успявате да се изолирате от действи­телността и да оставите тялото да доставя автоматични послания! Ех, ако правехте това при лечение! Дъската Уиджа не е опасна, но може да ви обърка. Защо?

Използвано в група, това приспособление ползва масовото съзнание от енергията на групата. Затова често се случват открития и разкриване на тайни. Това е про­явление на психичната енергия на събраните хора. Зато­ва понякога ще има различни противоречиви послания. Понякога ще има могъщ негативен аспект. Ако стане така, значи сте установили връзка със страха в съзнани­ето на групата или на някой силен индивид, който докос­ва дъската.

Тази игра не е достоен вариант за намиране на духовната истина - дори да се използва поединично. Ще получите по-голяма яснота от махалото, както вече сме обяснявали. Махалото предлага ограничен брой вариан­ти, затова изисква по-малко енергия и се разгадава по-лесно. Освен това обикновено не се влияе от необичай­ната енергия на страха. Същевременно то е много личен инструмент, който трябва да се използва само от един човек - което обяснява защо дъската Уиджа не е добра. Основаните на истината отговори трябва да идват от Висшия Аз. С правилната вербализация и обстановка (предварително определяне какво означава движението на махалото от енергията на човека, който го държи) махалото е чудесен инструмент за този вид отговори. Дъската Уиджа подвежда поради фиксираните си харак­теристики и енергията, необходима за насочване на стрелката на повърхността към система от букви и числа - които не са интуитивни за вашата духовна природа.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1828 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.205.60.171          Четвъртък          23.03.2017, 08:16