Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)05:13
21.02.2018
Сряда
54.226.55.151


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » "Невидимото"

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

"Невидимото"

Толкова много се е говорило за "невидимата" страна на метафизиката, че за мнозина тя придобива псевдоважност. Какво да кажем за духовете, ангелите, НЛО, духовните водачи и т. н.? Не е необходимо никой от нас да знае нещо повече от това защо сме тук и какво трябва да правим (което трябва да ни поддържа заети през целия ни живот!). Механизмите на Вселена­та и начинът, по който стават нещата, ни се дават между другото и в малки дози. Достатъчно е да кажем, че не е толкова важно да разбираме всичко. Ако колата ви докара където трябва, не е необходимо да познава­те в тънкост двигателя, за да пристигнете живи и здрави. Някои от нас обаче искат да станат механици и са удостоявани с обяснения и по-подробно обучение.

За онези от вас, които искат да знаят повече, има тонове текстове по тази тема. Но ето няколко основни истини: Съществуват много, много духовни същества, които са в множество други земни сценарии. Някои са отделни и независими от нашите мисии на Земята, други поддържат директно онова, което ние трябва да правим тук. Да, има други в други светове (наистина ли ви изненадва?); някои са като нас и преминават през други уроци (по-нисши и по-висши от нашите собствени). Други изобщо не са като нас и не са толкова осезаеми, колкото сме свикнали, затова видът им ни стряска. Някои умеят да общуват маргинално. Някои се опитват, а не бива. Някои ни посещават, а други не трябва да го правят.

Случва се да пресичаме пътищата си с някои от другите същества, понякога като част от големия план, а друг път без връзка с уроците ни. Най-често за момент осъзнаваме, че ни наблюдават, или усещаме, че сме получили информация. Това са епизодите, свързани с нашето време тук, и са специални - и нормални. В други случаи е възможно да видим или да чуем неща, които ни се струват плашещи и нераз­бираеми (като духовете, например). Това не е необи­чайно явление и има много хора, които разбират ме­ханизмите на процеса. Нормално е, но пак повтарям, не е необходимо да го разбираме. Дори в Библията се говори за духове. Не е логично да ги отхвърляме.

Метафизиците не вярват в дявола, нито пък в Ада. Те смятат, че тези идеи и представи са били извадени от своя метафоричен библейски контекст, за да се установи политическа власт над хората. Но не се заблуждавайте: определено съществува духовна тъм­на страна. Исус дойде, за да ни поучи и за нея, а предупреждението беше ясно: Стойте далеч от нея! Можете да проявите негативността и трагедията точно толкова лесно, колкото любовта и изцелението. Вашата сила като частица от Бога е абсолютна... по­мислете за това. През епохата на "закона" на Земята Бог сътвори много смърт и страдание. Не всичко, което се проявява, е красиво и любящо.

Излъчването на зли духове е реално. Съществуват нисши невидими същества, които биха заели негатив­ното пространство, ако ги поканят. Дълбоката депре­сия и затварянето на личността е класически синдром на поканата. Понякога са необходими неколцина от нас, за да успеем да прогоним тези същества от друг човек, тъй като той става почти безсилен да помогне. В повечето случаи обаче душевните заболявания и биологическите химически неравновесия се обявяват за "обсебеност от зли сили". На хората им се струва някак по-сензационно да се кажат, че Дяволът ги е накарал да извършат нещо. Чуването на гласове обик­новено се дължи на химически дисбаланс, отколкото на духовно неравновесие. Абнормалната мозъчна функция лесно може да породи основни мисловни сигнали, които се връщат обратно в слуховия център, така че човек действително "чува" гласове, произведе­ни от тази неволна мисъл. (Процесът прилича на отслабването на диодите в електрическа верига, което поддържа потока само в една посока.) Макар да е плашещо и често трагично, това не е дело на дявола, нито на някакви други духове.

Нашата мисия на Земята е да трансформираме отрицателното в положително, както в живота си пос­редством ученията на Исус, така и за цялата планета. Любовта е кралица и е далеч по-могъща; но липсата на любов е грях. Невероятната чернота на това състояние поражда омразата, ревността, самолюбието, ал­чността, властолюбието и безразличието. Исус дойде на Земята, за да ни предаде знанията, които биха ни позволили да се издигнем над това състояние посред­ством истината за това кои сме всъщност и как можем да овладеем своята сила и да изцелим планетата. Освен това ни заръча да разпространим словото, да възвестяваме истината, така че всеки да я чуе. (Мета­физиците не вярват, че сме получили заръката да насилваме хората да я приемат.) Истината ще ви направи свободни. Но не всеки е готов за нея и не бива да му се налага насила. Тъкмо затова метафизикът ви информира за същността на системата и ви оставя на мира. Някои хора остават с впечатлението, че мета­физиците са луди, а други стигат до просветлението.

Лий Каръл
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 787 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.226.55.151          Сряда          21.02.2018, 05:13