Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



12:31
19.04.2024
Петък
3.133.131.168


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Крион по въпроса за "светлината"

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Крион по въпроса за "светлината"

Скъпи мои, вие използвате думата "светлината", за да обозначавате толкова много неща, които са все свър­зани с абсолютната истина. Нека да се вгледаме в темата отвън навътре:

Аз идвам от голямото централно Слънце, градив­ната сила на любовта, която представлява светлината. Всичко във вселената е частица от светлината, излъчва­на от този източник. Тя е семенцето във всеки един от вас, което представлява усещането ви за "дом". Тя е източникът на вашата радост и изворът на облекчение от страха в трудни моменти. Тя притежава материална същност и може да се измери. Това е онази част от вас, която е винаги свързана с големия централен източник на любовта на целия план на сътворението.

Светлината струи към вас от вашето собствено Слънце. Може би не ви е хрумвало, че то има голямо духовно значение, докато не ви напомня, че вашето Слън­це е двигателят на магнитната мрежа на Земята и че аз съм тук, за да настроя тази магнитна система в съответ­ствие с вашата духовна природа! Следователно дори светлината, която идва от собственото ви Слънце, засл­ужава да се почита духовно като всяка друга светлина.

Светлината е източникът на всеки живот и сътворе­ние във вселената. Тя е физика и духовност едновременно, защото представлява основния атрибут на любовта. Неслучайно светлината ви позволява да виждате, защо­то принципите са наука, а качествата са Дух.

Светлината е вашето просветление и вашето приз­нание като духовно същество, крачещо по планетата във физически облик, здраво свързано със светлината на големия централен източник. Метафорично тя е осво­бождение от мрака, който е олицетворение на страха. Така че просветленият човек е работник на светлината и представлява съзнание за усилването на планетната вибрация... целта на всички просветлени хора.

Светлината присъства във вашата биология на най-малкото ниво и е двигателят на вашето подмладяване. Ако можехте да поемете на пътуване из най-малките тъмни кътчета на собствените ви клетъчни механизми, щяхте да видите как от някои все още непознати на науката части се излъчва светлина! Следователно свет­лината не само е отговорна за създаването на вашия живот, но и за неговото поддържане.

Накрая светлината описва пълен кръг, защото пред­ставлява искрата във вас, която е част от цялото. Цялото сътворение е направено от светлина, от най-голямото до най-малкото. Частицата, която носите вие като създание на любовта от големия съзидателен източник, е толкова мощна светлина, че можете да затъмните галактика от слънца, и същевременно толкова крехка, че една-единствена клетка може да я използва, за да се подмлади.

Вие сте частица от веригата светлина, която е сама­та вселена, частица, която представлява делата на един толкова голям източник на любовта, че не можете да си го представите. Така вие действително сте част от Бог!

Нима се учудвате, че ви обичаме толкова силно!

Крион

 

Скъпи Жан и Лий,

Създадох за себе си много проблемно тяло в този живот. Още 20-годишна заболях от кожна туберкулоза и в продължение на 20 години страдах от болки в тялото. Накрая, преди две години, заболяването ми прогресира до такава степен, че бъбреците ми отказаха да функцио­нират. Приеха ме в болница и ме поставиха на хемодиализа. При постъпването ме натъпкаха с толкова много антибиотици, че на другата сутрин се събудих напълно оглушала. Загубата на слуха се оказа огромно предизви­кателство. Не мога да ви опиша отчаянието и безнадеж­дността, които изпитвах. Защо на света има толкова много страдание? Защо има такъв дуализъм? Защо сме толкова изгубени, щом в основата на Божията енергия лежи любовта?

Тогава прочетох двете книги с посланията на Крион, За мен това беше момент на Богоявление. Разбрах защо е било необходимо всичко преживяно. Плаках като мал­ко дете. Почувствах се толкова свободна. Сега всичко придобиваше смисъл. Вече можех да продължа напред и да бъда полезна. Мога да разказвам с часове колко се промени отношението ми към всичко. Трудно ми е да не се нося постоянно насам-натам с глуповата усмивка на лицето. Вече долавям голямата картина и благоговея пред живота ми и света.

С любов,

Джанис Джъстис, Тигърд, Орегон

Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 1074 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.133.131.168          Петък          19.04.2024, 12:31