Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)01:54
20.02.2018
Вторник
54.221.131.67


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Промененото бъдеще

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Промененото бъдеще

В глобален мащаб на планетата се случва нещо невиждано досега във връзка с предсказанията. Те не протичат по предварителния си план. Огледайте се. Ако сте изучавали задълбочено надеждните предсказания (и дори да не сте), огледайте се.

1.  Пророкът Едгар Кейси се ползваше с 60 % и повече достоверност на предсказанията, но през последните години тази стойност падна до под 30 %. Дали това означава, че Кейси е сгрешил? Как­во предизвиква тези промени?

2. Шелдън Нидъл, който ни предаде драматичната и потенциално страшна информация за фотонния пояс в книгата Весоттing a Galactic Human, не позна нищо, а сътресението във фотонния пояс просто не се състоя. Не се сбъднаха и останалите му предсказания за извънземни, отсъждайки му краен резултат 0:0. Дали това означава, че Шел­дън е сгрешил?

3.  Четиристишията на Нострадамус, по думите на експертите в тази област, от четири години не се оправдават. Предсказанията му не спазват посо­чения план. Дали това означава, че Нострадамус е сгрешил? Досега не му се беше случвало.

4. Гордън Майкъл Скалиън публикува стряскащите карти с новите очертания на континентите преди много години. Датите на тях показваха, че нашия Апокалипсис щеше да настане в края на 80-те и началото на 90-те години на XX век. Когато Апо­калипсисът не се състоя, г-ин Скалиън публикува нови карти с АКТУАЛИЗИРАНА страховита ин­формация. Какво стана? Дали Гордън е сгрешил?

Всичките тези ясновидци и медиуми са имали виде­ния, които са били съвсем реални за тях. В някои случаи те са познавали много други неща. Къде тогава са сбър­кали? Отговорът е, че те НЕ са сбъркали. Ако сме променили нашето бъдеще, както казва Крион, значи наистина е възможно тези далновидни мъже да са пред­сказвали точно едно бъдеще, което не се е състояло. Те са канализирали ПОТЕНЦИАЛНОТО бъдеще, което по думите на Крион сме избегнали, благодарение на наша­та работа на планетата. Следователно те са описали вярно бъдещето в старата енергия, което сега е проме­нено завинаги. Интересно е да се види как реагират онези ясновидци, които са още живи, виждайки несбъдването на своите предсказания. Засега те са толкова погълнати да отричат и да твърдят, че по някаква причина страш­ните събития са просто отложени във времето. И про­дължават да бълват апокалиптичната информация, ак­туализирайки разписанието на събитията (понякога в национални медии), всявайки страх и безпокойство. Не съм съгласен с това. Смятам, че можем да гледаме на триизмерния свят с дадената ни от Бога човешка пре­ценка и здрав разум и да направим връзка с нещо, което се е случило неотдавна и е породило промяна - голяма промяна.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 613 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.221.131.67          Вторник          20.02.2018, 01:54