Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



22:00
23.04.2024
Вторник
3.133.121.160


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Съзнанието променя физиката - месец май, 1996 година

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Съзнанието променя физиката - месец май, 1996 година

На 3 юни 1996 г. списание "Таим" публикува едно стряскащо съобщение на стр. 61: РАЗМИНАХМЕ СЕ НА КОСЪМ. Статията разказва, че през май 1996 за малко не ни е ударил много голям астероид! Вижте какво писаха в "Таим":

Разминахме се на косъм

"В началото на миналата седмица... този небесен скакалец профуча край Земята, разминавайки се с пла­нетата на разстояние 280 000 мили - на косъм от астро­номическа гледна точка. [Луната се намира на разстоя­ние 240 000 мили от нас.] Това е най-голямото тяло, преминавало в такава близост до Земята. Австралий­ският астроном Дънкън Стийл изчислил, че ако астероидът беше закачил Земята, ударът щеше да бъде със сила 58 000 мили в час. Експлозията в резултат на този удар щеше да бъде с мощност между 3000 и 12 000 мегатона. "Това", казва астрономът Юджийн Шумейкър, първок­ласен ловец на астероиди и комети, "е все едно да вземете всички ядрени оръжия на САЩ и Русия, да ги струпате накуп и да ги взривите."

Ако този астероид ни беше ударил, той вероятно щеше да падне в някой океан (шансът се оценява на 80 %). Знаете ли какво би означавало това? Можете ли да си представите резултата от експлозия, равна на всички ядрени оръжия на Земята, концентрирана на една точка в океана? Нямаше да ни се размине леко и ВСИЧКИ щяхме да пострадаме много!

Това беше научен доклад, но какво означава в мета­физичен план? Можеше ли да ни удари тази огромна скала? Беше ли планирано да ни удари? Попитах Крион: "Можеше ли да ни удари този астероид?" Крион каза, ДА. Замислих се. "Но не ни удари! Защо?" И тогава получих "намигването", заля ме "вълна от любов" и той отново ми каза, сякаш никога не го бях чувал: СЪЗНА­НИЕТО ПРОМЕНЯ ФИЗИКАТА!

"Крион", казах аз, "да не искаш да кажеш, че сме променили математиката на орбиталната механика и сме сменили траекторията на астероида?" Отговорът отново беше ДА!

Беше ми трудно да го повярвам. Нима това разми­наване на косъм, отразено в национална медия, "удобно" потвърждаваше работата на Крион или беше нещо по­вече? В този въпрос сигурно ще продължите да откри­вате логиката на моя "скептичен" ум. Скептик съм, въп­реки че съм медиум. Исках повече. И го получих.

В книгата "Ръководство по извисяване" на Джошуа Дейвид Стоун[1] на стр. 331 има стряскащ ченълинг от създание на име Вивамус. По времето на публикуването на книгата Вивамус се канализира от вече покойната Джанет Маклър.

На тези страници Вивамус казва, че астероид с диаметър около 1.6 км (малко по-голям от истинския) лети към Земята. Добавя, че ще пристигне около 1995 г. (отново с малко разминаване). "От гледна точка на съз­нанието," казва той, "ще бъде нещо много позитивно, нов вид енергия, която ще се интегрира в системата на Земята". "Астероидът ще носи огромно количество духовна енергия. Ако човечеството е достигнало до ета­па, когато ще може да използва тази енергия, астероидът няма да бъде разрушителен."

Не можех да повярвам. Тук, черно на бяло, имаше ченълинг, предсказващ разминаването на косъм с асте­роида! Малките различия в големината и годината не ме притесняваха повече от едната различна буква в името I на Хитлер в предсказанията на Нострадамус. Всичко съвпадаше - съвсем близо до действителността! Проче­тете внимателно думите му. Той предсказва появата на астероида (избързва само с една година) и по-важното, способността на нашето човешко съзнание да промени пътя на астероида, точно както Крион казва, че НАИС­ТИНА СМЕ НАПРАВИЛИ!

И това не е всичко. Аз смятам, че ако това астроно­мическо тяло ни беше ударило със скорост 58 000 мили в час, то щеше да е отговорно за оформянето на страш­ната карта на Нострадамус, картата на Гордън Майкъл Скалион и картата на индианците хопи. Посещението на този астероид беше само едно от събитията, неутрали­зирали бъдещето на старата енергия и всички се убедих­ме в това - не от някое ню ейдж списание, което би породило съмнения в аудиторията, а от национална  медия, отразяваща научно откритие. Започвайте да свик­вате с този метод. Духът и предсказаните механизми на нашата нова епоха ще се отразяват по този начин, за да станат достояние на ВСИЧКИ (вижте "Потвържденията на Крион", които започват на следващата страница). Астероидът НЕ НИ УДАРИ, понеже бяхме извисили човешкото съзнание. Апокалиптичният екип ще продъл­жава да си върши работата, но също както астероида, ние няма да го видим. Наистина е време за празненство!

Скъпи читателю, докато четеш тези думи, Крион иска да добави нещо по въпроса:

"Скъпи мои, сега разбирате ли колко много ви оби­чаме? Сега разбирате ли какво сте постигнали? Именно хората са носителите на тази сила в новата епоха! Въп­реки наличието на доказателства ще има хора, които ще продължават да крещят, че предстои катастрофа. Дока­то техните страховити предсказания се разсейват в реал­ността и не се случва нищо лошо, вие отпразнувайте любовта на Духа, който ви партнира в това величествено ново бъдеще за планетата Земя! Отпразнувайте новото хилядолетие и градацията на човешката раса! Отпраз­нувайте любовта ни към вас!"

Нямам какво да добавя. Затова ще замълча.


Лий Каръл

Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1478 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.133.121.160          Вторник          23.04.2024, 22:00