Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)03:16
19.03.2018
Понеделник
54.158.241.146


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Атаката срещу Крион

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Атаката срещу Крион

През месец февруари 1996 г. една организация със седалище Тъксън, щата Аризона, поведе атака с всич­ки средства срещу работата на Крион. Жената, която ръководи тази група, обяви Крион за "голямото, кос­мическо зло на века". Тя изпращаше хиляди брошури на просветителите и в книжарниците, в които съобща­ваше, че неутралният имплант е номер на Крион (въп­реки че за неутралния имплант или "Моста на мечо­вете" се говори от векове в различни астрологически, духовни и религиозни книги). Освен това много хора, свързани с работата с Крион, получаваха лични писма или телефонни обаждания в домовете си, като се по­веде и атака срещу форума на Крион в "Америка Онлайн".

Цялата тази негативност разтревожи и изплаши мнозина. Страхът притежава тази сила, а нейното послание се основаваше на страха. Получавах многоб­ройни писма с въпроси по темата и няколко абонати на излизащото на три месеца списание Kryon Quarterly се отказаха от абонамента си. Излишно е да казвам, че атаката разбуни духовете!

Последва национален метафизически ответен удар, като много Ню Ейдж списания публикуваха ста­тии, в които порицаха подхода на тази жена да не отпечатва фактологическа информация. Някои от ста­тиите дори даваха примери как нейните писания, взети само от тази първа книга на Крион (без да вземат под внимание останалите шест), са били перифразирани и цитирани за постигане на собствените й цели. Тя вземаше изрази от пасажи на разстояние 10 страници помежду си, после ги съчетаваше в едно-единствено изречение, което на пръв поглед да подкрепя обвине­нията й.

Аз бях лично засегнат от нападките, но се почув­ствах още по-обезсърчен, когато виждах как тези съ­бития разконцентрираха положителни, ентусиазирани просветители и се обезверявах от мисълта, че подобно нещо можеше да се случи в духовната общност.

Накрая отидох в Тъксън, за да се запозная с мо­тивите на тази жена. Научих, че това не беше първият път, когато тя нападаше публично друг известен прос­ветител. Всъщност в средата на 80-те години тя повела подобна кампания срещу един много възрастен и чувствителен оракул от Ню Йорк и в крайна сметка успяла да го компрометира, като отмъкнала и голя­ма част от доходите (и клиентите) му. За жалост изглежда, че това се прави за власт и пари, все кон­цепции на старата енергия, които сега лесно можем да трансформираме в любов.

Въпреки че нейните кроежи бяха разкрити, атаки­те й продължават в такива части на света, като Европа и Азия, където има възможност да плаши неопитните просветители.

Призовавам хората, които вследствие на подобни атаки изпитват вътрешна несигурност, да използват собствената си преценка. А на вас, които ми пишете писма в знак на подкрепа и насърчение, ви благодаря за обичта и молитвите.

Като читател на Крион, смятам, че трябва да знаете останалата част от историята.

Лий Каръл

Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 840 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.158.241.146          Понеделник          19.03.2018, 03:16