Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



15:31
19.04.2024
Петък
3.17.150.163


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Промененото бъдеще

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Промененото бъдеще

В глобален мащаб на планетата се случва нещо невиждано досега във връзка с предсказанията. Те не протичат по предварителния си план. Огледайте се. Ако сте изучавали задълбочено надеждните предсказания (и дори да не сте), огледайте се.

1.  Пророкът Едгар Кейси се ползваше с 60 % и повече достоверност на предсказанията, но през последните години тази стойност падна до под 30 %. Дали това означава, че Кейси е сгрешил? Как­во предизвиква тези промени?

2. Шелдън Нидъл, който ни предаде драматичната и потенциално страшна информация за фотонния пояс в книгата Весоттing a Galactic Human, не позна нищо, а сътресението във фотонния пояс просто не се състоя. Не се сбъднаха и останалите му предсказания за извънземни, отсъждайки му краен резултат 0:0. Дали това означава, че Шел­дън е сгрешил?

3.  Четиристишията на Нострадамус, по думите на експертите в тази област, от четири години не се оправдават. Предсказанията му не спазват посо­чения план. Дали това означава, че Нострадамус е сгрешил? Досега не му се беше случвало.

4. Гордън Майкъл Скалиън публикува стряскащите карти с новите очертания на континентите преди много години. Датите на тях показваха, че нашия Апокалипсис щеше да настане в края на 80-те и началото на 90-те години на XX век. Когато Апо­калипсисът не се състоя, г-ин Скалиън публикува нови карти с АКТУАЛИЗИРАНА страховита ин­формация. Какво стана? Дали Гордън е сгрешил?

Всичките тези ясновидци и медиуми са имали виде­ния, които са били съвсем реални за тях. В някои случаи те са познавали много други неща. Къде тогава са сбър­кали? Отговорът е, че те НЕ са сбъркали. Ако сме променили нашето бъдеще, както казва Крион, значи наистина е възможно тези далновидни мъже да са пред­сказвали точно едно бъдеще, което не се е състояло. Те са канализирали ПОТЕНЦИАЛНОТО бъдеще, което по думите на Крион сме избегнали, благодарение на наша­та работа на планетата. Следователно те са описали вярно бъдещето в старата енергия, което сега е проме­нено завинаги. Интересно е да се види как реагират онези ясновидци, които са още живи, виждайки несбъдването на своите предсказания. Засега те са толкова погълнати да отричат и да твърдят, че по някаква причина страш­ните събития са просто отложени във времето. И про­дължават да бълват апокалиптичната информация, ак­туализирайки разписанието на събитията (понякога в национални медии), всявайки страх и безпокойство. Не съм съгласен с това. Смятам, че можем да гледаме на триизмерния свят с дадената ни от Бога човешка пре­ценка и здрав разум и да направим връзка с нещо, което се е случило неотдавна и е породило промяна - голяма промяна.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 909 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.17.150.163          Петък          19.04.2024, 15:31